To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jestem nowiusieńka dopiero co się zalogowałam , mam nadzieję, że mnie przyjmiecie . Razem
łatwiej zmagać się z nadwagą . Czego ja już nie próbowałam w sumie zwaliłam może z 60kg
a teraz ważę 114kg ZGROZA , klasyczne jo jo. Chcę się odchudzić z dietą Dukana . Waham się
no i czekam aż wrócę z urlopu i skończą się warzywa i owoce pachnące słońcem , które
uwielbiam .Co myślicie dziewczyny o tej diecie ? Pochwalcie się wynikami . Ja gdy się zdecyduję to zacznę po urlopie w pażdzierniku . Trochę się boję z powodu depresji na którą
zapadłam po śmierci męża , ale tak jak teraz wyglądam i się czuję to też mnie dołuje .
Dlatego muszę coś z tum zrobić .
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu :chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Wpadlam z pozdrowieniami Jadziu droga ........troche mnie nie bylo i mialam juz Was opuscic,ale....................................... i tak sie trudno rozstac-buziam .
Co to ma być kurcze !!!
Najpierw nie mogłam sie od wczoraj zalogować , a dzisiaj
wcięło wszystkie moje wątki . Jestem zła , foch
---------- Wiadomość dodana o 18:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 18:53 ----------
Znalazłam go tzn mój stary domek , ale nic z tego nie rozumiem
od 27 03 2011 utrwalam
Tu :chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
A zeby bylo jeszcze smieszniej to Twoim watkiem Jadziu droga zarzadza admin-zupelnie jak u mnie ....buziaczki podsylam
Ja też nic nie rozumiem..... Jadziu masz 2 wątki....yyy... może ja też mam 2??
Buziaki...........
No ja też nic z tego nie rozumiem mam nadzieję że mi nie wetnie mojego starego wątku
od 27 03 2011 utrwalam
Jeszcze wcięło mój podpis , nie mogłam siebie znalezć ha ha ha
mam na ksywkę admin
od 27 03 2011 utrwalam