Ja od jutra wtedy zaczynam bo dzis juz zjadłam 4 kostki czekolady ale od jutra juz szlaban na pysk!!!!!!
Alw ty tez razem zaczynamy dietkowac ale tak uczciwie co?????wiesz we dwie bedzie lepiej!!!!
Ja już zaczęłam , ale z chęcią poczekam na ciebie do jutra ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale od kolacji to mogłabyś![]()
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Umowa stoi .................................................. ......................... a dywanek dziś możesz sprawdzić czy dobrze odkurzony
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Ale wiesz ciesze się bo to większa mobilizacja!!!!ale fajnie bo bedziemy sie nawzejem pilnować...o kurcze ja nie mam dywanów!!!!to bede ćwiczyc na starym kocu......no to stoi od jutra szlaban i jedna drugą pilnuje i nie ma ściemy jak ktoraś zawali to uczciwie napisze!!!pozdrawiam cie i lece teraz obiadek zjeśc dziś mam ziemniaczki z klopsikiem chudym i ziemniaczki i buraczki to pa pa za godzine tez przychodzi rodzinka do mnie na kawę pierwszy raz obejżec no to do poklikania!!!!!!
Jadziu- nowa część wątku to też i okazja do wejścia w nowy porządny dietkowy rozdział. Dalej dukasz czy zdecydowałaś się na coś innego?
Haniu na razie się ograniczam , ale pomału przymierzam sie do powrotu do dukania , jednak w tej diecie
czułam sie najzdrowiej . jutro idę do pracy , więc zaraz spadam lulu , mam nadzieję , że będzie dobrze![]()
od 27 03 2011 utrwalam
Pospałam po obiedzie , ciężko będzie zasnąć . Dopiero niedawno umyłam włosy , niech podeschną i spadam .
od 27 03 2011 utrwalam
Oj Jadziujak się z Syberią weżmiecie w duet to ja wymiatam !!!!, strach się bać
, będę Was podglądać i korzystać z waszej siły !!!
Pozdrawiam![]()