Strona 54 z 204 PierwszyPierwszy ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 2036
Like Tree787Lubią to

Wątek: Jestem nowa - Część 6

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

Domyślnie Odp: Jestem nowa - Część 6

hejka kochane dziś mam spadeczek znów 1kg.hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrraaaaaamam 95,9 kg. i cieszę się jak głupia jem normalnie wczoraj 2 kawałki chleba graham jeden z dżemem a drugi z wędinką +kawa na drugie było jabłko i woda z odrobina soku z czarnej porzeczki swojej roboty żeby smak było na obiad 2 białe chude i 1 graham i obiado kolacja po 17,00 ziemniaki z buraczkami i klops też chudy i przez cały dzień 1,5 litra wody z sokiem wody i 0,5 l.herbaty czerwonej i po 18 jedno jabłko to chyba nie mało no nie ale żadnego podjadania ani słodkiego solidnie dietkujęi są wynikiwiem że za chwile waga znów sie zatrzyma i bedzie mnie wkurzać ale teraz żyjemy wdobrej komitywieczyli w ciągu 8 dni spadek 3,1kg żeby tak dalej byłoale nie dam zaciełam się jem teraz z wami śniadanko 2 kawałki chleba graham jeden z dżemem a drugi z serem i oczywście kawa pozdrowionka i głowa do góry lece do was

kropeczko pewnie żeby nie głodować ale rozsądnie jeść i nie podjadać
    Mara dobrze że się zabrałaś do pracy bobez tego nie ma wyników a mó brzuch i dupa to szkoda gadać

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

I rewelacja Syberio Cieszę się razem z tobą
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar PokakulkaPlus
    PokakulkaPlus jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

No i jest spadek i jest radość-gratki!

Ma-za ja mam otyłość typu "jabłko" w dodatku to nie jest zdrowe.juz chyba wolałabym być"gruszką" bo dupka urośnie ale nie ma powikłań zdrowotnych
    dolinalotosu lubi to.

Awatar syberia1965
    Mieszka w
    Zalesie

Dzięki dziewczyny jesteście kofaneja mam figurę gruszki duża dupa i brzuch mam zawsze ok.20cm. różnicy między talią a biodrami!!!!nie mogłam byc na forum bo musiałam pogadać z młodym bo musiał sobie pogadac ze mną a jak dziecko mówi to trza słuchaćpóźniej córka i teraz terz młody mi truje ale co zrobićpozdrawiam i spadam jem obiadek ziemniaczki zapiekane w piekarniku i rybkę
    majacyr lubi to.

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

Cytat Zamieszczone przez PokakulkaPlus Zobacz posta
    No i jest spadek i jest radość-gratki!

Ma-za ja mam otyłość typu "jabłko" w dodatku to nie jest zdrowe.juz chyba wolałabym być"gruszką" bo dupka urośnie ale nie ma powikłań zdrowotnych
    prześwięte słowa,prześwięte!

do tego przy tej samej otyłości kazda gruszka wygląda o niebo lepiej od jabłka!

u mnie różnica rozmiaru a nawet dwóch dół 46 a góra 48/50...
    PokakulkaPlus lubi to.

Awatar syberia1965
    Mieszka w
    Zalesie

hej laskicieszę się bo znów spadek jest 40 deko jest 96.5 kg hhhhhhhhuuuuurrraaaaaspadło już 3,5kg ale mnie dziś w nocy ssało aż nie mogłam spać ale nie dałam się i po jakimś czasie ustąpiło i zasnęłami warto byłopowiem wam dietkuję solidnie nie podjadam zero słodkości jestem na M.Ż.albo P.Ż. i są rezultaty i widzę że mam więcej energi i wogóle lepiej się czujedziś mam spokojny dzień ale zobaczymy bo dzieciaki mogą wpaść albo ktoś inny nie piekę bo by mnie kusiło a tk mam jakieś tam ciastka i czekoladki to poczęstuje i już
    wczoraj umówiłam się do fryzjera bo idę w środę do wnusi do przeczkola na dzień babci pierwszy raz to babcia musi wyglądać no nie
    dolinko a ja odwrotnie góra 48 a w tyłku 50 ale zawsze tak miałam że dół o jeden albo dwa rozmiary większe

pozdrawiam was laski i pamiętamy nie podjadamy i pilnujemy się a będą rezultaty

Awatar dolinalotosu
    dolinalotosu jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    opole
    Wpisy na blogu
    6

zabić bym się dała za Twoje efekty diety!
    gratulacje!

Awatar syberia1965
    Mieszka w
    Zalesie

wiesz dolinko po prostu zawzięłam się tak jak ok.7 lat temu no nie ma zmiłuj boję się jakiś imprez ae na razie nie mam takich chociaż 7 lutego ide na zabawę karnawałowa ale nie dam się
    SPADAM NA ŚNIADANKO I ĆWICZENIA
    Ostatnio edytowane przez syberia1965 ; 17-01-2015 o 09:50

Awatar MartaLutak
    MartaLutak jest nieaktywny Super Moderator
    Wpisy na blogu
    1

Syberio gratuluję Poszalała ta Twoja waga Trzymaj tak dalej, miło widzieć Twoją radość i takie efekty Twoich starań.
    Dietetyk, Technolog Żywności

Awatar syberia1965
    Mieszka w
    Zalesie

zostawiam wa pioseneczke na dobry dzień a ja wskakuje na swoiego srebrnego rumaka i wio(czyli na rowerek stacjonarny)

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Strona 54 z 204 PierwszyPierwszy ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów