Strona 1002 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2 502 902 952 992 1000 1001 1002 1003 1004 1012 1052 1102 1502 2002 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,011 do 10,020 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Oj......rozpisałam się,wcisnęłam nie ten klawisz i wszystko poszło w kosmos
    Nie mam już teraz czasu i sił pisać,więc proszę o cierpliwość.
    Jutro....a raczej dzisiaj jedziemy do lekarza czyli kierunek Wrocław.Wrócimy późnym wieczorem,więc nie wiem czy dam radę jeszcze usiąść do komputera.

Pozdrawiam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-kawa2.gif

Witam Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-przywitanie.gif...kurczę, nie mam ani jednego owocka w domu, i nie mam w związku z tym co jeść tak się przyzwyczaiłam, że pierwszym posiłkiem są owoce, że nie nic innego mi nie smakuje

Joluś, pomyślnych wiadomości z Wrocławia Wam życzę Ja mam dziś pierwsze przedoperacyjne badania Kuby. Mam nadzieję, że będą pomyślne i nie trzeba będzie przekładać zabiegu

Krysiu, godzinę już znam...i jak rozumiem, to pociąg?

Madzia, wszystko się znajdzie...( o ile goście nie ukradli Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-k-odqwnjkzotqsntexotqwotq-f-016_br_orig.gif)

Sabinko

Dobrego dnia wszystkim życzę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Halo Agusiu... dzieki za te serduszkowa kawke... TRzymam kciuki zeby badanie Kuby pomyslnie poszlo...

Jolu-powodzenia i dla was tam dzisiaj w tym Wroclawiu...dobrze, ze te upaly troche zelzaly to przynajmniej podroz nie bedzie az taka meczaca...

Krysiu-fajne to jak tak razem sie pisze i ...kto pierwszy ten lepszy!
    Puchar nalezy do ciebie!

Dobrego dnia i dobrego tygodnia! ja dzis wracam na droge cnoty...

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko...
    dzieki za kawke fajnie,ze mimo wakacji nie opuszczasz posterunku dyzurnej kawiarki trzymam kciukasy za wyniki Kuby ...

Madziu...
    poprawiny maja to do siebie, ze panuje totalny luz, a to jest to co czego najczesciej brakuje na ficjalnej uroczystosci ... zaginione przedmioty racczej sie odnajda, a jesli nawet nie , to wszelkie szczotki i szczoteczki to pryszcz w porownaniu do udanej imprezy weselnej ukochanej corki wazne abys ty sie gdzies nie zawieruszyla

Zeniu...
    wielkie gratki.. spadek imponijacy, ja napewno nie zdzierzylabym rygorow kekwickiej, a nawet jesli jakims cudem by mi sie udalo, to napewno po jej zalkonczeniu nadrobilabym blyskawicznie wszelkie "niedobory" krore musialam znosic...

Sabinko...
    wlasnie tak dzialaja na mnie wszelkie diety eliminacyjne... gdy czegos sobie musze odmowic, to jestem w stanie to robic kilka dni, a potem rzucam sie na to "zakazane" z takim zapamietaniem, ze zjedam wiecej niz normalnie przez tydztien czyba bym nie zjadla --

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jestem właściwie cały czas mniej więcej w tym samym miejscu.
    Krysiu...
    u mnie podobnie , ale tylko podobnie , bo mniej jestem na "minusie" a wiecej na "plusie"

Grazynko...
    gratki za spadek ...metode z noczeniem nog w upaly tez kiedy tylko mam warunki,to "uprawiam" bo naprawde schladza...

Jolinko...
    znam ten bol ... ostatniokilka razy tak wlasnmie wyslalam pracowicie waklikanego posta w niebyt ... powodzenia we Wroclawiu...

spadam do pracki ... milego dnia...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No, Kubowa krew oddana. Ja wszamałam śniadanko- pól babki drożdżowej z masłem i pół kilo czereśni, kupiłam ogórasy, więc znów dziś robię sloiki

Pracującym życzę miłego dnia w pracy, odpoczywającym w domkach

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Agnieszko...

naprawde tak jesz i chudniesz ??? jak to mozliwe ??? przeciez ja odxsamego patrzenia na takie produkty i ich ilosc
    juz bym chyba ze dwa kiloski przytyla....
    Agnieszka111 lubi to.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam znad popoludniowej kawusi...

Tak jechalam dzisiaj ze szkoly i rozmyslalam sobie o tym i o owym...

Jacy rozni sa ludzie, ich dazenia, ich marzenia, ich klopoty i ich radosci...
    I doszlam do wniosku, ze ja jestem leniwa...
    A skad ten wniosek?
    Bo nachetniej to juz bym wcale nie pracowala...i siedziala sobie w ogrodzie i ....patrzyla na chmurki i kwiatki!

Ech! Czemu to nie wymyslono swiata tak, zeby nie trzeba bylo nic robic a golabki same by wpadaly do gabki...

Agnieszko! jak ci tam przy tych ogorkach? A w czym kochana wybierasz sie na To SPOTKANIE klasowe?

Ach no wlasnie! O ja chcialam sie zapytac -jak to mozliwe, zeby tyle jesc na sniadanie i chudnac?
    Przyznaj sie kochana...co jeszcze dzisiaj stoi w jadlospisie? Chyba samo powietrze!

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

hihi- mielony, ziemnaczki- 2 + mizeria, koszyczek malin, miseczka od Reginki bobu

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

zrobiłam słoki z ogórkami, zastanawiam się ile jeszcze powinnam dokupić

Kasiu, kupiłam sobie sukienkę i szpilki sukienka.jpgsandalki-szary-lakier-mila-na-szpilce.jpg

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Piekne! I sukienka i buciki!
    Poprosimy o fotke przed wyjsciem na imprezke!

Ja tez wlasnie mam za soba malinki i bob! A mielonego z mizeria musze zrobic na dniach... Mmmmmm...az sie rozmarzylam...
    Koniecznie z koperkiem!

Uprawnienia umieszczania postów