Blondyneczko, gratuluję tylu utraconych kilogramów i nie przytycia w Święta
Pozdrawiam poświątecznie
![]()
Blondyneczko, gratuluję tylu utraconych kilogramów i nie przytycia w Święta
Pozdrawiam poświątecznie
![]()
Witajcie, kochane.
Cieszę się bo mamy już weekeeend.! Jutro kolejne ważenie. Szczerze nie sądzę, żeby spadło zbyt wiele, bo same wiecie, święta ... Ale bądźmy dobrej myśli, liczę na Wasze kciuki. Ostatnio kilka osób mi powiedziało, że schudłam - świetna motywacja. Jednak moja mam mówi, że zaczyna się o mnie martwić, mówi, że jestem coraz chudsza i obawia się, żebym nie wpadła w jakąś chorobę. I tak się zastanawiam, czy jednak nie zakończyć na tych 54kg i wychodzić z diety oraz rzebić ciałko, ale sama nie wiem. Zobaczymy co pokaże jutro waga. Mam do Was pytanko : Pod biustem mam niewielki wałeczek
, myślicie, że brzuszki powinny pomóc w jego zlikwidowaniu.? Pytam ponieważ nie jest on centralnie na brzuchu, a trochę wyżej. Jest jeszcze jedno miejsce nad którym chciałabym popracować, a mianowicie - kolana. Uda w porządku, łydki również, a kolana.? Masakra. Przejechałam na rowerku ponad 1000km, nóżki ładnie się wysmukliły oprócz kolan
. I tu też moje pytanko, znacie jakieś skuteczne, sprawdzone ćwiczenia na kolana.?
. Czekam na odpowiedzi, a Wam, miłego dnia
.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Blondynka na diecie. - Grupy Wsparcia Dieta.pl
<- tutaj zmagam się ze samą sobą. zapraszam serdecznie (:
'ciastko to minuta w ustach, godzina w żołądku i całe życie w biodrach'
o ja mam to samo z kolanami, zawsze mialam ladnie wyrzezbione uda i fajne lydki ale te kolana, ten tluszcz na nich nie pasowal do reszty ale jak smarowalam 2 razy dziennie, energicznie kremem wyszczuplajacym z ziai to sie wyszczuplily, tylko ze trzeba regularnie i przez miesiac chocia ale efekt byl super.
O. Super. Wypróbuję. Mam krem wyszczuplajacy tyle, że z eveline zacznę stosować na te kolanka, dzięki. A co z tym wałeczkiem ...? Doradźcie dziewczynki ;P.
Mi się wydaje, że brzuszki będą ok.. Tzn w każdym bądź razie te ćwiczenia, przy których pracuje mięsień prosty brzucha? Chyba tak to się nazywa ;p
Na klęskę się nie godzę. Zróbcie miejsce, bo nadchodzę!
wzrost: 175 cm
Mocne postanowienie poprawy!- Grupy Wsparcia Dieta.pl
Od dzis w takim razie będę robić po 100 brzuszków, a później stopniowo zwiększać ich ilość. Mam nadzieję, że to poskutkuje.
może rób a6w?
Witajcie, piękne.
Jestem po porannym ważeniu, i wiecie co pokazała waga.? Równe 54kg.
Osiągnęłam swoja wymarzoną wagę.! Nie do wiary.Tyle razy próbowałam i nareszcie osiągnęłam wymarzony cel. Na wadzę 54kg zakończę odchudzanie i od dnia dzisiejszego będę wychodzić z diety. Zacznę też porządne ćwiczenia na różne partie ciała, bo chciałabym sobie je ładnie wyrzeźbić przed wakacjami. Dieta zmieniła moje nawyki żywieniowe z czego bardzo się cieszę. Teraz na pewno będę się o wiele zdrowiej odżywiać. Dziewczyny, można! Trzeba tylko chcieć.Wiele razy zabierałam się za odchudzanie, ale zawsze z marnym skutkiem, ale tym razem było inaczej i to dzięki Wam. Dziękuję za wsparcie, nie wiem co bym bez Was zrobiła. Na forum oczywiście będę dalej zaglądać
.
Wam życzę wytrwałości i trzymam kciuki za Was wszystkie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Gratuluję, Blondyneczko!
Tylko nas tu teraz wspieraj dalej.. ;p
Na klęskę się nie godzę. Zróbcie miejsce, bo nadchodzę!
wzrost: 175 cm
Mocne postanowienie poprawy!- Grupy Wsparcia Dieta.pl
Jasne, że będę.
Miłego dnia, wszystkim.