[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja ogórkowej , ani żadnej innej zupy, w ogóle nie zagęszczam. Rodzina przyzwyczajona, bo od zawsze tak gotujemy. Można dołożyć jogurt naturalny i jest ok.
Brawa za motywację, Syberio!
I nie żałuj, że nie kupiłaś Gacy, bo to monotonna dieta.
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
dasz radę i bez gacy
pozdrawiam
Syberio, nie martw się, że nie możesz kupić diety Gacy. Jeśli Ci to pomaga i mobilizuje słuchaj jak inni chudną a stosuj zdrową, zbilansowaną dietę, na której nauczysz się jak się odżywiać by nie mieć efektu jojo.
Dietetyk, Technolog Żywności
Syberia zastanawiałam się jakiś czas temu nad dietą Gracy. podejrzane mi się wydało -przede wszystkim to że po świetnym chwycie reklamowym trzeba dalej płacić. doszłam do wniosku że to może być naciąganie.
obecnie bardzo ładnie spadam na diecie slimming world- zasady poznałam za darmo. oto strona o tym sposobie żywienia: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jeśli udzielasz się na facebooku to warto znaleźć grupę slimming world po polsku- grupa zamknieta i chetnie przyjmują.
Syberia dieta Slimming world jest prosta jak drut.gdy zaczynasz czytać to gubisz się w tych tzw. syns. ale jest lista produktów gdzie ktoś tam przypisał pewnym potrawom wartość syns. ( są to pokarmy wysokokaloryczne, i zawierające cukry proste)- i te ograniczasz.
pozostałe owoce, warzywa, makarony, kasze, chude mięso, jaja, nabiał jesz bez ograniczeń.-to tak w skrócie
a ja stosuję 5 posiłków dziennie, wg zasad tej diety za każdym razem najadam się do syta i waga moja spada, nie czuję się bardzo wygłodzona zleciałam około 3,5 kg 9 tutaj wystartowałam z 91 kg po świętach.jest efekt. a co do diety to dostarczamy wszystkich składników pokarmowych, nie jest to jakaś monotonia bo możesz wykorzystać wszystkie produkty dostępne u nas.ograniczenia tylko dotyczą cukrów prostych, oraz tłuszczów. o dziwo owoców możesz jeść do bólu.
Gaca faktycznie tani nie jest a czy skuteczny . . . pewnie tak tylko pytanie na jak długo. Na tej diecie schudła ta młoda aktorka Dominika Gwit i to sporo. Pytanie czy utrzyma się dziewczyna.
No ja tak ostatnio dumam nad tymi wszystkimi dietami, bo na obojętnie jakiej byłam chudłam a i tak potem kg wracały. Chaiałabym tak aby schudnąć ale nie katować się, ze czego nie mogę zjeść.
Hejka kobitkidzieki za porady wiecie wiem i co żeby schudnąć bo już 2 razy w życiu schudłam po 20 kg. ale nie stety człowiek przestał sie pilnować i jadł a czasami się obżerał bo i tak byłoi kilogramy wróciłyale teraz się zawzięłam i trzymam się jak oglądam te brubasy co mają po 200kg albo więcej tosz to szokprzecież ci ludzie co leżą i mają ponad 200kg to ktoś musi im podawać jedzenie a ile mamuśków jest takich normalnie te mamuśki same bym położyła do łóżka i ich futrowała
ja mam granice jak widze na wadze 98 albo 99kg to odrazu szlaban na pysk bo inaczej jak nic bym około 200kg. ważyła
pozdrawiam was i lecę do was
Pamiętam, jak byłaś już blisko szóstki. Tym razem też się uda. Wylaszczysz się, że hej!
Miłego wieczorku!
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!