Wezmiemy się wezmiemy i zapraszamy do zespołu w kupie razniej
No to spadam lu li Pa Pa![]()
Wezmiemy się wezmiemy i zapraszamy do zespołu w kupie razniej
No to spadam lu li Pa Pa![]()
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Wreszcie Cię znalazłam.... a szukałam długo... ale już wiem, że masz nowy domek i taki "swój"
Śpij dobrze Jadziu
Pa..............
Jadziu, a jak minie Ci te 51stron, to w podpisie znow bedziesz miec admin?
Czy zostanie juz Jadzia.
Zycze Ci milutkiego dnia Slonko.
Buziaczki![]()
witajcie laski
No to byłam dzisiaj w pracy , ale się zwolniłam i pojechałam do gina , bo niestety był mus .
Najpierw zadzwoniłam zapytać sie o jutrzejszy dzień i dowiedziałam się , że przez dwa dni , czyli do końca
tygodnia nie będzie w przychodni żadnego lekarza dowcipnego . Chciał nie chciał zwolniłam się i pojechałam .
Tłok był do niego straszny , przyjął mnie pospiesznie , wypisał receptę i zapewnił że będzie dobrze ,
o skierowanie na morfologie musiałam potupać , ale dał i tyle nawet mnie nie zbadał . I bardzo dobrze
nawet bym nie chciała , we wtorek wróci moja p doktor to niech mnie zbada .Oby tylko te tabletki pomogły
to będzie dobrze .
Z dietką jest średnio na jeża , ale może być , nie jest to Dukan na 100% , ale jem niewiele .
Buziaczki mykam poleżeć , może wieczorem zajrzę Pa
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Mam nadzieję, że Jadziu Twoja pani doktor podejdzie do sprawy odpowiedzialnie i postawi własciwą diagnozę.
Ale się porobiło na tym forum!!!!! Piszę i nic się nie wysyła!!!!! nikogo nie mogę znaleźć!!!! Gdyby to były moje początki na forum ....to był sobie odpuściła .... ze względów technicznych!!!!
Masz rację!!! jak przyjdzie wiosna, słońce... ciepło ... to i na duszy będzie lepiej....ale......musimy teraz zadbać ,żeby nas sadełko wiosną nie stresowało!!!!! pozdrawiam