Strona 53 z 204 PierwszyPierwszy ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 521 do 530 z 2036
Like Tree787Lubią to

Wątek: Jestem nowa - Część 6

Awatar mufinka0
    mufinka0 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Jestem nowa - Część 6

Myślę, że to co napisała Marta warto wprowadzić w życie. Dietę wykupisz, schudniesz i co dalej?

Nie jest prosto z tym odchudzaniem, ale dasz radę .

Awatar MartaLutak
    MartaLutak jest nieaktywny Super Moderator
    Wpisy na blogu
    1

Masz świadomość swoich błędów i jak piszesz potrafisz się pilnować. Walcz o swoje kilogramy, a jak już schudniesz obniż próg tolerancji.
    Tommelise lubi to.
    Dietetyk, Technolog Żywności

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

mądrości poczytałam i utrwaliłam wiadomości
    wiedzieć to 1/2 sukcesu a reszta to żmudna robota do końca żywota
    niestety nie ma tak dobrze że wystarczy żarło ograniczać ilościowo i jakościowo tylko dla chudnęcia
    przychodzi taki moment ze waga już jest ok i wtedy cos takiego się dzieje, że dalej trzeba te same starania wkładać ale już tylko czy tam az w utrzymanie wagi..
    to sobie pogadałam,he,he

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Dziewczyny
    myślę jakakolwiek by dieta nie była,jakkolwiek by nie nazwać > podstawa to prawidłowe komponowanie posiłków 5 razy dziennie,( 3 główne + 2 przekąski) z uwzględnianiem węglowodanów złożonych,maksymalną ilością warzyw, owoce przed południem, po obiedzie przekąska i lekka kolacja. a słodycze cóż chyba trzeba będzie zrezygnować może nie całkowicie ale od czasu do czasu w wyznaczony dzień tygodnia pozwolić sobie na kawałek czegoś dobrego. w przeciwnym razie będziemy sobie powracać z jojo jak bumerangi.

Szczerze mówiąc mam już dosyć otyłości,tych samych koszulek w których chodzę( czarne bo maskują tłuszcze) a gdzie koronki i wesołe kolorowe bluzeczki- w szafie , jak długo jeszcze będą sobie tam leżeć- mole zjedzą.
    Codziennie powtarzam sobie; mam uczulenie na słodycze bo mi tyłek od tego puchnie.
    kropeczka41 lubi to.

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

Hejka kobitki mądrze piszecie wszystkie i wszystkie wiemy co robić tylko czasami nas leń ogarnia zniechęcenie i jojo czycha i wtedy atakuję i łapiemy doła i obżeramy się żeby nam było lepiej a później żeby zagłuszyć sumienie i tak wkołoale później człowiek sie budzi jak wejdzie na wage i walczy przynajmniej ja mam takprzedtem miałam taki sobie zapał ale teraz dostałam baksyla i chęci jak na początku jak zapisałam się na to forum dieta.pl.rowerkuję codziennie zaczęłam od 15 minut dziś już 35 minut jechałam co jakiś czas podwyższając sobie poprzeczkę aż będe jechac godzinę dziś wzięłam się za sprzątanie takie generalnie nie tylko ryneczek także też spaliłam dużo kalorii jeszcze po obiadku twisterkiem z 10 minut i będzie dobrze acha najważniejsze moja waga dziś 96,9 od wczoraj 1 kg. hhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrraaaaaaaciesze się i powiem wam że jednak warto się pilnować i nie podżerać
    pozdrawiam was i nie m zmiłuj jak chcemy byc laski a nie grubaski to trzeba dużo sił włożyć w to

Awatar PokakulkaPlus
    PokakulkaPlus jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

no na mnie bardziej lustro działa niż ta waga-bo qrde czasami wcale mało nie ważyłam a wyglądałam fajnie(się połechtałam haha)
    ale wczoraj jak zobaczyłam ten mój brzuchol i miałąm na basen jechać to się zastanawiałam czy robię dobrze?
    no ale qrde jak mąż jeszcze jechał ze mną to chyba nie jest tak tragicznie(choć jest!!! w mojej głowie postrzegania siebie napewno)
    i tak jak ogladam fotki sporzed lat to zawsze miałam coś nie tak-a dziś jakbym wygladała jak wtedy to byłabym hapy-czemu My mamy takie durne łby(no ja napewnoooooo) chcem 75 kilo i już będzie dobrze-obiecuję(Sobie!!!)

zupy? ostatnio zagęszczam lnem mielonym odtłuszczonym z apteki-(wszystkim smakuje)

na gacy była LexiVampire i ładnie schudła coś Jej tam przybyło-pojawiła się i nie wiem czy jest nadal musiałabym sprawdzić-to możecie sobie Pamiętniczek Jej przejrzeć
    Każdy dzień oddala cię od zdobycia sukcesu, jeśli do niego nie dążysz - Część 2
    syberia1965 lubi to.

Awatar syberia1965
    Mieszka w
    Zalesie

pakulko dzieki zaraz zajrzę do niej!!!wiesz kiedyś z mężem mieliśmy sklep odzieżowy i uwierz mi że nie było kobiety co by była zadowolona ze swojego wyglądu takie jesteśmy i nic nie poradzimy ja jak patrzę na siebie to szkoda gadaćod głowy do tali i od kolana w dół to jeszcze jeszcze ale dupe i brzuch to szkoda gadaćale najważniesze że sie przebudziliśmy i teraz człowiek prcuje nad tym
    PokakulkaPlus lubi to.

Awatar syberia1965
    Mieszka w
    Zalesie

hej laski dotarło do mnie że jestem na diecie tydzień i tydzień nie jem słodkości i spadek jest 2,1kg.hhhhhhhhuuuuuurrrrrrraaaaaa!!!!!!!!

Jednak sprawiedliwość jest !!!!!!!!!także dziewczyny nie trzeba się załamywać tylko trzeb swoje robić a waga musi skapitulować!!!!!!!!bo nikt ani nic nas nie załamie NAWET TA CHOL..NA WAGA !!!!
    Ostatnio edytowane przez syberia1965 ; 16-01-2015 o 08:33
    kropeczka41 and PokakulkaPlus like this.

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Pakakulko mój kaszalot na brzuchu też mi strasznie przeszkadza już przekroczyłam masę krytyczną , też mam dosyć brzuchola, toczenia się , i omijania jakiejś tłustej baby w lustrze- cóż zabrałam się do pracy.
    PokakulkaPlus lubi to.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez Mar-za Zobacz posta
    myślę jakakolwiek by dieta nie była,jakkolwiek by nie nazwać > podstawa to prawidłowe komponowanie posiłków 5 razy dziennie,( 3 główne + 2 przekąski) z uwzględnianiem węglowodanów złożonych,maksymalną ilością warzyw, owoce przed południem, po obiedzie przekąska i lekka kolacja.
    Dokładnie tak, nie ma sensu katować się, tym bardziej, ze tym katowaniem wykańczamy swój organizm, chudnijmy ale zdrowo

Cytat Zamieszczone przez syberia1965 Zobacz posta
    hej laski dotarło do mnie że jestem na diecie tydzień i tydzień nie jem słodkości i spadek jest 3,1kg.hhhhhhhhuuuuuurrrrrrraaaaaa!!!!!!!!

Jednak sprawiedliwość jest !!!!!!!!!także dziewczyny nie trzeba się załamywać tylko trzeb swoje robić a waga musi skapitulować!!!!!!!!bo nikt ani nic nas nie załamie NAWET TA CHOL..NA WAGA !!!!
    I to mi się podoba tak trzymaj Syberio
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 53 z 204 PierwszyPierwszy ... 3 43 51 52 53 54 55 63 103 153 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów