Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
Like Tree1Lubią to

Wątek: Trzeba mieć marzenia.....Jednym z nich jest fajna sylwetka...

Awatar Aia
    Aia
    Aia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

Thumbs up Trzeba mieć marzenia.....Jednym z nich jest fajna sylwetka...

Witam wszystkich serdecznie.....
    Czuję, że powinnam tu wrócić i cieszę się, że widzę znajome nicki....
    Ważę 112 kg, jem wszystko (słodycze jak zwykle w masowych ilościach), czuję się ociężała, zasapana i gruba. Ciuchy codzienne jakoś to maskują (a może to tylko moje złudne życzenie?), ale ubierając się ostatnio na studniówkę syna musiałam nieźle pokombinować, a i tak patrząc na siebie na zdjęciach zobaczyłam tłustą i podstarzałą babę.... Ja nie chcę tak wyglądać!!!!! Przecież nawet będąc starszą można fajnie wyglądać - np. lubię patrzeć na Kasię Figurę, która jest starsza ode mnie i do szkieletorów nie należy, a jest bardzo kobieca i zadbana.
    Chciałabym schudnąć do 74 kg (mam 173 cm wzrostu), ale ucieszę się każdym spadkiem, który spowoduje, że odzyskam sprawność fizyczną i ruch będzie sprawiał mi radość, a nie konieczność dotarcia do celu. Kiedyś umiałam ćwiczyć sama w domu, ale teraz chcę zmobilizować się wykupieniem karnetu do fitness clubu, zwłaszcza, że 1 kwietnia mój brat bierze ślub i nie chciałabym na jego weselu robić za nieudolnie kamuflowany hinduskimi ciuchami worek sadła..... Ponieważ czeka mnie dużo roboty w pracy, więc postanowiłam, że będę chodziła na poranne ćwiczenia, bo rano jestem zdecydowanie bardziej żywotna i wolę przyjść później do pracy i zostać w niej dłużej (mam nienormowany czas pracy), niż zrezygnować z wieczornych ćwiczeń z powodu zmęczenia. Nie wiem tylko od czego zacząć. Przyjemność sprawiają mi kijki, ale jest ostra zima i wolę poczekać, jak będzie cieplej. No więc fitness club. Lubię aerobiki, ale obawiam się grupy młodych lasek, za którymi nie będę w stanie nadążyć. Z kolei w siłowni może będę się czuła obserwowana i samotna.... Bo mam kompleksy.... Na razie myślę, ale do jutra na coś się zdecyduję. Macie może jakieś sugestie?.... Aaaaa, wiem, że basen byłby ok przy mojej nadwadze, mam go nawet pod nosem, ale się wstydzę, bo chodzi tam bardzo dużo znajomych, zwłaszcza z pracy i absolutnie nie czułabym się komfortowo. Może później.... Generalnie chciałabym ćwicząc zniknąć w tłumie.....

Awatar Aia
    Aia
    Mieszka w
    Olsztyn

Domyślnie Odp: Trzeba mieć marzenia.....Jednym z nich jest fajna sylwetka...

I w ogóle patrzę, że mój stary wątek został zamknięty, ale jest nowy wątek na bazie starego, więc poproszę chyba admina, aby go zamknął lub przeniósł do starego, a ja będę pisała w tym. Przynajmniej widać, kto jest autorem wątku. I widzę, że tytuły Waszych są pogrubione, a mój nie....

Awatar mimirka68
    mimirka68 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    zachodniopomorskie

Witaj Aiu-doskonale cię rozumiem ,praktycznie we wszystkim-właśnie zapaliła się czerwona lampka,bo spodnie z powrotem się robią ciasne,dyszę po wejściu na piętro i takie tam
    super ,że chcesz chodzić na fitnes-jednak to bardziej motywuje.mnie również imponuje Kasia Figura,czy ostatnio oglądane w serialu ,,przyjaciółki,,-Stużyńska i Liszowska-super babeczki
    będę mocno trzymałą kciuki-na weselu brata zabłyśniesz jak nic,nawet pare kilosków zgubionych poprawia nastrój,a potempolecą kolejne,kolejne-potem wpadnie następne weselicho .......-pozdrowionka i uściski

cel 1-69,9 cel 2-59,9

tu jestemhttps://forum.jestemfit.pl/o...czesc-1-a.html

Awatar lookrecja
    lookrecja jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hej Aieczko, fajnie Cię znów widzieć
    Wiesz co, u mnie w klubie jest przewaga babeczek właśnie w naszym wieku i nieco zaokrąglonych..
    Właśnie my jesteśmy "stałą ekipą", zaprzyjaźniłyśmy się, jest naprawdę super.
    A zapisując się też miałam przekonanie, że będę tam najgrubsza i najstarsza.
    Także nie bój nic, śmiało do klubu i walki o lepsze jutro

Awatar izabelllka
    izabelllka jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Ho ho ho..... kogo ja tu widzę, aż nie dowierzam
    Aieczko super, że jesteś Mam nadzieję, że zawalczysz o siebie kochana Poczytaj Loosię, ona się na prawdę wzięła solidnie i pięknie już schudła i chudnie dalej Mam nadzieję, że się zmotywujesz i ruszysz do walki
    A wątek.... jesteś autorem tylko do 50 stron a potem admin, dlatego ja dołożyłam nick w tytule, żeby można było znaleźć łatwiej
    Trzymam kciuki za Ciebie
    Buziaki..........

Awatar kortinka
    kortinka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    uk

Aiu normalnie nie dowierzam ,ze Ciebie tu widze.
    Super, ze do nas znow zawitalas.
    Obojetnie co zrobisz,czy wybierzesz silownie, aerobic czy basen, bedzie dobrze.
    Buziaki

Awatar Aia
    Aia
    Mieszka w
    Olsztyn

Dziewczyny, jak miło Was widzieć!!!! ))))
    Teraz jest zdecydowanie trudniej dotrzeć do Waszych wątków, faktycznie najłatwiej było mi znaleźć Izę, mądry pomysł z nickiem w tytule. Teraz nie mam czasu, aby poszperać na forum, dlatego będę pisała głównie u siebie. A czy może mi ktoś dać namiary, gdzie znajdę instrukcję do zamieszczania linków do tego wątku w moim podpisie (chcę uaktualnić "tu jestem").
    Moje plany są zmienne. Najpierw postanowiłam, że będę ćwiczyła w klubie, później, że zacznę w domu od dzisiaj, ale właśnie sprawdziłam harmonogram i chyba wybiorę się dzisiaj do Pavloviców na aerobic.....
    Cieszę się, że wróciłam i bardzo jestem ciekawa, co u Was, może uda mi się popatrzeć z domu wieczorem.....

stokrowy jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Słupsk

Właśnie kupiłem sobie narty biegowe mam zamiar zgubić z 4-5 kg do końca zimy.
    Ostatnio edytowane przez stokrowy ; 21-01-2013 o 16:27

Awatar izabelllka
    izabelllka jest nieaktywny Sławny na forum
    Wpisy na blogu
    1

Aia tu masz linka do podpisów, mój post nr 98 http://dieta.pl/odchudzanie-40-stce/...unkowe-10.html

Super, ze jesteś Jak było na aerobiku???
    Buziaki..............

Awatar Aia
    Aia
    Mieszka w
    Olsztyn

Na aerobiku nie byłam, ale ćwiczyłam 40 min w domu i jadłam bardzo kulturalnie....
    Zaraz popróbuję z podpisem....Ale znając swój talent do takich rzeczy, wątpię, czy mi się uda....

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów