415Lubią to
-
Odp: TDK - Dziewczyny w Was Moja Nadzieja - Część 12
U mnie na Świeta będzie na pewno siostra - oj rok już jej nie było , znów sie nagadamy . Najwiecej do roboty to bedzie u mamy - bo iecie jak to jest u starszych , a mama za tydzień bedzie miała urodziny - 80 i goscie będą wiec muszę wszystko przygotować ładnie .
Główna impreza urodzinowa będzie po świętach , ale wcześniej inni goscie będą - no a kto mamie pomoże ? Jak nie ja ?
-

uśmiechałm się jak czytałam

myśmy wczoraj dokonały podziału kto co naszykuję
lecę!
buziaki!
-
Hej kochana
No sprzątanie i u mnie się zapowiada - mimo, że ani impreza ani goście się nie zapowiadają, ale trzeba na święta posprzątać, coby z czystym sumieniem rozkoszować się wiosną. Ale to musi być mimo obowiązków też frajda tak całą rodzinkę na święta mieć

A waga tak ma, że raz troszkę wyżej a raz niżej...ja tam 3mam kciuki za to niżej
-
No ja bym też wolała aby było niżej , ale co zrobić .
Teraz pora ab znów utrzymać to co jest - to najważniejsze .
Jeśli dojadę do 97 to zaczynam przyciskać - 97 kilo to bedzie takie moje czerwone światełko .
Troszkę uprzątnęlam , ale codziennie planuję po ok. 1,5 godzinki i będzie super .
-
Gosia mistrzu to u Ciebie norma. Po kazdym skoku wagi przychodzi super spadek.
Ja już rozpoczęłam sprzątanie - u mamci pomyłam kilka okien, teraz jeszcze u siebie i babci. Mam nadzieję że się ze wszystkim wyrobię.
Pozdrawiam.
-
Widzę Magdziu ze też działasz w terenie ....
Ja jutro mam w planie u mamy okna i zobaczę czy jeszcze coś dam radę ......
Tym razem spadek albo będzie albo nie , bo nie ćwiczę teraz wiec moze być różnie . Jedzonko ja najbardziej w porządku , ale czy to wystarczy ? Zobaczymy .
-
piękne urodzinki się u mamy szykują
dużo zdrówka posyłam jakby co za wczasu
tobie też zresztą ,bo masz roboty ,że ho ho
ja dzisiaj pierwszą turę sprzatania zaliczyłam-ponad 5 godz-to kara za zero ruchu w sobotę i niedzielę(szkoła) i nietypowe jedzenie-i tak po trochu codziennie-w święta rodzice robią te 50-lecie i też będę pomagać jakieś żarełko robić-pozdrowionka
-
Waga 96.00
Wczorajszy super dzien bez owocow wieczorem cos jak widać dał bo waga sie zatrzymała i powoli wraca
a to mnie cieszy .
Muszę ten kilogram do świat pogonić , wprawdzie już mojej najniżej wagi nie dogonię , ale chociaż ten kilogram muszę zrzucić .
Potem bedą święta i przyjazd siostrzyczki do mnie , a przy niej to na pewno na 100 % dietkowo nie będzie , no i jakieś alko też na pewno wpadnie ...----. Znów trzeba bedzie odrabiać straty . No nic dzisiaj w planie mycie okien. mamy - oj przydaloby się jakieś wolne .....--
-
Cieszę się, że waga słucha i wraca na dobre tory:-)
Gosia, a Ty już nie zakładaj, że z siostrą będziesz sobie folgować hehe
Może akurat obejdzie się bez kulinarnego grzeszenia i alko?
A tak naprawdę wierzę, że w takich sytuacjach utrzymanie diety jest prawie niemożliwe.
Sama tak mam, że jak gość w domu albo ja w gościach, to...coś się z głową mocno dzieje hehe
no takie życie!
miłego dnia!

początek
odchudzania kwiecień 2012
-
hej Gosiu
dobrego wtorku :
Uprawnienia umieszczania postów