415Lubią to
-
Odp: TDK - Dziewczyny w Was Moja Nadzieja - Część 12
Kasiu no to u Ciebie to bedzie impra - jak to mowią : zmiana kodu - piątka z przodu . Życie dopiero się zaczyna .......
Na poczatku stycznia przyjaciel tez to przechodził i piwiem Ci że dopiero się ożywił po urodzinach na całego .
-
No no smakowicie ta sałatka ze słonecznikiem wygląda trzeba by było kiedyś spróbować,udanej impry życzę i życzonka dla małżonka
-
Dzień totalnie zalatany - zmęczona już jestem . Na koniec umyłam trzy okna i chyba mnie przywiało trochę bo za cieawie się nie czuję .Dieta wzorowo - wręcz trochę za mało ale od casu do czasu to nawet wskazane .
Jutro od rana akcja - imieniny - ruchu będzie aż nadto .
-
Mam pytanko - jeśli jestem nowym gościem w Twoim domku to na kawę też się załapię? czy nic nie zostało z tej porannej?
A jeśli chodzi o tarczycę, to lepiej mieć ją pod kontrolą stale, bo się skubana tak wtrąca w życie, że czasami to naprawdę porażające. Jak się czyta za co jest odpowiedzialna i co czasami powoduje to właściwie prawie wszystkie negatywy można jej przypisać.
Ostatnio się zapoznałam bliżej z tym tematem niestety. Mam nadzieję, że Twoja tarczyca nie będzie sprawiać Ci kłopotów. Co powiedział lekarz? Zdrówka życzę i jeśli można, będę wpadać na tą kawę
A, no i udanej imprezy jutro - bezstresowej
-
Lenka ależ zapraszam serdecznie . Wprawdzie wieczorem padłam jak stare dwadzieścia i ni nie podalam na powitanie , ale za to od raZu o poranku prZynoszę pachnacą kawusię z kardamonem
Wczoraj odebrałam zagubioną resztę wyników - wedlug mnie jest ok - do lekarza się nie załapałam niestety , będę musiała w przyszłym tygodniu się wybrać .
PMS rządzi i nerwy i totalni rozwala - masakra jakaś , lepiej uważać na mnie bo jestem wściekła jak osa . Chyba coś łyknę na nerwa bo inaczej oberwie ktoś niepotrzebnie . Znów obudziłam się ok 4.00 i się meczę z boku na bok - chore to .
-
hej!
nie lubimy pmsa!
dobrze że na żarcie Cie nie rzuca!
narobiłaś się wczoraj widzę!
ja lenia przyduszam jeszcze ostatnie godziny orbi prawie już odgruzowany
a jak Twój ? Zrobiony?
-
Ńo niestety - orbi jeszcze rozgrzebany stoi , ale kijki w gotowosci , szkoda ze ani dzisiaj ani jutro się nie uda .
Tym raZem zlość z PMS a poszła w stronę ograniczenia jedzenia - walczę o suwak , chociaż po najblizszych dniach nie ma co liczyć a spadek .
-
silna baba jesteś
cudny ten Twój suwak
-
nie zazdroszczę pms-a-a może magnes Gosiu łykaj i oeparol femina jest ok tylko trzeba brać regularnie
ja od miesiąca zamiast porannej kawy piję rozpuszczony magnez a kawę od czasu do czasu po południu(niby kawa wzmaga apetyt)-no i wypłukuje magnez ale to na pewno wiesz
udanej imprezki życzę
-
Gosia udanego dnia i niech te nerwy Cię już opuszczą. Może wieczorem drineczek choć trochę Cię rozluźni.
Ja też szykuję spóźnione urodziny małża, więc wieczorem też pogrzeszę.
Pozdrawiam wiosennie
Uprawnienia umieszczania postów