Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Kolejna walka... dyla

dyla93 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Kolejna walka... dyla

Hej! Po 3latach powracam do grupy wsparcia. Tym razem mój cel to 58kg, przy aktualnej wadze 65,5kg. Najszczęśliwsza byłabym gdyby ten cel udało mi się osiągnąć do grudnia. To dużo czasu, ale jestem właśnie w roczniku 18nastek, więc imprezy wypadają mi prawie co tydzień. Nie chce sobie odmawiać kawałka ciasta czy szampana na takich zabawach. Do tego zimą czeka mnie studniówka oraz moje 18naste urodziny.A w te wakacje czeka mnie jeszcze tygodniowy wyjazd, na którym prawdopodobnie ścisłej diety nie będzie, ale podejmuję walkę już teraz.
    Odstawiłam całkowicie słodycze oraz fastfoody, unikam jasnego pieczywa, makaronów, napoi gazowanych itp. Do tego dużo ruchu... bieganie, rower, tenis.

Mam nadzieje, że razem uda nam się osiągnąć ten cel.

Awatar roksi16
    roksi16 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Kolejna walka... dyla

Dyla Witam w gronie 18-nastek ;D

No to walczymy do upadłego
    START : 18 styczeń 2014
    Motywacja to podstawa ! byle do wakacji

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Witam Dyle Pamiętam Cię hehe miałam inny nick kiedyś

życze powodzenia

---------- Wiadomość dodana o 12:54 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:34 ----------

jak dzień mija? Nic u siebie nie piszesz a po innych pomykasz
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Mieszka w
    Kraków

To się odezwę, dietę trzymam jak najbardziej. Wczoraj rowerek zaliczony, a dziś leje deszcz i wiatr dmucha, więc siedzę w czterech ścianach. Od jutro zacznę podawać co jadłam i ile ćwiczyłam, ale bez liczenia kalorii, nie mam na to głowy i ochoty...
    Zrobiłam mini zakupy dietkowe, owsiankę do zalania z truskawkami. Pierwszy raz będę robiła i pierwszy raz będę jadła, jogurciki, ogóreczki do obiadu, ryż brązowy i tak mi dzień minął.
    Mam nadzieję, że od jutra pogoda będzie już tylko lepsza

Chudniemy!!

Tak chudnąć to musimy a dzień u mnie też do niczego.

Też mam rowerek - tzn mój facet sobie zrobił z niego wieszak :P ale jakoś nie chce mi się na nim jeździć

---------- Wiadomość dodana 01-08-2011 o 13:52 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 31-07-2011 o 16:16 ----------

dyla jak mija dzień? czemu tak cicho tutaj? zapominasz pisać na swoim wątku? co to ma być?
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Mieszka w
    Kraków

Jestem jestem. W diecie trwam, ale dziś wielkie "nie wiem co się dzieje". Dziś ubogo z daniami, moja młodsza siostra pierwszy raz pojechała na obóz i wszyscy w domu chodzą jak struci, nawet obiadu normalnego nie było, bo ostatnie pakowania i wywózka.

Były grahamki z pomidorkiem, szyneczką, sałatą i ogórkami, jogurty i owoce. Teraz przed komputerem popijam wodę. Rano rowerkiem podjechałam na stadion, ale kolejny dzień kryzysu i tylko 2 kółka (wstyd), ale mam nadzieję, że do września trochę się wyrobie. Chociaż zła jestem, cały zeszły tydzień biegałam, zdarzały się serie po cztery kółka a tu przychodzi taki spadek.
    Na jutro umówiłam się z przyjaciółką, zrobimy sobie na obiad albo z naszym tempem na kolacje sałatkę. Wrażeniami się jutro podzielę.

A co najważniejsze po pierwszym tygodniu wskoczyłam na wagę -1,1kg. Bardzo dobrze, lepiej się czuje. Oby tak dalej.
    Damy radę!

no to wesoło masz dietka ładnie to chudniesz! Gratuluje

mi też rower teraz słabo idzie ale mam nadzieję, ze damy radę też się musze za to zabrać hehe

Mieszka w
    Kraków

Ja od kilku dni zaniedbuje rower, ale już samej to mi się nie chce takich dystansów pokonywać, a nie mam z kim. Dziś może i bym skoczyła, bo pogoda o niebo lepsza, słoneczko nareszcie wyszło i może już niedługo poczuję, że to lato, ale oczekuje przyjścia koleżanki, musimy zrobić zakupy i później stworzymy nasza sałatkę
    Śniadanko było jogurt z płatkami i malinkami, później nektarynka i kanapka z szyneczką, pomidorem i rzodkiewką. A na obiad brązowy ryż w mleku z miodem, jabłkami i cynamonem. Mniam!!
    Ostatnio kupiłam sobie limonkę i dziś dorzuciłam do wody, bo mi ciężko szło picie, dużo lepiej.

A więc chudniemy nadal, czekam na wyjazd do Niemiec, nie mogę się doczekać.
    Ostatnio edytowane przez dyla93 ; 02-08-2011 o 13:35

oo gdzie jedziesz? Ja często śmigam do Berlina.

Leć na rower po zakupach z kumpelą ale pewnie po nich będziesz padnięta więc nici z tego :P

Mieszka w
    Kraków

Ja w okolice Kaiserslautern do cioci W planach głównie mamy rozrywkę jakieś baseny, parki rozrywki i mam nadzieje sklepy. Do Berlina kiedyś chciałabym się przejechać.

Jak koleżanka wyjdzie ok. 20 to jeszcze się może na rower porwę

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów