Moje gotowanie

Zamieszczane przepisy są moimi pomysłami, inspirowane różnościami kulinarnymi, które spotkałam na swojej drodze :-)
Są dość proste w przygotowaniu i nisko kaloryczne, a w 70% opierają się na zasadzie niełączenia niektórych grup pokarmowych.
  1. members/308792-martii-albums-5461,+gotowanie-picture28078-brokuly-z-szynka-crudo-pisze-proporcji-i-ilosci-poszczegolnych-skladnikow-aby-kazdy-mogl-dostosowac-wlasnych-upodoban-sposob-przygotowania-cebulke-i-pora-jadam-czosnku-ale-ktos-lubi-najbardziej-mozna-dac-zamiast-np-cebulki-poddusic-niewielkiej-ilosci-oliwy-z-oliwek-w-miedzyczasie-umyc-i-podzielic-brokula-male-rozyczki-ugotowac-al-dente-podduszonej-cebulki-i-pora-dodac-pokrojona-male-kawalki-szynke-parmenska-uzywam-nozyczek-chwilke-2-minuty-razem-poddusic-przyprawiajac-np-pieprz-cayenne-slodka-papryka-z-sola-nalezy-uwazac-szynka-parmenska-crudo-surowa-zazwyczaj-slona-a-z-sola-chcemy-przesadzic-nastepnie-dodajemy-ugotowanego-brokula-calosc-chwile-dusimy-podaniem-mozemy-posypac-odrobina-parmezanu-mozzarelli-smacznego.jpg
  2. members/308792-martii-albums-5461,+gotowanie-picture28077-krewetki-ze-szparagami-i-kielkami-pisze-proporcji-i-ilosci-poszczegolnych-skladnikow-aby-kazdy-mogl-dostosowac-wlasnych-upodoban-sposob-przygotowania-niewielkiej-ilosci-oliwy-extra-vergin-podsmazamy-cebulke-i-np-czosnek-cebulka-sie-zazloci-dodajemy-kielki-moga-byc-mieszane-np-soi-slonecznika-fasoli-czasami-w-sprzedazy-mozna-dostac-gotowe-mieszanki-razem-podsmazamy-malym-ogniu-w-miedzy-czasie-gotujemy-al-dente-zielone-szparagi-okolo-10-minut-w-lekko-osolonej-i-poslodzonej-wodzie-z-calego-szparaga-okrajamy-okolo-1-3-dolu-ta-czesc-zbyt-lykowata-wyrzucamy-pozostala-czesc-dziele-trzy-czesci-koniec-gotowania-wrzucamy-czesci-z-glowka-wymagaja-najkrotszego-gotowania-okolo-5-minut-cebulki-i-kielkow-wrzucam-krewetki-krolewskie-mozna-wczesniej-podsmazyc-oddzielnej-patelni-aby-byly-rumiane-calosc-smazymy-az-krewetki-beda-gotowe-w-miedzy-czasie-doprawiam-np-ostra-i-slodka-papryka-cury-sosem-sojowym-najlepiej-takiego-cukru-koniec-calosci-dodajemy-ugotowane-szparagi-delikatnie-mieszamy-trzymamy-jeszcze-chwile-wolnym-ogniu-aby-smaki-sie-polaczyly-podaniem-skrapiamy-lekko-cytryna-smacznego.jpg
Przeglądasz obrazy od 1 do 2 z 2 ogółem.