Mnie też, po kilku imprezowych dniach, waga skoczyła...
Musimy zbić tę nadwyżkę!
Buziam
Mnie też, po kilku imprezowych dniach, waga skoczyła...
Musimy zbić tę nadwyżkę!
Buziam
Motywacja przednia! 2 miechy do mety kochana! Dajesz, dajesz, DAJESZ!!!
W dwa miechy można zrzucic 8 kilo fajnie co?
Mam motywację więc wytapianie in progress
Syberio hej hej.................gdzie jesteś ,co porabiasz
Jak tam Syberiuszku?? Dajesz radę?
Wierzę, że tak, trzymam kciuki za wszystko
Hej Syberiuś, widzę że grzeszki się zdarzają, ale nie poddajemy się - dietkujemy - ja na całego No sporo mam do zrzucenia (ZNOWU!!), więc walczę Pozdrawiam CIę cieplutko :*
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Syberio ,co tam waga
odezwij się .poszukamy razem jakiej kiecki na wesele ,bo ja mam 04,08
to już nie długo ,mało mi spadło ,ale co tam założe gorset i mnie troche wyszczupli
,grunt to zdrowie i dobra psychika ,a ty jesteś supe babka
odezwij sie kochana ,bo mi smutno
Tu jestem: no to czas zacząć - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Najwyższa w życiu waga: 89,5 kg; Start z Dukanem: 10.11.2009 r; waga startowa: 83.7 kg do kwiecień 2010 r. - 66,9 kg (zaprzepaszczone );
Start z dietą wg. K. Gacy 26.05.2017 r.; waga startowa 87,6 kg
Syberyjko, a Ty co strajkujesz?
Gdzie jestes, ja tu z kawa przyczlapalam, a Ciebie nie ma.
Do raportu!!!!!
Buziaki
hejka laksiprzyczłapałam sie do was skruszona bo nie dietkowałam waga pokazała 89,5kgno jestem wściekła na siebie na głupote ale co zrobić trzeba się wziąść i walczyć dalej a do wesela zosało malutko ale dobre z 6kg to przynajmniej soadnie mi trochę grzuch i może trochę dupa chociaż o 1cm.a mogło buć z 78kg. ale nie ma co gdybać tylko sie ostro wziąść jestem od wczoraj na diecie już nie prauję uomwa mi się skończyła i koniec ale nie chciała bym tam pracować cały czas ja nie nadeję sie na białego murzyna bez swojego zdaniaco jeszcze rozglądam sie za sukienką i mam już upatrzone tylko czekam na kasępodoba mi się kololor taki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
lecę do was bo sie bardzostęskniłam za wmi