czesc ale dzisiaj jest glupi dzien jakis normalnie glowa mnie boli bardzo chyba bede chora i nic mi sie niechce
czesc ale dzisiaj jest glupi dzien jakis normalnie glowa mnie boli bardzo chyba bede chora i nic mi sie niechce
chcialabym zmienic cos w swoim wygladzie ale musze poczekac wiem ze warto dzisiaj jakos duzo pije wody niegazowanej pewnie to po tych cwiczeniach . najbardziej boli mnie to czekanie ale wiem ze czekanie to dobry sprzymierzenca w walce z nadwaga . ale co sie bede uzalala nad soba. napiszcie lepiej co tam u was slychac??? bo ja dziaja jakos troche marudze , ugotowalam dzi sobie zupe warzywna znowu jakos mi smakuje. mama mowi zebym troche jadla wiecej ale jem 1000-1200 kcal wydaje mi sie ze to akurat . tak strasznie boje sie wejsc na wage ze szok niemoge sie zmobilizowac , niewazylam sie dosc dawno .
Nie bój się wagi
Witam Cie Edytko.Bede tu wchodzil i obserwowal twoje poczynania.
jeśli dawno nie ważyłaś się to nie zwlekaj wskakuj na wagę
lipiec 2008 84,7 luty 2009 68,8 marzec 72 16 kwiecień 69,9 14 sierpnia 77kg 16 sierpnia 75,4kg
W poszukiwaniu samej siebie... - Strona 251 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
boje sie tej wagi jak nikt inny moze juz schudlam a moze nie hm... ciekawosc mnie zrzera
wejdź na tą wagę choćby dzisiaj
lipiec 2008 84,7 luty 2009 68,8 marzec 72 16 kwiecień 69,9 14 sierpnia 77kg 16 sierpnia 75,4kg
W poszukiwaniu samej siebie... - Strona 251 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Ja ważyłam 90 kg. Teraz waze 54 kg. Dokonałam tego w dwa miesiące !!! Jestem teraz wkońcu szczęśliwa. Juz 3 tydzień po diecie i jo-jo nie ma a czemu???? Bo wiadomo, że jak po odchudzaniu się odrazu nie rzuca na żarcie to jo-jo nigdy nie będzie !!!!
Ostatnio edytowane przez OliFka__ ; 06-02-2009 o 15:19
nic nie jadłaś i nie jesz?
Edyta - wejdz na wage koniecznie, moze pozytywnie Cie zaskoczy. I najlepiej waz sie TYLKO rano na czczo. Wtedy waga jest najadekwatniejsza.
Olifka - schowaj się prowokatorko:P