5Lubią to
-
Odp: Już Nie Taka Głupia Jestem ? :)))) - Część 1
Witam
raporcik z dnia dzisiejszego : praca,praca,praca !!!!!! posiłki w cały "Świat" ale po podliczeniu kalorii to wyszło mi jakieś 1150 do godziny 18 , póżniej tylko kawa z mlekiem więc nie doszło zbyt dużo .
Jutro w pracy może uda mi się być tylko do 17, wiec złapię oddech , teraz tylko myślę o wannie i podusi
Iza ! -Różowa może nie , ale głowy nie dam sobie za to uciąć
Buziaki
-
A zważyłaś się Ula?? Jak się nie zważysz to nie będziesz wiedziała z czym masz walczyć
Buziaki.........
-
nie mam baterii , jak kupie to się zważę ..........
-
Ula nie wiem gdzie to jest teraz.... nie umiem się posługiwać tym, nawet nie wiem gdzie znaleźć moje albumy....
-
-
ULA TO MY Z IZA CI KUPIMY TA BATERIE I CI PRZESLEMY TYLKO POWIEDZ JAKĄ BATERIĘCIESZE SIE ŻE JESTES Z NAMI I NIE ZNIKŁAS WIESZ TRZA SIE WZIAŚĆ ZA BARY Z TYMI KILOSAMI I POWIEDZIEĆ DOŚĆ TYLKO TO JET TAKIE CIĘŻKIEALE MUSIMY PRZECIEZ NIE WRÓCIMY DO STARYCH WAGI POZDRAWIAM I WALCZYMY
-
Witam Baterie kupione , jutro rano ważenie , wyniki ogłoszę wieczorem .
Dzień bez grzeszków dietetycznych , wynik dietetyczny ok 1000 kal .
Mam nadzieję że znów "zafiksowałam "się na odchudzanie , a raczej na rozsądne jedzenie . Dam przykład z dzisiejszego dnia , jak wiecie pracuję na kuchni i dzisiaj piekłyśmy paszteciki z ciasta drożdżowego , a że kucharce zostało ciupina tego ciasta ,kazałam jej zrobić kilka rogalików z marmoladą ,ogłosiłam załodze że to rogale dla nas do kawy. Rogale pięknie pachniały wszyscy szamali takie jeszcze deko ciepłe a ja patrzyłam , chwilami wyciągałam łapy ,by po chwili wycofać je i wsadzić sobie w kieszeń , był moment że w końcu wziełam owego rogala do ręki ,popatrzyłam , skrzywiłam się i z bólem serca ,głębokim westchnieniem i niemal ze łzami w oczach odłożyłam (hip hip hurra )
Taraz się cieszę ale na wspomnienie tej chwili mam ślinotok .
Jednak słodycze ,ciastka , naleśniki ,racuszki,słodkie pierogi to moje przekleństwo , pieczywa nie jadałam i nie jem , słodzić nie słodze już 30lat,napoi słodkich soków nie pijam ,ale słodkie przekąski kocham.
Pozdrawiam i zmykam
-
Ula wreszcie Cie poznaję Super, ze się oparłaś tym rogalikom Gratuluję A jak rowerek?
Buziaki.............
-
Rowerek Iza stoi w pokoju...................na górze
---------- Wiadomość dodana o 22:09 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 22:03 ----------
A to ku wesołości
- Święty Mikołaju, chcę krówkę - poprosił mały Lesio. - OK, chłopcze, będziesz miał krowę. Święty Mikołaj nie skłamał. 25 lat później Leszek się ożenił.
- Ciągle narzekasz na tę swoją żonę. Czy ona w ogóle ma jakieś plusy? - Tak, w okularach.
Rozmawiają dwie psiapsiuły: - Co porabia twój mąż? - Leży w łóżku, ma 38 i pół... - Zazdroszczę...
Ooo, Lucyna, schudłaś! Jakaś nowa dieta? - Tak. Marchew, cebula i ziemniaki. - Gotowałaś, piekłaś? - Kopałam!
-
Ula wielkie brawa za to i jestem dumna z ciebie!!!!!!1tak trzymaj kuleżanko!!!!ja zaczynam od jutra z Jadzia nawzajem sie pilnujemy jak chcesz to możesz sie przyłączyć???jeszcze raz wielkie brawa i naprawdę jesteś bohaterka dnia!!!!!!
Uprawnienia umieszczania postów