415Lubią to
-
Odp: TDK - Dziewczyny w Was Moja Nadzieja - Część 12
Dzieki dziewczyny .
Dzisiaj dzień bez ćwiczeń , bo przyszli znajomi , ale to i dobrze bo dzień wolnego wskazany . No niestety cos czuje ze na wadze za to bedzie znow wiecej . Kibelkowo strasznie słabo .
Dzisiaj na obiad kurczak z rożna (ćwiartka ) i duża porcja sałatki z kiszonej kapusty . Na jutro ugotowany pseudo krupnik na żołądkach drobiowych i warzywach , ale za to bez kaszy
ha ha ale krupnik bez kaszy .
-
a ja właśnie widziałam taki a,la krupniczek z jaglaną kaszą
trzeba kiedyś spróbować
może śliwek suszonych zjedz na kibelkowe sprawy-a kapusta tez powinna podziałać-pozdrowionka
-
Waga 97.700 - znów góra , mówi sie trudno .
Kolejna bujanka sie zaczyna jak widać . Mówi sie trudno i trzeba robić swoje aż do skutku .
-
No tak, trzeba przetrwać i tyle.
Miłego, słonecznego dnia!!!

początek
odchudzania kwiecień 2012
-
po kapuście kiszonej w każdej postaci zawsze mam zwyzke, mam wrazenie, że ona ciezka i długo siedzi w jelitach
pozdrawiam wiosennie
-
Gosiu chwila bujania a potem spadnie z hukiem -tak to u ciebie widać działa. Grunt że do przodu.
-
Kochana, nic się nie martw, waga Cię bierze na przetrzymanie z nadzieją zacierając bateryjki, że może a nóż widelec skusisz się na coś dobrego i ha!, będzie Ci mogła dowalić, one tak mają, te nasze wagi... ale w końcu zobaczysz, podda się złośliwa małpka i spadnie z hukiem

-
Dziewczyny no to powiem tak - czekam z niecierpliwością na ten huukkkk .
Żeby nie było ze tylko czekam to zaraz spadam na orbika - siódme poty wylać .
Jedzeniowo nie poddam się - mowy nie ma
-
Gosia wierzę w Ciebie i ten wzrost to chwilowe i właśnie rób swoje i waga się podda bo nie ma innej opcji
-
Oj trochę mi ten orbik nie wyszedł , po 20 minut coś się rozkręciło i zdechło - dalej nie dało biegać - no trudno sie mówi . Dobrze ze chociaż 20 minut się udało .Jutro małż musi naprawić i już .
Uprawnienia umieszczania postów