Jadzia pamiętaj dobry bajer to pół sukcesutrzymaj sie i baw sie za nas wszystkie
![]()
Witajcie laseczki
No to jestem z powrotem . Nie mam pojęcia co pisać , nazwałabym ten wyjazd babskim spotkaniem .
Poznałam osobiście Izę jest dokładnie taka jak się spodziewałam , chudzinka jedna takaa tak w ogóle
super babka . Codziennie coś się działo od śmiechu do łez poprzez zwierzenia do łez . Oj mamy my babeczki
niełatwe życie , ale dajemy radę . Najbardziej zaimponowała mi jedna kobitka 78 lat ponad tysiąc km
przyjechała samochodem , pogodna , wesoła , energetyczna , super baba , można zestarzeć się naprawdę
fajnie , pomimo ciężkiego życia . Wczoraj byłam u syna w Krakowie , z jego dziewczyną nałaziliśmy się
do upadłego . Jestem bardzo zadowolona z tego że pojechałam , a tak się bałam jechać sama .
Nie żałuję .
J16 od 29.08.2010 dieta Dukana
od 27 03 2011 utrwalam
Tu:chcę schudnąć z Dukanem - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl :chcę schudnąć z Dukanem - GrupWsparciaDieta.pl tu jestemJadwigachceschudnąć z dukanem
Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]