Ach szybko kobietotrochę zwolnij
Spadeczek super, gratuluję
![]()
Ach szybko kobietotrochę zwolnij
Spadeczek super, gratuluję
![]()
Asiu bo znam siebie jak bym zaczeła jeść słodycze to bym popłynęła!!!!!!ja jak alkoholik ja jestem słodkoholiczką!!!!
Syberio
gratuluję spadku
Wpadłam zobaczyć co u ciebie słychać, na początek zobaczyłam mnóstwo batów od współodchudzaczy, a potem wpis o pięknym spadku.
Gratuluję wstrzemięźliwości słodyczowej i spadających kilogramów.
manisia dzięki za wsparcie!!!
mufinko dzięki !!!wiesz albo słodkoście albo rozmiar 42 wybór należy do mnie!!!!
albo będe tak wyglądać
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
albo tak
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
heja laskijuż jestem wróciłam
dietkowo grzecznie i zero słodkości także jest git
kupiłam sobie musli dietkowe i będę miała co jeśc kupiłam sobie żurawinę będę jeśc po trochu codziennie
pozdrawia i lecę do was
![]()
bardzo się cieszę że jesteś już Syberio z nami!
i takie piękne postanowienia
no to do roboty![]()
Hejka laseczkidopiero mam teraz czas na forum bo za pranie sie wzięłam za obiad ogórkową dla mnie dietetyczną bez zagęszczacza z maki i śmietanki
a między czasie rowerkowałam 30 minut na twisterze 15 minut i próbowałam skakance ale 3 razy po 5 skoków i byłam wykończona ale co dziennie będę próbować aż do 100 dojdę
musze
a teraz siedzę z wami i wreszcie trochę moge odpocząć
wiecie na yotubie słucham dietetyka Konrada Gace i się motywuje jak ludzie chudną ale nie stac mnie na niego no nie stetya o razu bym zafundowała bym sobie u niego kuracje ale będę sama i bedę czytać wszystko i oglądać i sie motywować
![]()
Witasie-sporo zapału u Ciebie-może i mnie się udzieli!
a Gaca tak tą swoją dietę chroni ,że aż śmieszne...no i na tania nie jest jak mówisz-karkówka,karkówka i karkówka
trza po swojemu wyeliminować o co nas kusi i dupki ruszyć chocby na spacer i damy radę!
![]()
racja jest ze tajemnizy jest ale wiesz jego biznes jest!!!!ale bede czerpac motywacje i trza dupe ruszałc!!!!!!