Syberio pogoda piękna więc na spacer zachęca .
Brawo za długi spacer i sporą ilość kroków .
Pozdrawiam i dobrego dnia życzę.
Syberio pogoda piękna więc na spacer zachęca .
Brawo za długi spacer i sporą ilość kroków .
Pozdrawiam i dobrego dnia życzę.
Kochana, jak pierwszy spacer już zaliczony, to coś czuję, że teraz będziesz śmigała jak szalona Muszę wziąć z Ciebie przykład
A waga spada, nie płacz, że nie Przecież nie możesz swojego organizmu terroryzować i wymagać od niego - 2 kg. tygodniowo
Ściskam
Hejka laskidziś też spacer zaliczony 2.84 km...4616 kroków ..240 kalori ...36 minut powiem wam że przyszłam i znów byłam padnięta ale bardzo zadowolonabym więcej chodziła ale boli mnie cała prawa strona od pasa w dół i chodzę z bólem ale rozejdzie się tak jak w zeszłym roku ale na razie boli a tak jak codzień sprzątanie gotowanie obiady pranie itp.pozdrowionka i lece do was
Hejka laski wczoraj nie byłam na spacerze bo tabun gości miałam jakby wszyscy się zmówili 20 ludziwczoraj mieliśmy grilla sezon otwarty a jak kiełbasa i pierś z kurczaka smakował i chleb z grilla i don tego masełko czosnkoweale dzisiaj był spacer rytmiczny 3 km 4634 kroków 261 kalorii i 40 minut powiem wam że przyjdę to jestem zmęczona i kurtkę aż w środku mam mokrą ale zadowolona i coraz mniej mnie bolia tak dziueń jak codzień .pozdrawiam i lecę do was
Syberio też miałaś super weekend i rozpoczęcie sezonu grillowego .
Piękny spacer zaliczyłaś to teraz tylko patrzeć jak spadki będą na wadze.
Pozdrawiam i dobrego wieczoru życzę.
Syberio pozdrowienia zostawiam i dobrego wieczoru życzę.
Hejka laski zero słodkości spacery są dziś nie byłam bo w ogrodzie pracowałam to dużo ruchu było na wagę nie wchodzę mam focha na niądziś sadziłam bratki bo mam sześć dużych donic wzdłuż chodnika do szosy i tam zawsze sadzę bratki po 3 sztuki kolorowe także mam teraz trochę kolorowej wiosny i krokusy mi kwitną żółte i fioletowe byłam we wtorek u kardiologa wszystko ok ale dał mi na badania i usg serca i kazał przyjść w czerwcu także chociaż ten narząd działagorzej kręgosłup i kolana ale jak chodzę i zaczęłam ćwiczyć co rehabilitant mi kazał jest lepiejpozdrawiam was laski i lecę do was
Syberio tez dzisiaj pracowałam w ogrodzie .
Bratki muszę zakupić bo bardzo je lubię i też sobie zasadzę.
Pozdrawiam i dobrej nocy życzę.