3Lubią to
-
Kolejny watek, kolejna proba
Na tym forum czytajac wszystkie moje watki mozna naprawde napisac ksiazke.. o kim? - tego dokonca pewnym byc nie mozna. Z porozwalanych ulamkow niedokonczonych felietonow odslania sie przed nami obraz. Tylko pytanie brzmi nie kto go namalowal lecz kogo on przedstawia lub mial przedstawiac. Artysta jest zycie, farbami uczucia, lecz kto tak naprawde jest na nim namalowany? Czy to osoba ktora chcielibysmy byc czy tez ta ktora jestesmy. Obstawialabym na to pierwsze. Widzimy obraz, wszyscy dookola sa zachwyceni..w tym momencie pojawia sie pragnienie - by obraz ten stal sie nami. Z racji swojej statycznosci obraz ten nawet jesli nami sie stanie to zaginie podziw innych - to co tak naprawde sie liczylo. Tak wiec kazdy z nas chodzby nie wiem jak sie tego wypieral dazy do swojego wlasnego malego idealu. Moja droga nigdy nie byla latwa chodzby i latwa sie zdawala. Oto poczatek kolejnego z gory skazanego na porazke rozdzialu w moim zyciu. Jesli drogi czytelniku zdolales to przeczytac i nie zasnac samoistnie zostales wyniesiony ponad tych pospolitych oraz hedonistycznych zjadaczy chleba, obojetnych na te uczucia.
25.12.12 - wtorek
Dzien ten uwazam za poczatek moich zmagan nie tyle co z kilogramami co z samym soba.
-
Odp: Kolejny watek, kolejna proba
Po swietach waga w sumie az tak duzo w gore nie poszla. W sumie nie wazylam sie od hohohoho, zanim zaczelam codzennie jezdzic po 3h na lyzwach. Myslalam, ze sporo schudlam bo wizualnie efekt jest..moze to po wczorajszych 4litrach wody ._.
No to dzis
Sniadanie: twarozek z ogorkiem i grahmka + zielona herbata.
Pewnie na obiad wcisna mi bigos, ale w diecie to i nawet zdrowo ._. Martwie sie zawodami, ale jakos dam rade. 30km/h musze biec by nie byc na samym koncu ._. Dam rade..musze
-
Sniadanie: twarozek z ogorkiem + grahamka
Obiad: 4 male pierogi z kapusta
Kolacja..jeszcze nie wiem
Picie: x3 zielona herbata, x1 mieta, x2 herbatka na oczyszczanie organizmu i odchudzanie
-
wczoraj na kolacje zrobilam sobie dwa male fieciki rybne z sokiem z wycisnietej cytryny i do tego dwa pomidorki.
Dzis
Sn: jajecznica na malutkim talerzyku od filizanki
Obiad: rosol i dwa gryzy bigosu..tylko dwa male bo mi nie smakowal
Kolacja: tata kupil mi serki wiejskie i jogurty 0% wiec chyba cos z tego 
Piciu: 3l wody, 3 zieone herbaty, 2ziolowe na odchudzanie
-
o matko, smaczne to Twoje jedzonko i zdrowe !
i do tego tyle ruchu, schudniesz szybciutko!
-
Dzieki XD nie zapisuje ruchu ale biegam 10km/h przez 15min. Trenuje do triathlonu i mam za soba rowno 30 zawodow skokow konno w tym dwie odznaki oraz 18 drugich miejsc oraz 5 pierwszych. To sporo jak na moj wiek ;p teraz choruje i nie mam jak isc do sklepu wiec jestem zdana jedynie na rodzicow
-
Gratuluję Ci sukcesów i życzę podobnych w odchudzaniu
-
dzieki wielkie 
24535544544545454545453223305055050005050505050505 550555050505050555500000000000
-
aaa zapomnialam.
Na kolacje byly pomidorki z 2 lyzkami jogurtu light i bardzo ciemna buleczka ;D
Razem nie wiecej niz 500kcal.. 492 mi z liczenia wyszlo ale ile tego makaronu bylo dokladnie nie wiem wiec gorka licze
Ostatnio edytowane przez Neko_Kawaii ; 27-12-2012 o 21:11
-
ojoj, za mało!
i nie ma co liczyć każdej kalorii, bez przesady ;p
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów