415Lubią to
-
Odp: TDK - Dziewczyny w Was Moja Nadzieja - Część 12
Hej Gosiu myślę że ten mały dołek to sprawa pogody ,skoków ciśnienia no i hormony pracują ale uśmiechamy się ,pierś do przodu i zasypujemy dołeczek.Mam pytanko pijesz ten Drenafast , czujesz jakiś efekt .Pozdrowienia i powodzenia .
-
DiewczYnki wy moje koffane .
U mnie to niewątpliwie sprawa hormonów bo normalnie mnie szlag trafia z byle powodu - zdaje sobie z tego sprawę .
Wiadomo najwiecej obrywa się ślubnemu - no cóż chciał wariatkę to niech cierpi - chociaż chłopisko Bogu ducha winne .
Niech lepiej @ przyjdzie bo sie będę musiała w dupkę ugryżc ze złości - a to może boleć 
Siedzę i kombinuję co tez na tą imprę naszykować - hmmm w planie udka z piekarnika - do tego ziemniaczki z piekarnika z dodatkiem boczku + sos czsonkowy - oczywiscie własnej roboty
- salatka jarzynowa - tradycyjna bo małż lubi
- sałatka brokuły z fetą i słonecZnikiem prazonym [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] no mniej więcej taka
Zimna płyta - schab swojski ( sama robilam ) chłopaki wędziły , no i różne tam wędliny - salami , szynka , sery różne , kabanosy itp itd
No planuję jezcze jajka na twardo Z majonezem i kiełkami
Szukam inspiracji na z szynką parmeńską i z pomidorami suszonymi
Ciasto sernik z brzoskwiniami .
No tak dietetycznie to menu nie jest - aaallleee dzisiaj żaden pączek mnie nie uwiódł 
Adziam hmm co do drenafastu to na razie trudno powiedzieć , ale powiem Ci po calej kuracji czyli za dwa tygodnie .
-
Menu smakowite ,schabik własnej roboty to jest coś co tygryski lubią najbardziej ,sałatka wygląda smakowicie i warta wypróbowania .Co drenafastu poczekam cierpliwie,udanej imprezy.
-
Waga 99.700
Witajcie moje kochane dwie cyferki , obyście się rozgościły wygodnie .
To chyba nagroda za bezpaczkowy dzień .
Humor nadal do bani - aż gęste powietrze .
Dzsiaj z kolei nie spałam od 3.00- 5.00. masakra jakaś z tym snem .
Dobrze ze mam wolne bo na spokojnie zrobie sobie wsZystko na spokojnie , moze nawet jakieś okno umyję ? Zobaczymy .
Teraz pora na poranną kawę - zraszam .
-
marnotrawna ja przyszłam na tę kawę, mogę???
-
No oczywiścieeeeeeeeeee - już pędzę świeża zrobić dla Ciebie .
Fajnie że już jesteś .
-
na jaką imprezę się szykujesz??
??
alez mam szczęcie że jesteś!
-
Imieniny małżowi będę robić jutro w niedzielę .
Jutro młodzież ha ha - ok 50 średnia - przyjaciele , a w niedzielę troche rodzinki .
Dzisiaj jade do lekarza z wynikami , a Ty spadaj odebrać swoje - dobrze Ci radzę .
-
o kurcze! To mocne uderzenie Cię czeka w kuchni
hi,hi
młodzież
no tak
-
Witam!
Srednia okolo 50-tki? To tak jak u mnie!
Ja we wtorek robie urodzinowe "ostatki" -te karnawalowe i jednoczesnie moje pozegnanie z "4" na przodzie!
Udanych przygotowan w kuchi Gosienko!
Uprawnienia umieszczania postów