spadam uprasować obrusek i wyszykować się bo młody ksiądz przyjedzie!!!!
marzy mi się masaż szczególnie jak by mnie ten facet masował
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Preferuję nieco inny typ urody, ale tym masażystą też bym nie pogardziła No i sam masaż... mrauuuuu...
U mnie ksiądz po kolędzie chodzi w Sylwestra
Fajnie, że dietka dobrze ci idzie, waga powinna pokazać, co chcesz.
Co do senności, to pewnie jest wina nadzwyczaj niskiego dzisiaj ciśnienia.
Może kawka by pomogła?
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
Syberio ładnie dietkujesz to i efekty będą !!!
Jak mogę coś zasugerować owoce na noc to nie dobry pomysł, tylko do południa.
Masaż i masażysta tylko pomarzyć
Pozdrawiam
Syberio waga musi Ci jutro wynagrodzić Twoje starania, więc się nie martw tylko rób swoje Pozdrawiam
Dietetyk, Technolog Żywności
i ja o tych owocach chaiałam pisać
ale jak Syberio chudniesz mimo tego a cukier masz ok to nie wiedze przeciwwskazań
hejka laskidziś weszłm na wagę i jest 93,2 czyli 1 kg. mniej od poniedziałku hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaaaciesze się jak głupia od 8 stycznia schudłam prawie 6 kg. a ściślej to 5,7oby tak dalej mam nadzieję że do 8 lutego to schudnę te 7kg.powiem wam że normalnie jem nawet w czwartek córka zrobiła kluchy ziemniaczane i zjadłam ale nie jak kiedyś czubaty talerz tylko połowęjak to koleżanka powiedziała że my teraz jemy a nie obżeramy się i to jest prawda no i przed wszystkim zero słodyczy te btoniki cukiereczki ciasteczka ciasta i kilosów przybywałodobrze że w czas się opamiętałam dziś mam pogrzeb sąsiada i ide bo znałam go od urodzenia także ciepło się ubiorę i ide z mężem
ale i tak cieszę się z tego że jest mnie tyle mniej i oby tak dalej
DZIEWCZYNY NIE WOLNO NAM SIĘ PODDAWAĆ TAKŻE SZLABAN NA PYSK I RUSZYĆ TE DU.Ę Z KANAPY A KILOSY I WAGA MUSZĄ SKAPITULOWAĆ
Gratuluję Gratuluję Gratuluję!!!
jednak co te słodycze nie mogą-a feeee
Syberio pięknie gratuluję Słodycze i słodkości robią duże spustoszenie w organizmie. Cieszę się, że tak dzielnie się trzymasz i tak fajnie Ci waga spada.
Dietetyk, Technolog Żywności
hejka laski z życia dietkwego to dieta jest słodkości nie jadam trzymam się dzielnie chodź wczoraj znów miałam opchac się ciastami i ciasteczkami ale patrzyłam jaki inni jedli a ja zero wiecie nawet mnie to nie ruszało bo wciąż miałam przed oczami te moje 99kg.i moje przerażenie już ze zdrowiem lepiej od jutra pomału biorę się za jazdę rowerkiem i może trochę ćwiczeń zobaczymy
pozdrawiam was laseczki i pamiętajcie nie dajemy się słodkości i lenistwu