hejka laskimusi być dobrze nie ma innej obcjidietkowo ok jest słodkości nie jadam i nie dam sięa tak spoko w normie chodź nie jest wesołopozdrawiam was i nie dajemy sie
dzięki dziewczyny to troche pociesza
Syberio będzie dobrze.............trzymaj się i nie poddawaj i nie smutaj
mąż znajdzie inną pracę i może lepszą
przecież już ma doświadczenie
Hejka laskimąż ma już inna prace jest dobrze nerwówka sie skończyładziewczyny jak ciężko znaleźć pracę kobiecie to koszmar ja już od dwóch lat szukam i nic powiedzili mi w urzędzie pracy że już jestem w takim wieku że nie ma dla mnie pracyno chwila czy ja mam 80 lat czy co jakieś chałupnictwo też tylko jakieś naciągane oferty oszustów pełno co sie stało z normalnymi pracami chałupniczymi normalnie jestem już spisana na stratyale ja sie nie dam będe dalej próbować może natrafię na uczciwą ofertę pracy chałupniczej
a z życia dietkowego zero sodkości i dietkuje chodź w tych nerwach nie było łatwo ale nie dałam sie na wagę wejde w sobotę zobaczymy ale mam nadzieję że będzie 92,5 nie ma innej obcji
pozdrawiam was laski i nie dajemy się bo nikt alni nic nas nie załamie
Syberio ,ale twój maż jest szybki to świetnie ,że ma już nową pracę
a z chałupnictwem to tak jest
w zakładach nie maja co robić,bo kryzys ,to i do domu nie daja
ja tez teraz siedzę ,ale ciągle szukam i nic
to jak nie pracujemy to dietką sie zajmujemy papa..............
świetnie się trzymasz Syberiuszku-podziwiam i tylko tak dalej
dobrze,ze sprawy domowe się ułozyły
Syberio ja tez nie mam pracy obecnie.W sumie mogabym pracowac w domu. Ale ja chyba tera zrobilam sie strasznie zdeorganizowana.Ciagle jest cos co mnie odciaga, to dzieciaki to sprzatanie, gotowanie, zakupy, ogrod, przetwory, goscie. Ja robie gobeliny. W pewnym wieku lepiej samej zorganiowac prace.
Syberio ja tez nie mam pracy obecnie.W sumie mogabym pracowac w domu. Ale ja chyba tera zrobilam sie strasznie zdeorganizowana.Ciagle jest cos co mnie odciaga, to dzieciaki to sprzatanie, gotowanie, zakupy, ogrod, przetwory, goscie. Ja robie gobeliny. W pewnym wieku lepiej samej zorganiowac prace.
Syberio to postawa godna pochwalenia, że pomimo stresu nie dałaś się podjadaniu. Tak trzymaj, gratuluję.
Dietetyk, Technolog Żywności
Ciesze sie, ze chlop juz znalazl prace. A i ty bylas dzielna i nie podjadlas. Ja o sobie tego powiediec nie moge niestety.
dobre wieści, że mąż ma pracę