Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Mieszkanie

Sara212 jest nieaktywny Banned

Domyślnie Mieszkanie

Posiadanie własny dom, ogród? Szukacie różnego rodzaju inspiracji? Polecam Wam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] , znajdziecie tam przeróżne artykuły na temat domu i ogrodu. Różnego typu rozwiązania i innowację. Polecam.

ikornel275 jest nieaktywny Nowy na forum

Domyślnie Odp: Mieszkanie

Ja zastanawiałam się nad zakupem mieszkania ale teraz musze się wstrzymać. Mieszkania strasznie podrożały.

Lenia78 jest nieaktywny Nowy na forum

Ja jestem świeżo po remoncie, zmieniłam tez kilka mebli, kupiłam komody. Jedna dla dzieci a druga do przedpokoju. Koleżanka dała mi namiar na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i faktycznie mają bardzo ładne komody, większe i mniejsze, głębokie szuflady, dzięki którym mogę teraz wszystko pomieścić.

plaszczka22 jest nieaktywny Banned

Rozumiem Twoje obawy dotyczące wzrostu cen mieszkań, to aktualnie dość powszechny problem. Warto jednak zastanowić się nad długoterminową perspektywą. Ceny nieruchomości mogą rosnąć, ale zakup mieszkania to inwestycja, która zazwyczaj zyskuje na wartości z czasem. Może warto rozważyć opcje takie jak nowe inwestycje deweloperskie, gdzie czasami można znaleźć atrakcyjne oferty cenowe przy jednoczesnym zachowaniu wysokiej jakości. Na przykład firma Fronton ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]) oferuje mieszkania w różnych lokalizacjach w Krakowie, które mogą być dobrą alternatywą. Ich oferta łączy nowoczesność z przystępnymi cenami, co może być odpowiedzią na Twoje potrzeby w obecnej sytuacji rynkowej.

marchewkowepola jest nieaktywny Nowy na forum

Mamy dom, wlasnie jestesmy na świezo po wprowadzeniu bo ledwo 2 miesiace Nie chce nic zmieniac, kazdy element byl przemyslany. Najwiecej uwagi przylozylam na kuchnie bo to moje miejsce w domu i mam cudowne meble od Meble Janas

Maliwa jest nieaktywny Nowy na forum

Zawsze można tez zatrudnić do tego profesjonalistę.

Uprawnienia umieszczania postów