-
Muszę sobie samej pomóc, 17 lat
Cześć wszystkim
Postanowiłam, że coś ze sobą w końcu muszę zrobić, wziąć się za siebie, pomóc samej sobie.
Założyłam tu konto generalnie właśnie po to.
Planuje tu pisać to wszystko, czego nie jestem w stanie powiedzieć moim bliskim.
Pragę się tu wyładować a jedocześnie w głębi serca liczę na jakieś dorbe słówko od was, hihi
Na dzień dzisiejszy: 63 kg.
Mój cel: 56
-
Odp: Muszę sobie samej pomóc, 17 lat
Życzę sobie Twojej wagi startowej, a Tobie powodzenia!
-
powodzenia
ja dopiero zaczełam i mam podobną wagę co ty c:
-
Jestem zła na samą siebie. Zła za to, że nie jestem silna? Mam manie jedzenia po nocach... Wakacje się kończą, ostatnie nocki do oglądania mojego ukochanego serialu. Szczęście w nieszczęściu jest takie, że to jedzenie to już nie czekolada czy popcorn, tylko kanapka z twarożkiem. Jedak nawet to nie zmienia tego, że po 18 nie powinno się już jeść. Chcę nabyć zdrowe nawyki żywieniowe, chcę być zdrowa i w formie; Boję się tego roku w szkole, 2 klasa LO to już nie przelewki, coraz bliżej do matury. Gdybym osiągnęła swój cel - 56 kg to jestem pewna, że łatwiej by mi się uczyło, przyjemniej z tą świadomością. Jestem chyba żałosna...
Ten dzień się źle zaczął, przez tą pogode czuję się niewyspana, smutna i nie mam chęci do niczego. Wszystko mnie boli. Od 3 dni nie paliłam, to chyba brak nikotyny ma na mnie taki zły wpływ. Ehhh ;(
-
zapraszam do nowej akcji odchudzającej Odchudza sie Ania Bałoń to odchudzam sie ja-Akcja Wrzesien tez nie jestem silna wiec może razem damy rade
-
Jak to tylko 7 kg, można zawsze przestawić wagę o kilka kg w tył
-
I jak Ci idzie? Też jstem w 2 klasie LO i zamierzam zrzucić ok 10 kg do wakacji, ale ciężko jest mi pogodzić naukę z odchudzaniem... Jeśli się już zabiorę do nauki to brakuje mi czasu na cwiczenia i na odwrót, gdy chcę pocwiczyc chociaż godzinkę, tracę czas który bym mogła poświęcić na naukę. Udało Ci się zchudnąć?? Jeśli jeszcze tutaj zaglądasz, odezwij się
Może podzielimy się swoimi sposobami na schudnięcie i radami
-
Mnie mama zaprowadziła do dietetyka w poradni MultiMed w Warszawie. Przeszłam całą serię badań i potem dostałam od dietetyka opracowaną tylko dla mnie dietę.Taką dietę łatwiej przestrzegać niż wszystkich diet cud. Zobaczcie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Zgadzam sie, dietetyk to najlepsze rozwiazanie
-
z perspektywy czasu wiem, że jako nastolatka mogłam po prostu odstawić słodycze i napoje i więcej się ruszać... niestety podjadałam dużo, ruszałam się mało i robiłam sobie doraźle głodówki.. teraz dopiero racjonalnie walczę z wagą, ale praca i obowiązki nie pozwalają na taką różnorodność jaką bym chciałą. cuż, może uda mi sięosiągnąć cel.
Tagi dla tego wątku
Uprawnienia umieszczania postów