Cze Kajeczko wczoraj miałam twaróg do dżemku, ale zapomniałam dopisać, a ten lniany to sklepowy czy taki z chałturniczy? Wiem że u nas na rynku można kupić Ej co jest emotikonami?? u Was też jest tyle co kot napłakał?
menu na dziś:
8:00 jabłko
8:30 kromka chleba, dźem bc jabłkowy, twaróg chudy
12:30 biały barszcz śmiet. 18%+ swojska chuda wędlina, pierś z kurczaka, surówka z kiszonej z olejem rzepakowym, (ser zółty?czy za dużo)
17:30 makaron z tuńczykiem, kiszone ogórki
z powodu przeziębienia tak długo mi się spało
ja mam lniany sklepowy - jak chcesz miec pewnosc co do jakosci produktow np. oliwy z oliwek to kupuj wszystko w Bogutyn Młyn - to najlepszy i największy sklep internetowy ze zdrowa zywnoscia - maja tam bardzo dziwne rzeczy :P
---------- Wiadomość dodana o 15:06 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:01 ----------
ja bym ten ser odpuściła - niby jest zgodnie z zasadami ale mi np. nie sluzy takie wieloskladnikowe mieszanie wedlina piers i ser ...
A wy jesteście na Zuzli czy na prawdziwym MM? Ja się przeniosłam na ten "książkowy"
ja Zuzluje bo na książkowym MM jest za dużo pytań ... w każdej książce jest inaczej, trudno się w końcu zorientować jak to jest a na Zuzlu preferują ortodoksyjny zamordyzm, wiadomo co wolno a co nie wolno i **** :P
a mnie trzeba za mordę trzymać wtedy równiej chodzę
ha ha ha Kajka to taki trochę łobuz widzę jesteś
ja również zuzluję, ale tylko ich podglądam, bo mnie jedna p. expet strasznie drażni na takie motto: moderator ma zawsze rację
co do książki podpisuję się pod Kają obiema i nawet obydwoma ręcami, rękoma i nogoma że panuje w nich wielki CHAOS
Też 3 dni próbowałam się obyć z zasadami, ale na jednym takim forum jest wszystko dobrze opisane, eksperci bardzo mili i uprzejmi no i ogólnie załapałam
Książkę mam tylko jedną, więc pewnie dlatego mi się nie miesza
Kaju, ja też muszę być za mordę trzymana Jak mam wyznaczony tor, to idę nim idealnie póki raz gdzieś nie skręcę... później już tylko o pomstę do nieba wołać
Moge prosic o ocene?
S: platki owsiane, jeczmienne na mleku 0%, pomidor, papryka
II: chleb zytni, pelnoziarnisty Benus (rozdrobnione ziasrno zytnie i maka zytnia (61%), woda, sol, blonnik owsiany, drozdze)) z bialym serem 0%, kefirem 0%, pomidor, papryka, ogorek
O: piers z kurczaka smazona na rzepakowym, ser zolty, salatka z salaty, pomdora, ogorka i smietany
K: kefir chudy, ogorek swiezy
Jak to jest? Przy trzech posiłkach dziennie, to węglowodanowy, tłuszczowy i węglowodanowy??
Ś: jabłko
II Ś: 2 kanapki chleba Wasa z serem chudym ze szczypiorkiem, czosnkiem i solą
O:ryba usmażona na oliwie z oliwek bez panierki, brokuły usmażone z łyżką przecieru pomidorowego
K:sałatka z pomidora, ogórka, cebuli, marchewka, resztka sera chudego ze śniadania
Jest dobrze??