415Lubią to
-
Odp: TDK - Dziewczyny w Was Moja Nadzieja - Część 12
No niestety masz racje Dolnko - przebujałam się na dobrej diecie wiele miesiecy i skutek mizerny . Teraz przycisnęłam duzo mocniej i trochę spadło , ale to nie na dłuższą metę takie obcinanie . Muszę poczytać wiecej o diecie Monsleya 5:2 dwa dni ciecia kalorri na maxa i reszta ładnie dietkowo - moze to bedzie jakiś sposob - zobaczymy .
Co do lekarza - to tak jak pisałam - ręce opadają .
-
najgorsze ze ja zaraz jak to wszystko widzę strasznie się niepokoję, nerwowa się robię a to już całkiem dla mojej głowy nie jest dobre
żeby nie tyć musze mocno się pilnować
żeby schudnąć mocno ograniczyć'
ale ja ważę 110 kilo!!!!
raz ; nie żarłam tak by na taka wage zasłużyć
dwa; jak teraz jest mi potrzebny 1000 by chudnąć to co dalej?????
przerpaszam, że tak u Ciebie ....
-
Witam!
Dziewczyny kochane- rozumiem doskonale wasza frustracje...
To prawda, ze dieta 1000kcal to sciezka donikad... A im wiekszy stres tym mniejsze szanse, ze organizm (hormony! te wredne hormony!) odpusci!
Moze faktycznie sprobujcie kochane rozbujac metabolizm tym Mosleyem! Goraco zachecam do kupna jego ksiazki. To naprawde nie wydane na darmo pieniadze- a tresc pozwala dokladnie zrozumiec o co tutaj chodzi...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Pozdrawiam cieplutko- KasiaO
-
Brawo, piękny spadek... dawno mnie tu nie było a waga pięknie od tego czasu spadła... Gosiu jak Ty to robisz??? bo ja już zwątpiłam w moją 6) i cieszę siez tego co mam teraz
Lekarze... to tylko mocni są w gadaniu, bo aby komuś pomóc tak aby było lepiej to już nie bardzo... wciskają takie leki za które maja płacone... i tyle już się o tym przekonałam...
Miłego dnia
-
Ale super wiadomość przy piątku-na prawdę warto ćwiczyć i się nie poddawać-cieszę się razem z tobą i jak mantrę będę powtarzać -powolutku Gosiu damy radę-nerwy tylko nam szkodzą -fajnie ,że orbi działa to nudy nie będzie-raz kilki raz orbi -pozdrowionka i dalszych spadków
-
Dolinko nie ma co sie denerwowac ani nakręcać bo to nic nam nie pomaga . Trzeba powoli działać i starać się i to tyle .
Kasiu musze rzeczywiscie kupić tę książkę i poczytać dokładnie bo wroga trzeba poznać
Miniś no cudów to u mnie nie ma , ale może to też zasługa drenafastu ktory pije już dwa tygodnie ? No ni wiem , ale najważniejsze ze spada .
Mirka masz rację tylko spokój nam potrzebny i dużo dużo ruchu .
W koncu w domeczku - kocham piątki .........
Dzisiaj w planie raczej kijki - dotrzymam towarzystwa mężusiowi - n a poza tym samego w noc go przecież nie wypuszczę bo mi go ktoś ukradnie .
-
hej Gosia
przetrwałam piątek i zresetowałm się
dobrego wieczoru
-
Uwielbiam ten czas w piatek po pracy - jeszcze tyyylllleeee wolnego .
Teraz ogladamy skoki a potem na kije hej ho .
-
a ja biore się za czytanie o tej metodzie 5:2
.
-
Czytaj , czytaj , ja też sie wezmę i poszukam co i jak , ale książkę chyba też kupię .
Uprawnienia umieszczania postów