Tamirko podaj mi dokladnie jak wpisalas ten stary adresik u siebie ,zeby miec do niego dostep???????????????Pozdrawiam serdecznie .I moze wpisz to do kola ratunkowego ZEBY KAZDY MOGL TO SOBIE ODCZYTAC .
![]()
Tamirko podaj mi dokladnie jak wpisalas ten stary adresik u siebie ,zeby miec do niego dostep???????????????Pozdrawiam serdecznie .I moze wpisz to do kola ratunkowego ZEBY KAZDY MOGL TO SOBIE ODCZYTAC .
![]()
Hej chudzinki, gdzie znalazłyście kolorki? Moje ulubione? Dobra będę szukać. Jezu owoce mnie zżerają. Sprawdziłam kaloryjki, okrutnie dużo.
Podstolinko- Zwyczajnie skopiowałam go ze starego forum i wkleiłam do profilu. Zresztą To była pierwsza rzecz jaką udalo mi się zrobić .Nawet nie wiem jakim cudem. Do koła mozna wpisać jeśli sama sprawdzisz czy to dziala, ja wtedy wpiszę. Daj znać papa. Ja dalej jestem daltonistka, szukam kolorów
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
[COLOR="Tamirko!!! Wejdż w swój profil i sprawdż czy jak wejdziesz w edycję opcji na samym dole w pozostałych opcjach masz ustawiony "standartowy edytor"
jak nie masz to to sobie ustaw i zatwierdż.
Teraz jak wejdziesz w "odpowiedż " wyświetlą Ci się wszystkie możliwości tak jak na starym forum Sprawdż tak poradziłam Podstolinie i zadziałało
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez urszulka2 ; 30-07-2008 o 17:33
Witaj Tamirko!!!
Faktycznie wcześniej nie udało nam się pisac ale czemu nie zacząc od dziś
Ja sobie nie radzę z tym nowym forum, ani avatara ani strażnika, nic nie mogę dodacGapa ze mnie pewnie
Buziaki...........
Pozdrawiam wieczorowo
![]()
Azzuriu ta babka na pontonie- mniodzio! Zdało by się tak
posiedzieć...
Ależ mamy pełne ręce roboty zkodami, kolorami,emotkami cyrki jak
dla mnie![]()
O rany od 4 rano mialam dziś nerwówkę:dzieci wracały z obozu harcerskiego. Od 5 już jadłam- stres jak dojadą, po8 też jadłam bo dojechały i tak pozwalałam sobie przez cały dzionek. Dobrze,że nie jadłam z nimi obiadu ale i tak nadrobiłam tyle,ze .......................A i jeszcze jedno od wakacji odpuściłam sobie niejedzenie po18. Koniec wracam do reguł. pozdrawiam cieplutko i lipcowo jeszcze.
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
I wszystko spaliłaś to co zjadłaś![]()
bo byłaś od rana rozemocjowana
![]()
Pozdrawiam
witam w sierpniuczas pomyśleć o szkole
jutro wybieram się po podręczniki
,a umnie sezon ogórkowy
próbuje ze zdjęciami ,ale nie wychodzi
![]()