Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Szkoły podyplomowe

Rokokoo jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Szkoły podyplomowe

Cześć,
    chciałabym wam polecić studia podyplomowe, szeroki wybór ciekawych specjalizacji z psychologi, marketingu, pedagogiki, logistyki i finansów, bardzo przystępnych cenach, w Centrum Kształcenia Podyplomowego. Studia można odbywać on-line lub w kilku wydziałach na terenie kraju. Na stronie [studiów podyplomowych CKP znajdziecie wszelkie informacje. Warto podnieść swoje kwalifikacje lub otworzyć się na coś nowego, serdecznie zapraszam.
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 24-02-2016 o 13:10

Awatar Dominik Ziobro
    Dominik Ziobro jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Szkoły podyplomowe

ile trwa taka szkoła? jaki koszt na kierunkach ?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 24-02-2016 o 13:10

michal375 jest nieaktywny Nowy na forum

Również polecam dobry zespół szkół na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

asiapaczu jest nieaktywny Nowy na forum

Oooo proszę! Wiadomo, że warto się rozwijać.
    Myśląc o tych kierunkach koniecznie zajrzyj na strony, które oferują wiele materiałów.
    Zajrzyj tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i podziel się opinią
    Pozdrawiam

rewers098 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja oczywiście wierny ideałom polecam serdecznie uczelnię Dietla w Krakowie, studiuję tam dietetykę na trzecim roku i w planach mam też studia podyplomowe. Wiem, że ogromnym powodzeniem cieszy się także kosmetologia, koleżanka przejawia pozytywne wrażenia, ciągle mówi czego to ona się nie uczy. Ponadto poszerzanie horyzontów w moim wypadku to pasja i hobby, więc nie gustuję w tym co popadnie, aczkolwiek trafiłem na twardy grunt, dlatego serdecznie polecam Wyższą szkołę im. Dietla w Krakowie.

mariuszww jest nieaktywny Nowy na forum

Wybor szkoly wyzszej zazwyczaj jest trudnym wyborem. Narazie mnie to nie czeka, jednak chcialbym sie zorientowac za wczasu. Jakie kierunki sa wg Was przyszlosciowe? Osobiscie mocno zastanawiam sie nad czyms zwiazanym z finansami, lub rachunkowoscia. Mam takie wrazenie iz zawsze w tych zawodach bedzcie. Jestem z Wroclawia i tam mam zamiar udac sie na Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu, orientujecie sie moze jak wyglada poziom nauczania tam? Pytanie kieruje glownie do osob studiujacych tam. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez mariuszww ; 05-09-2016 o 18:15

zuzamerkel jest nieaktywny Banned
    Mieszka w
    GB

No cóż, wybór wyższej szkoły to zawsze nie lada sztuka, tym bardziej, jeśli człowiek nie wie do końca czego chce od życia. W takim wypadku mogę jedynie polecić, by kierować się instynktem i predyspozycjami, np. matematyków i lubiących spore pieniądze wysłałabym na WSB - http://studiamba.wsb.pl/ - ekstra uczelnia, fachowi doradcy, dobre programy i klarowne efekty - z pracą problemów nie będzie.

madziorek95 jest nieaktywny Nowy na forum

Nie trzeba zaczynać od zera – można zacząć od teraz. Collegium Szkoła Służb Medycznych to miejsce, gdzie krok po kroku zdobędziesz nową specjalizację, nawet jeśli wcześniej pracowałeś w zupełnie innej branży.

Uprawnienia umieszczania postów