Strona 10 z 3048 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 20 60 110 510 1010 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

O .... klony juz sprawnie usuwac potrafie ... wiec mego klona juz nie ma ... ale przyznaje sie bez bicia , ze klona wyprodukowalam, tyle tylko ze idalo mi sie go zaraz unicestwic ...
    Leencia and kasiaogrodniczka like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie ranne ptaszki!

Zameldowalam sie juz na FB a teraz zagladam tutaj... Pewnie tak bede codziennie, jesli mi tylko czas na to pozwoli- robic.

Najpierw musze powiedziec, ze usmialam sie z Kropeczki, ktora nam w czawartek zyczy dobrej srody! Ale czemu nie? jeden dzien do tylu sie przyda. Mozna zrobic to co sie wczoraj nie zdazylo zrobic!
    Co do kwestii otwartosci forum to podzielam twoje zdanie- faktycznie moznaby zglosic chec takiej opcji na forum.

Ewuniu- jak sie nie przewrocisz to sie nie nauczysz!twoja grafika(link) weszla nie tak jak trzeba-pojawia sie po jej nacisnieciu info-skontaktuj sie evtl z administratorem.
    Ja linki zamieszczam zawsze przez symbol linka, gdzie wklejam jego adres, a grafiki z netu metoda- skopiuj/wklej.
    Jak sie post niechcacy dwa razy wklei to mozna go zaraz samodzielnie usunac.
    Zeby napisac tekst ja zawsze wchodze w "odpowiedz" , albo gdy chce kogos zacytowac to odpowiedz z cytatem- wtedy wybieram z czyjegos tekstu to do czego chce sie odniesc a reszte kasuje (trzeba zostawic koniecznie to co w nawiasach [Quote] z przodu i tylu. Ten symbol calkiem na prawo sluzy do wielokrotnego cytowania (kilka cytatow)-jak sie go nacisnie przy czyjes wypowiedzi to pojawia sie haczyk i potem gdy wcisniemi odpowiedz-mamy w swoim tekscie wszystkie cytaty. Przyznam jednak, ze ja rzadko to stosuje- bo wtedy lubie cos pomieszac...

Agnieszka- widze, ze zmienilas avatar-to twoja psinka-tak? Slodka!-widzialam ja juz chyba na fotce na fb. Ile ona ma teraz miesiecy? Co do natloku zajec to jeszcze troszke -bo macie ferie juz chyba w nastepnym tygodniu. Jedziecie gdzies znowu z synkiem sie posportowic czy zostajecie w domciu?

Leenciu- i ja dzis poszcze! Jeszcze nie mam konkretnego planu co bede jadla. Waga jednak wczoraj byla 71,5-dzis znowu 72kg.
    Ech-o tylek to rozbic!
    gamma56 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

O matko! Kiedy ja klecilam mego posta pojawila sie i Gamma! Witaj kochana! Czuje , ze ty pierwsza wszystko bedziesz tutaj umiala robic i jeszcze nas nauczysz!
    gamma56 lubi to.

kropeczka41 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań
    Wpisy na blogu
    1

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Najpierw musze powiedziec, ze usmialam sie z Kropeczki, ktora nam w czawartek zyczy dobrej srody! Ale czemu nie? jeden dzien do tylu
    No faktycznie hehe już rano mój M mnie prostował, że jest czwartek i jakoś nie przyjęłam tego do wiadomości hihihi
    Leencia and gamma56 like this.
    Pamiętniczek Kropeczki41 - zapraszam

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Leencia
    Leencia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Galway

A ja juz chce piatek, bo to oznacza, ze nie musze nastawiac budzika i spie tak dlugo jak dzieci pozwola
    Dziekuje za mile przyjecie, a ruch w tym domku jest calkiem konkretny Ja tez juz mam kawusie, bo inaczej nie da sie zaczac dnia!
    Ja rano na czczo pije szklanke soku pomaranczowego z blonnikiem, to jest cos takiego [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] a dla wszystkich po za Polska, to po angielsku nazywa sie tak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Polecila mi to kuzynka, ktora ma sklep ze zdrowa zywnoscia w Czestochowie. To nic innego jak blonnik pokarmowy, ktory reguluje prace jelit i ladnie oczyszcza (bez obawy, nie w nadmiarze jak xenna ). Jest idealny w dni postne, bo trzeba go popic duza szklanko wody, wiec przynajmniej na 3-4 godziny czuje sie pelna.
    A ja musze przetestowac jak Ty Kasiu wrzucasz te swoje demotki, bo one sa niezastapione

Forum JestemFit.pl - Zapraszam do siebie

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Miłko jak twoje wo? znając ciebie to pięknie się trzymasz i oczyszczanie trwa, ja w zeszłym roku raz zabrałam się za takie oczyszczanie i wytrwałam aż 11 dni ale wtedy miałam po prostu na to ochotę i poszło mi ładnie, teraz chyba nie miałabym wystarczającego natchnienia na same warzywa i owoce...a młody dietujący obok na pewno ci pomaga
    Gammo co do picia wody to zwykle się czyta, że pomaga, ty też to potwierdzasz i ja akurat nie spotkałam się ze stwierdzeniem, żeby jej nie pić...
    co do picia to ja od trzech dni piję rano wodę z octem jabłkowym i powiem wam, że chyba mi pomaga w częstszym odwiedzaniu porcelanki jak to chyba kiedyś Kasia nazwała...a miewam z tym problemy:P
    mam nadzieję, ze u babci dasz sobie radę pomimo niewyspania
    Ewuniu podziwiam cie ze pracując tyle godzin masz czas jeszcze na bieganie, pieczenie chałek i inne atrakcje, że o rozmowach np z nami nie wspomnę coś wspomniałaś o teściowej, czy wyszłaś za mąż kochana czy to taka pseudo teściowa ja też taką mam ha ha bo jakby nie było jestem z J. już ponad 10 lat ale ślubu nie mamy, ba...nawet nie mieszkamy razem...ale jest ok
    Leenciu i Kropeczko witam i was dziewczyny
    kasiaogrodniczka and gamma56 like this.

Kasiu a twoje wpisy to po prostu jakby bogato ilustrowane książki tyle w nich atrakcji typu obrazki, zdjęcia, żarty, demotki i inne
    może i my się tak nauczymy???

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Red face Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiu...
    milo ze za taka bystra mnie uwazasz, ale jest nieco inaczej... tyle tu roznistych mozliwosci upiekszania ..... oj potrzeba czasu aby sie w tym wszystkim polapac ... wprawdzie opisalas jak to robisz, ale i tak nic z tego nie kapisko
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

dziewczyny na mnie to nie ma bata...kupiłam mieszankę orzeszków różnych solonych bo przychodzi dzisiaj moja "piwna" koleżanka i orzeszki miały być do piwa a ja właśnie pożarłam je wszystkie czytając książkę - 150 gram
    nakopać mi tu do tyłka proszę
    oj gdyby głupota ludzka umiała latać to ....
    gamma56 lubi to.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wszystkie zawziętaski i nowe koleżanki[cześć]
    Pisałam rano, ale zanim wysłałam musiałam biegać, bo wodociągi przyjechały i jak wróciłam , to chyba kliknęłam nie tam gdzie trzeba i wszystko poszło w kosmos.
    gamma56 lubi to.

Strona 10 z 3048 PierwszyPierwszy ... 8 9 10 11 12 20 60 110 510 1010 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów