Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Urządzanie pokoju dziennego

Awatar zoshka99
    zoshka99 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Urządzanie pokoju dziennego

hej,
    moja mama właśnie zaczęła remont w mieszkaniu i w bardzo dużym stopniu opiera się na moim zdaniu, pyta mnie o wybór mebli, dobór kolorów, różne gadżety, o ile co do kuchni i łazienki miałyśmy podobne zdanie, mój pokój i jej sypialnia to nasze oddzielne sprawy, to nie możemy dojśc do porozumienia w kwestii salonu czy tez jak wolicie pokoju dziennego trzeci dzień przeglądam wszystkie portale w sieci o tej tematyce, podoba mi się mnóstwo pomysłów, ale nie możemy się na nic konkretnego zdecydować i tak się zastanawiamy czy teraz panuje jakaś konkretna moda, są jakieś ciekawe trendy ma urządzanie tego pomieszczenia?
    Ostatnio edytowane przez Dietetyk_Kamila ; 25-02-2016 o 10:52
    Biochemia dowodzi, że nie ma różnicy pomiędzy miłością a dużą tabliczką czekolady.

sounds jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Dąbrówka

Domyślnie Odp: Urządzanie pokoju dziennego

Świetne aranżacje tam widzę

Ameliapluta jest nieaktywny Nowy na forum

Ja gdy urządzałam pokój dzienny skorzystałam z pomocy projektanta na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Mam nadzieję, że wam też pomoże.

Zosia_K jest nieaktywny Nowy na forum

Ostatnio czytałam, że teraz jest bardzo modne urządzanie salonu w stylu japandi. To takie połączenie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] z a'la japońskimi dodatkami. Bardzo ciekawie to wygląda. Jeśli szukasz świeżości we wnętrzu i funkcjonalności przede wszystkim to serdecznie Ci to polecam

Sara212 jest nieaktywny Banned

Wszystkim zainteresowanym tematem zdecydowanie polecam stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , na której znajdziecie rozbudowaną oferte sklepu internetowego z najrózniejszymi płytkami. Co sądzicie o cenach?

ikornel275 jest nieaktywny Nowy na forum

Widziałam fajne meble na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zobaczyć tam możecie zestaw nowoczesnych mebli ze stylowymi podświetleniami. Jest bardzo szeroki wybór mebli. Sprawdźcie koniecznie.

Karowaw jest nieaktywny Nowy na forum

Macie pomysły na jakieś fajne dodatki do pokoju dziennego?

FitMariusz jest nieaktywny Banned

ja ostatnio trafiłam na fajne promocje na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , mają tam teraz na prawdę ogromną ilość rzeczy na wyprzedaży, można zrobić zakupy za niewielką kwotę

rafal14 jest nieaktywny Nowy na forum

Stworzenie unikalnego i nowoczesnego projektu dla swojego pokoju lub biura jest teraz prostsze niż kiedykolwiek. Dzięki obrazom i plakatom na wymiar [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] można łatwo dodać wyjątkowy akcent do każdego wnętrza. Ozdób swoją przestrzeń ekskluzywnymi obrazami od uznanych artystów.

Uprawnienia umieszczania postów