Myślicie, że koszulki polo reklamowe to dobry pomysł na rozpromowanie firmy?
Myślę o czymś w tym stylu
Myślicie, że koszulki polo reklamowe to dobry pomysł na rozpromowanie firmy?
Myślę o czymś w tym stylu
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 12-04-2018 o 15:30
Myślę, że tak - wszystko co rzuca się w oczy służy promocji. W sklepie jest też możliwość zaprojektowania nadruku pod indywidualne potrzeby.
Ostatnio edytowane przez AdminAdmin ; 10-04-2018 o 13:04
Fajny pomysł! My też mamy w firmie gadżety reklamowe, z tym że zamawiamy je na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - takie pokrowce z nadrukami i muszę przyznać że efekty są dobre, klienci je lubią i faktycznie wprowadzimy je na stałe
Myślę że coś takiego to znajdziecie na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ten sklep ma bardzo dużo różnego rodzaju gadżetów. Myślę że jak tam sprawdzicie to na pewno coś wybierzecie i zamówcie. Koszulki mają świetnej jakości a także bluzy. Ja polecam.
Z jakiej formy reklamy korzystacie w przypadku Waszego biznesu i dlaczego?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Takie koszulki to fantastyczny pomysł. Jako producent odzieży męskiej firma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] oferuje sprzedaż w ilościach hurtowych T-shirtów gładkich, bez nadruku. Dodatkowo zapewniają znakowanie odzieży, wszystkimi obecnie dostępnymi na rynku technikami. Na każdym fasonie może znaleźć się logo firmy lub dowolna, wybrana grafika.