a co będziesz brała?? ??
Wersja do druku
a co będziesz brała?? ??
Gosiu-gratki za postne plany i spadek wagowy-pomalutku damy radę-trzymam kciuki
no właśnie co zamierzasz łykać?coś specjalistycznego od lekarza czy coś w rodzaju climea forte-ja chyba zacznę brać znowu bo wróciły uderzenia gorąca-na jakiś czas odstawiłam bo myślałam,że to od nich nie chudłam ale poprawy nie ma w tempie zrzucania sadła ,a z @ coś się pomerdało ostatnio to spróbuję raz jeszcze albo dalej bedę brała oeparol femina-tylko sie skończył i zamówić muszę-pozdrowionka
Hej laski .
Kupiłam sobie Menopauzum z firmy Olimp - wiec zobaczymy .
Dzisiaj byłam u lekarza i kazał zrobić jeszze Usg tarczycy - oczywiście płatne i jeszcze inne hormony tarczycowe sprawdzić - tak mi się wydaje że chłop za bardzo nie wie co i jak , bo dopiero jak zasugerowałam żeby usg zrobić to zaraz przytaknął .
Na początku kwietnia pójdę do gina - może on cos doradzi sensownego .
Oczywiscie pan doktor nie wierzy że trzymam dietę , mówi że pewno podjjadam słoodycze - supeeerrrrr
Na obiadek była rybka i surówka z pora - mniam
Orbik 45 minut zaliczony .
Jedzenia trochę za mało - hmmmm
Buziaki wieczorne .
Brawo za jedzonko.
Menopauzum ma całkiem dobry skład, może będzie Ci służył jeżeli twoje złe samopoczucie jest spowodowane spadkiem kobiecych hormonów.
Zrób to usg i poszukaj endokrynologa , bo przy tarczycy też może być bezsenność, rozdrażnienie, nerwowość.
Też nie lubię gadania, że nie chudnie się bo się na pewno podjada. No cóż mówią to najczęściej ci, którzy nie mieli problemów z nadwagą.
pozdrawiam
Dzielna kobieta. Super
Dzięki za informacje już mam odnośnik do swojego wątku.
Hej kochana
Gadaniem takim sie nie przejmuj. Mi się wydaje, że niektórzy lekarze to powinni raz jeszcze przez ta całą medycynę przejść bo coś jest nie tak jak powinno. Do tego rozwalają mnie właśnie takie teksty, że podjadasz słodycze itp. Jaki sens oszukiwać lekarza w takim przypadku?
A jeszcze bardziej mnie rozwala mój lekarz rodzinny który -będąc samemu znacznych rozmiarów - każe swoim pacjentkom schudnąć bo to nie zdrowe jest być takim grubym. No kurna, daj facet przykład. Eh... no dobra już nie przeżywam...
Za to z wielkim uśmiechem na paszczy i wielką radością gratuluję Ci spadeczków:) bardzo ładnie i tak trzymaj:) Ja chwilowo Cię nie gonię bo moja franc waga się buntuje, ale za Ciebie kochana mocno trzymam kciuki:):)
Madziu no widzisz jaka zdolniacha z Ciebie - poradziłaś sobie super .
Lenka. no właśnie - dobrze radzić a samemu cieżko dać przykład . No dokładnie po co miałabym mówić że nie jem gdybym jadła slodycze - bez sensu . Muszę poszukać gdzie by to usg zrobić i żeby znowu ni wadomo jakie kasy nie zdarli , bo ostatnio to za dużo juz na same leki wydaję i badania .
Waga 97.900
W koncu po dlugim czasie bedę mogła przepchnać moją ptaszynę w prawo - ciesze się bardzo .
Jak widać współpraca z orbikiem wchodzi mi na dobre .
Mamy piątek :mdr:
najbardziej udarza mnie w tej wypowiedzi lekarza to,że uznaje wyraźnie, że wystarczy te słodycze odstawć i jest się szczupłym
gratuluję spadku
widzę, że u mnie jak nie zacznę ograniczać do 1000 będzie tylko rosło
tyle,że jak tak nie umię:(
do pupy!