787Lubią to
-
Odp: Jestem nowa - Część 6
Oj to Cię dopadło Syberio ,ten covid paskudny jest ,bardzo osłabia. Dobrze że już lepiej się czujesz ale trzeba się doliczyć do końca.
Pozdrawiam, zdrowia życzę i spokojnej nocy.
-
Hejka laski
waga trochę spadła bo 92 kg ,cukry też dobre bo 105
wracam do żywych już jest bardzo dobrze
wczoraj nawet skubałam kaczki bo trzeba było dziś idę do ogrodu bo muszę jeszcze marchew wybrać i buraczki
pozdrowionka was laski i spadam kawke wypić i do ogrodu

Ps. muszę się pochwalić że w tym sklepie ppg kupiłam ekogroszek sobie i synowi także 4 tony trzeba tylko być cierpliwym i dać sobie czas a na pewno uda się wszystkim
-
Syberio gratulacje za wagę.
Życzę miłych prac ogródkowych ,ja również pracowałam w ogrodzie.
Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
-
Syberciu, fajnie, że wpadasz w miarę regularnie
Stęskniłam się za Tobą
Fajnie by było znów razem popisać, tak codziennie, i powalczyć
-
hej Syberio 
witam się po długiej nieobecności 
przyszłam powiedzieć że wracam na forum
-
Syberciu, Ty już chyba sezon w ogrodzie i to całe przetwórstwo zakończyłaś? Więc może wpadnij i popisz trochę z nami, bo zaraz będziesz miała wymówkę, że na Święta jadło gotujesz
A brakuje tu Ciebie 
Buziaki
-
Hejka laski
waga ok 91kg.,
mogło być lepeij ale jest jak jest
teraz moż jeszcze zleci bo wyrwałam sobie zęby na dole tylko mi 2 zostawili bo niby lepiej szczęka będzie trzymać zobaczymy i teraz się śmieje że kasownik i muszę papki jeść
wczoraj byłam na giełdzie i kupiłam sobie kurtkę z 350 na 180 zł. bo była ostatnia i uhandlowaliśmy się z synem
i buty kozaki z 130 zł na 65 zł. cieszę się jak głópia z tych zakupów
jak poszłam po cos do chińskiego i zobaczyłam że kozaki kosztują 120 140 zł to przeżyła szok
przez to cieszę się ,remont trwa dalej co zrobic przeczekam to jak wszystko się skończy to się chyba upiję ze szczęścia
zaczęłam robic na prezenty dla wnusiów plecaczki na szydełku bo już nie wiadomo co a tak przyda się i babcia z serca im da juz jeden ukończyłam i drugi dokańczam jeden jest misu a drugi konik
powiem wam że sama się zaskoczyła i jestem dumna z tych plecaczków jeden wam pokażę.a drugi to troche pokombinowała ale też super Pozdrowionka i trzymajcie się
-
Syberio piękny ten plecaczek szydełkowy.
Zakupy Ci się wczoraj udały jak czytam ,czasem jak się potarguje to można coś taniej kupić.
Waga jeszcze spadnie bo jak mówisz zęby wyrwanie a na papkach nie przytyjesz.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
-
Hejka wpadłam na chwilę żeby wam zostawić kawusię .a zaraz lecę bo jutro wyprawiam imieniny Andrzeja i Barbary jeszcze raz pozdrowionka
-
Syberio pozdrawiam ,udanej imprezy i miłego weekendu życzę.
Uprawnienia umieszczania postów