Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Odzież damska

wosk_asia jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odzież damska

Witam serdecznie,

Obecnie zdarza mi się kupować odzież od [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] sprzedających odzież polskich producentów. Znacie inne podobne sklepy, posiadające odzież również od polskich producentów i również jakościowo dobrych?

plaszczka22 jest nieaktywny Banned

Domyślnie Odp: Odzież damska

Ja często kupuję w butiku internetowym Stylowe A.M. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Bardzo fajne ubrania w dobrej cenie. Obserwuję także ich fanpage na FB, bo tam często dziewczyny organizują sprzedaż online - można obejrzeć ubranie z każdej strony, zapytac o szczegółowe wymiary, o skład materiału. Polecam.

ciara89 jest nieaktywny Nowy na forum

Jeżeli nie lubicie nudy w modzie, jeżeli lubicie ubrania prowokujące i z pazurem, to też warto zajrzeć sobie tam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Jest to firma, która oferuje patriotyczne, militarne, uliczne ubrania. Które zaskakują nie tylko wysoką jakością, ale ciekawy wzornictwem.

PatrycjaD jest nieaktywny Nowy na forum

Ja ostatnio kupiłam bardzo ładne i eleganckie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i nie żałuję! Piękne kroje i fasony, do tego kolorystyka. Znajdziecie tam ubrania znanych marek w bardzo dobrych cenach

Awatar Magdalena97
    Magdalena97 jest nieaktywny Nowy na forum

bardzo fajne propozycje, może w wolnym czasie sobie posprawdzam

Andzejoxmixx jest nieaktywny Nowy na forum

Niestety nie orientuje się... Mi ciuchy kupuje żona
    Ja natomiast zajmuję się kupnem innych rzeczy... tutaj np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] dla naszego dziecka.

PatrycjaD jest nieaktywny Nowy na forum

Ja ostatnio bluzę i sportowe buty kupiłam na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników], bo zależało mi na obuwiu właśnie tej marki i jestem zadowolona, niska cena, wybór spory Niby sklep outlet, ale można znaleźć dosłownie wszystko! Polecam, jeśli ktoś szuka akurat dobrej odzieży i butów dla siebie.

felicja34 jest nieaktywny Nowy na forum

A mi coraz częściej zdarza się robić zakupy odzieżowe w sieci. Sklepów nie brakuje, chociaż nie każdy jest godny uwagi. Na pewno fajne ciuchy znajdziecie w Denley, i te męskie i damskie. To taka mała skarbnica ubrań dla kobiet, które cenią wygodę i luz. Swetry, koszule, spodnie – wszystko w różnych kolorach i fasonach. Idealne miejsce, jeśli chcesz szybko coś dorzucić do garderoby na co dzień.

Uprawnienia umieszczania postów