Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko...
dzieki za kawke fajnie,ze mimo wakacji nie opuszczasz posterunku dyzurnej kawiarki trzymam kciukasy za wyniki Kuby ...
Madziu...
poprawiny maja to do siebie, ze panuje totalny luz, a to jest to co czego najczesciej brakuje na ficjalnej uroczystosci ... zaginione przedmioty racczej sie odnajda, a jesli nawet nie , to wszelkie szczotki i szczoteczki to pryszcz w porownaniu do udanej imprezy weselnej ukochanej corki wazne abys ty sie gdzies nie zawieruszyla
Zeniu...
wielkie gratki.. spadek imponijacy, ja napewno nie zdzierzylabym rygorow kekwickiej, a nawet jesli jakims cudem by mi sie udalo, to napewno po jej zalkonczeniu nadrobilabym blyskawicznie wszelkie "niedobory" krore musialam znosic...
Sabinko...
wlasnie tak dzialaja na mnie wszelkie diety eliminacyjne... gdy czegos sobie musze odmowic, to jestem w stanie to robic kilka dni, a potem rzucam sie na to "zakazane" z takim zapamietaniem, ze zjedam wiecej niz normalnie przez tydztien czyba bym nie zjadla --
Zamieszczone przez
krysiapysia
Jestem właściwie cały czas mniej więcej w tym samym miejscu.
Krysiu...
u mnie podobnie , ale tylko podobnie , bo mniej jestem na "minusie" a wiecej na "plusie"
Grazynko...
gratki za spadek ...metode z noczeniem nog w upaly tez kiedy tylko mam warunki,to "uprawiam" bo naprawde schladza...
Jolinko...
znam ten bol ... ostatniokilka razy tak wlasnmie wyslalam pracowicie waklikanego posta w niebyt ... powodzenia we Wroclawiu...
spadam do pracki ... milego dnia...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]