Zdjęcie robiłam sobie parę dni temu - masakra! - dziś było ważenie i mierzenie na czczo - wszystko zapisane na początku mojego wątku!
Dziewczyny powodzenia!Trzymamy się! Mam nadzieję, że zrzucimy wszystkie razem "masę" kilogramów do wakacji!
Zdjęcie robiłam sobie parę dni temu - masakra! - dziś było ważenie i mierzenie na czczo - wszystko zapisane na początku mojego wątku!
Dziewczyny powodzenia!Trzymamy się! Mam nadzieję, że zrzucimy wszystkie razem "masę" kilogramów do wakacji!
DUKAN:
FAZA I 11-15.04.11, FAZA II 16.04.11 - ?
Są w życiu chwile, kiedy trzeba podjąć ryzko, zrobić jakiś szalony krok - Hello Dukan - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Ja odnotowałam 2 kilogramowy spadek wagi, ale obawiam się, że to tylko chwilowe. Może mój organizm tak zareagował na intensywniejsze ćwiczenia!
Dziewczyny, jak sobie radzicie z głodem gdy wychodzicie np na cały dzień do pracy/na zajęcia?
Co sobie przygotowujecie?
Pozdrawiam Was serdecznie i 3majmy się naszych postanowień!
hejsłuchajcie, ten wątek wiem , że jest stary...ale po mojej poprzedniczce chcę ściągnąć i również do tegorocznych wakacji się odchudzać, SĄ JACYŚ CHĘTNI RAZEM ZE MNĄ?;D
Ok, to tak daty ważenia podam w następnym wątkuTo jak...jesteście ze mną?
---------- Wiadomość dodana o 15:08 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 15:04 ----------
To tak, daty ważenia:
-13.05
-20.05
-27.05
-3.06
-10.06
-17.06
-24.06 (tutaj musimy schudnąć)
A i pamiętajcie aby w komentarzach podawać-aktualną wagę i wzrost![]()
Tabelka będzie po drugim ważeniu, od razu z porównaniem od początku. Odchudzać się! Powyższy post ignoruję.
to jestem z wami!( 60 kg, 178 cm ) !
musimy wytrwać :P w grupie siła dziewczyny data nast. ważenia 20.05 jak ktoś ma fajny jadłospis na jytro to piszcie![]()