Strona 52 z 204 PierwszyPierwszy ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 2036
Like Tree787Lubią to

Wątek: Jestem nowa - Część 6

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

Domyślnie Odp: Jestem nowa - Część 6

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Asia_M and kasiaogrodniczka like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Sybria ja kopiuje demotki w ten sposob, z najezdzam na obrazek i prawa myszka wciskam kopiuj obrazek-
    a potem go wklejam do tekstu.
    Pozdrawiam cieplutko! KasiaO
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 13-01-2015 o 17:22

Awatar Asia_M
    Asia_M jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Mazowsze
    Wpisy na blogu
    10

Ja ogórkowej , ani żadnej innej zupy, w ogóle nie zagęszczam. Rodzina przyzwyczajona, bo od zawsze tak gotujemy. Można dołożyć jogurt naturalny i jest ok.
    Brawa za motywację, Syberio!
    I nie żałuj, że nie kupiłaś Gacy, bo to monotonna dieta.
    Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?

Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dasz radę i bez gacy
    pozdrawiam

Awatar MartaLutak
    MartaLutak jest nieaktywny Super Moderator
    Wpisy na blogu
    1

Syberio, nie martw się, że nie możesz kupić diety Gacy. Jeśli Ci to pomaga i mobilizuje słuchaj jak inni chudną a stosuj zdrową, zbilansowaną dietę, na której nauczysz się jak się odżywiać by nie mieć efektu jojo.
    Dietetyk, Technolog Żywności

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Syberia zastanawiałam się jakiś czas temu nad dietą Gracy. podejrzane mi się wydało -przede wszystkim to że po świetnym chwycie reklamowym trzeba dalej płacić. doszłam do wniosku że to może być naciąganie.

obecnie bardzo ładnie spadam na diecie slimming world- zasady poznałam za darmo. oto strona o tym sposobie żywienia: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jeśli udzielasz się na facebooku to warto znaleźć grupę slimming world po polsku- grupa zamknieta i chetnie przyjmują.

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Syberia dieta Slimming world jest prosta jak drut.gdy zaczynasz czytać to gubisz się w tych tzw. syns. ale jest lista produktów gdzie ktoś tam przypisał pewnym potrawom wartość syns. ( są to pokarmy wysokokaloryczne, i zawierające cukry proste)- i te ograniczasz.
    pozostałe owoce, warzywa, makarony, kasze, chude mięso, jaja, nabiał jesz bez ograniczeń.-to tak w skrócie

a ja stosuję 5 posiłków dziennie, wg zasad tej diety za każdym razem najadam się do syta i waga moja spada, nie czuję się bardzo wygłodzona zleciałam około 3,5 kg 9 tutaj wystartowałam z 91 kg po świętach.jest efekt. a co do diety to dostarczamy wszystkich składników pokarmowych, nie jest to jakaś monotonia bo możesz wykorzystać wszystkie produkty dostępne u nas.ograniczenia tylko dotyczą cukrów prostych, oraz tłuszczów. o dziwo owoców możesz jeść do bólu.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Gaca faktycznie tani nie jest a czy skuteczny . . . pewnie tak tylko pytanie na jak długo. Na tej diecie schudła ta młoda aktorka Dominika Gwit i to sporo. Pytanie czy utrzyma się dziewczyna.

No ja tak ostatnio dumam nad tymi wszystkimi dietami, bo na obojętnie jakiej byłam chudłam a i tak potem kg wracały. Chaiałabym tak aby schudnąć ale nie katować się, ze czego nie mogę zjeść.
    PokakulkaPlus lubi to.
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

Hejka kobitkidzieki za porady wiecie wiem i co żeby schudnąć bo już 2 razy w życiu schudłam po 20 kg. ale nie stety człowiek przestał sie pilnować i jadł a czasami się obżerał bo i tak byłoi kilogramy wróciłyale teraz się zawzięłam i trzymam się jak oglądam te brubasy co mają po 200kg albo więcej tosz to szokprzecież ci ludzie co leżą i mają ponad 200kg to ktoś musi im podawać jedzenie a ile mamuśków jest takich normalnie te mamuśki same bym położyła do łóżka i ich futrowała
    ja mam granice jak widze na wadze 98 albo 99kg to odrazu szlaban na pysk bo inaczej jak nic bym około 200kg. ważyła
    pozdrawiam was i lecę do was
    dolinalotosu lubi to.

Awatar Asia_M
    Asia_M jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Mazowsze
    Wpisy na blogu
    10

Pamiętam, jak byłaś już blisko szóstki. Tym razem też się uda. Wylaszczysz się, że hej!
    Miłego wieczorku!
    Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?

Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!

Strona 52 z 204 PierwszyPierwszy ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów