Smutne to życie....ech.....
Buziaki Tamirko![]()
Smutne to życie....ech.....
Buziaki Tamirko![]()
Smutno tu U ciebie Tamirko.Przytulaki ,pocieszaki zostawiam.
Kopę lat mnie nie było!!!!!! Myślałam,że zmienię świat wokół mnie. Pralam i pakowalam na okrągło dzieciaki, które w te wakacje wciąż gdzieś wyjeżdzają. Więc ruch mam jak na dworcu. Teraz też pakują sie na zlot harcerski do Krakowa. Pokus wokół mnie dwa miliony. Daję rade ze słodyczamii, ale owoce to już mega problem.Waga na razie w okolicy 61, ale bywalo nawet 59. Powiem tak warto było podukaćMam natomiast inne problemy, i wysiadam psychicznie. Pierwszy raz nie daję rady. Niby wszystko ok, od roku mój mąż nie pracuje i chyba teraz to już oboje mamy depresje i w żaden sposób nie mogę sie z Nim dogadać. Ja już wyczerpałam sposoby. Już nawet przestalam sie wstydzić tego, że on nie pracuje. jednocześnie mam swiadomość, tego,że jestem bardzo toksycznym związku. Dobra , koniec ryczenia zapiekanka z cukinii mi sie pali. pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.![]()
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Jak tam zapiekanka - udało się uratować ?
Suwaczek masz śliczny,prześliczny wręcz
Jestem pod wrażeniem !
ps.A co do problemów któż ich nie ma .
Nie łam się Tamirko - na pewno znajdzie się jakieś rozwiązanie![]()
Moi też mieli jechać ale wyszły inne okoliczności, syn w gipsie, córka z lubym rusza do Gdyni i tak wyszło....
Tamirko a mąż jaki ma zawód??? Wierz mi, ze wiem o czym piszesz, też to przechodziłam kilka lat temu, albo nie pracował, albo jak już, to mu nie płacili, do dziś jedna firma "wisi" mu 12 tys.Ważne jest to co on na to???? Ale rok bez pracy to strasznie dużo..... Jak coś to pisz na priv, chętnie pogadam na temat nie obcy mi
Trzymaj się i nie denerwuj, toksyczne związki można przełamać
Buziaki.......
No wreszcie jesteś Tamirko ciesze sięa ja przeżywam napad ogórków na mnie
a co do pracy to czy młody czy stary to ciężko z pracą
moja córka tez juz nie ma pracy od pół roku i wysłała chyba z 200 cvałek i nic albo za młoda albo z daleko albo cos tam a przeciez ona zadnej pracy sie nie boi byle sie gdzieś zalapać
wiem co to znaczy jak facet jest w domu to koszmar
pozdrawiam i trzymaj sie
![]()
witam po .......... o rany koguta cholerka nawet nie wiedziałam,ze to już tyle minęło. Sprawdziłam datę, nie bylo mnie 5 lat, Sama jestem zdziwiona. Ale cóż wracam, z potrzeby, z tęsknoty, no wogole ciwsze sie bo to kolejna motywacja, suwaczek nieaktualny, więc zaraz zmieniam i biorę sie do roboty. Pozdrawiam, jesli Niektórzy może........, pamietają, a jeśli nie to nic , tu zawsze są fajne babeczki a moze i rogaliki"
TU MNIE łATWIEJ ZNALEŹĆ Na nowej drodze życia z ........dietką!!!!!! - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Ten wątek został automatycznie zamknięty i jest kontynuowany tutaj: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]