To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Nie wiem, czy dobrze wpasowałam się w forum :) bo należę do pokolenia 50 + :) jestem babcią 10 miesięcznej Zofii Marii :) żeby być sprawną babcią warto zrzucić zbędne kilogramy :)
Mam bardzo duże doświadczenie w dietowaniu :) bo jestem wielkim łakomczuchem i wraz z wiekiem kg przybywało mi cyklicznie, co dekada..to .....kolejne 10 kg więcej (:
Mam tez duże doświadczenie w spektakularnych odchudzaniach: -18, -16..... ale po 2, 3 latach waga wracała i jeszcze z dodatkiem......co to dla mnie :) a teraz dobiłam do 97 kg.... i to koniec !!!!!!!! sama nie mogę uwierzyć w to, co zrobiłam ..... oczywiście mogę się nad sobą poużalać :) że zmiana trybu życia na domowy, że hormony, że rzuciłam definitywnie papierosy itd.....ale to do niczego nie prowadzi .....
A więc jestem na diecie od 1 stycznia, to 6 dzień i straciłam 3 kg....a według wyliczeń do 3 fazy mam dojść 15 lipca 2010 a do 4 fazy dopiero w kwietniu 2011 ....potrzeba mi więc duzooooooooo przyjaciół i wsparcia :))))))
a u mnie na wątku......bez zmian .......czyzbym sama została na starym serwerze??????????
A tam.. nie ma tak dobrze..
Buźka Enterko, ja też się muszę w to nowe wdrożyć..![]()
Ha ha ha..... ale jak miło czytać swój pierwszy post
Buziaki Enterko![]()
No widzisz Enterus, Ciebie tez nie osszczedzili.
Kazdemy pozmieniali.
No coz trzeba sie przystosowac.
Buziaczki zostawiam.![]()
Jak to mówią: "komandos nie pęka" damy radę z tymi nowościami)))))))))
lecę pozwiedzać nowe kąty![]()
Enterko super wieści wyczytałam, że Zosia będzie miała rodzeństwo, ale radość
No a Ty się kuruj kochana, choć na śpiki do pasa i tak ponoć nie ma lekarstwa
Buziaki..........