415Lubią to
-
Odp: TDK - Dziewczyny w Was Moja Nadzieja - Część 12
Gosia
gratuluję
przyznaję jadnak że dla mnie do 1500 to dzień na głodzie jest
jeszcze raz gratuluję!!!
-
Gosiu-gratki za spadek-to może i ja ten drenafast odgapię(szkoda tylko ,że taki drogi) bo nie mam siły do wagi-znów kg do przodu a ładnie dietkowałam i codziennie ćwiczyłam-w ta sobotę to pewnie też zwyżka bo sporo słodkiego wczoraj wpadło i drinki bo m urodzinki były a może to właśnie wadze się spodoba bo już nie wiem co robić-pozdrowionka
-
Dolinko - no nie wiem co powiedzieć . Ja nie moge jeść wiecej bo zaraz waga skacze w gorę .
Mirka powiem Ci ze nie żaluję że go stosowałam . Jeśli przez najbliższe 2 tygodnie znów bedzie z waga źle to znów kupię butelke i nawet nie bedę się zastanawiać .
Dzisiaj umówiłam się na wizytę do Pani Doktor - w piatek .
Bardzo jestem ciekawa co też mogę się dowiedzieć .
-
Brawo za kolejny spadek wagi, jesteś zdyscyplinowana w tym co robisz i od razu efekt jest
-
No to żebyście nie myślały że dzień mam leniwy to melduję że 45 minutek na orbiku zaliczone .
Dzień dietowo wzorowy , szkoda tylko że znów coś woda zatrzymuje sie pomimo tabsów .
-
Hej maleńka
Nie denerwuj się, trzymaj się planu i molestuj dalej orbiego No z tą wodą to fakt, niezbyt ciekawie ale prędzej czy później tabletki zrobią swoje, nie łam się No i wielkie brawa za kolejny spadeczek - moja Ty motywacjo do działania popatrzę sobie jak pięknie ćwiczysz, może i ja się wtedy zmotywuję do rudzenia dupska;D na razie w ramach ruchu dynamicznie składam Ci pokłony i oklaski za Twą konsekwencję w dążeniu do celu
-
Ej no bo się roztopię w pochwałach Lenko . Do ruszenia tyłka zapraszam bo to nam tylko pomoze i nastój poprawi .
-
No brawo mistrzu!!!! Przy takim wzorowym zachowaniu ptaszek może obrać tylko jeden kierunek. Nie odpuszczaj mnie to tez nakręca.
-
Waga 97.700
Ha ha chyb się ptaszkowi w łebku pomieszało i pofrunął nie tam gdzie potrzeba .
No zwyzka jest spora , mowi sie trudno i walczę dalej . Najważniejsze że wiem że nie zawaliłam , wiecoczekam aż. głupia waga zmadrzeje Dobrze ze już trochę oddaliłam się od setki to moze nie dobiję do niej z tą wodą . Mam nadzieje ze tabsy zaczną działać dzisiaj .
Udanego dnia Kruszynki.
-
Ja tylko szybko do Ciebie wpadam, by powiedzieć, że cieszę się, że podchodzisz do wagi z przymrużeniem oka!!! O to chodzi!!!
Liczy się właściwy kierunek! Wahaniami się nie martwimy!
początek
odchudzania kwiecień 2012
Uprawnienia umieszczania postów