czesc ale dzisiaj jest glupi dzien jakis normalnie glowa mnie boli bardzo chyba bede chora i nic mi sie niechce![]()
czesc ale dzisiaj jest glupi dzien jakis normalnie glowa mnie boli bardzo chyba bede chora i nic mi sie niechce![]()
chcialabym zmienic cos w swoim wygladzieale musze poczekac wiem ze warto dzisiaj jakos duzo pije wody niegazowanej pewnie to po tych cwiczeniach . najbardziej boli mnie to czekanie ale wiem ze czekanie to dobry sprzymierzenca w walce z nadwaga . ale co sie bede uzalala nad soba. napiszcie lepiej co tam u was slychac??? bo ja dziaja jakos troche marudze , ugotowalam dzi sobie zupe warzywna znowu jakos mi smakuje. mama mowi zebym troche jadla wiecej ale jem 1000-1200 kcal wydaje mi sie ze to akurat . tak strasznie boje sie wejsc na wage ze szok niemoge sie zmobilizowac , niewazylam sie dosc dawno .
![]()
Nie bój się wagi![]()
Witam Cie Edytko.Bede tu wchodzil i obserwowal twoje poczynania.
jeśli dawno nie ważyłaś się to nie zwlekaj wskakuj na wagę![]()
lipiec 2008 84,7 luty 2009 68,8 marzec 72 16 kwiecień 69,9 14 sierpnia 77kg 16 sierpnia 75,4kg![]()
W poszukiwaniu samej siebie... - Strona 251 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
boje sie tej wagi jak nikt inny moze juz schudlam a moze nie hm... ciekawosc mnie zrzera
wejdź na tą wagę choćby dzisiaj![]()
lipiec 2008 84,7 luty 2009 68,8 marzec 72 16 kwiecień 69,9 14 sierpnia 77kg 16 sierpnia 75,4kg![]()
W poszukiwaniu samej siebie... - Strona 251 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Ja ważyłam 90 kg. Teraz waze 54 kg. Dokonałam tego w dwa miesiące !!! Jestem teraz wkońcu szczęśliwa. Juz 3 tydzień po diecie i jo-jo nie ma a czemu???? Bo wiadomo, że jak po odchudzaniu się odrazu nie rzuca na żarcie to jo-jo nigdy nie będzie !!!!
Ostatnio edytowane przez OliFka__ ; 06-02-2009 o 15:19
nic nie jadłaś i nie jesz?
Edyta - wejdz na wage koniecznie, moze pozytywnie Cie zaskoczy. I najlepiej waz sie TYLKO rano na czczo. Wtedy waga jest najadekwatniejsza.
Olifka - schowaj się prowokatorko:P