To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No moja Ania ma takie noze i za kazdym razem jak przyjezdzam to mnie informuje; "nie do zmywarki i uwazaj". To ja bez slowa je chowam gleboko w szufladzie i uzywam normalnych i juz:mdr:
.... moje corcie tez dobrze gotuja, choc sporadycznie i kiedy im cos ugotuje nie moga sie na mmm - kac i ooommm - kac jak im cos upichce.
Tommelisko zmiany jak juz to juz (jak mnie znasz) praca i moja ostatnia postura juz mi sie przestaly podobac.
Dzis zapowiedzialam 1 tydzien z jarzynka (wylacznie) a jak mi sie umysl przeczysci to napewno cos dalej wymysle.
Jutro mam termin u okulisty, to tez mi bardzo pomoze bo oprawki u filmana juz wybralam i mysle ze jak tak na pierwszy rzut oka zmieni sie moja facjata i mi sie spodoba to reszta poleci jak z platka:mdr:.
Catti ja z tym miodem to calkiem powaznie, moze jaka paczuszka, ale to na fb pogadamy.
to milego dziewczyny :love:
Ja znowu dzis napieklam piernikow z 1kg mak. Tym razem wykroilam domek i choiny. Z reszty wykroilam co sie da......
Odnalazlam w tym wielka przyjemnosc, bo wiem ze bede mogla uszczesliwic rodzinke i znajomych tymi pierniczkami.
Jutro zajme sie dekoracja.
Dzis mam jeden wolny dzien, zaraz lece do tego okulisty i jak bede miala juz okreslone dioptrie to do Filmana i moje wymarzone okularki bede miala juz moze nawet przed Swietami.
milego dnia Wam zycze
U okulisty okazalo sie ze i Rys musi okulary, szczegolnie do prowadzenia samochodu i czytania.
Jak przymierzyl u Filmana takie plastikowe, granatowe w macie to sie zastanawiam czy na to pojsc, bo wyglada bardzo dobrze.....
A widzialyscie moj domek i choiny??? Kicz jak sie patrzy, ale mnie sie podoba bo wywoluje usmiech, jak na to patrze.
Dzis anastaziolog przed OP a potem do pracy, wiec lece i caluski zostawiam
To musze jeszcze powiedziec: portki ze mnie leca. Sciagam je bez rozpinania
Tifanuś, jak tam Rysio?
Już po zabiegu?
Skrobnij cosik...
Buziam