Strona 1010 z 3048 PierwszyPierwszy ... 10 510 910 960 1000 1008 1009 1010 1011 1012 1020 1060 1110 1510 2010 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,091 do 10,100 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko, kochana jesteś i dzięki Ci za dobre słowo , ale wiesz...dziewczyny ostatni raz mnie widziały 10 kilo szczuplejszą ! Mam nadzieję, że nie tylko ja przytyłam
    Jestem już spakowana
    Laugizorli and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko tyle ostatnio osiagnęłaś jeżeli chodzi op wagę, że zupełnie nie powinnaś myśleć " przytyłam" tylko "SCHUDŁAM" i to się liczy !!!!
    udanego spotkania nie tylko o wodzie

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agnieszko nie ma sprawy zadzwonię po niedzieli! Baw się dobrze na spotkaniu klasowym... <3
    Sabinko...jesteś kochana!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, na pewno nie będzie o wodzie i dietetycznie
    Laugizorli and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie – przy takiej pogodzie bardzo zazdroszczę Sabince i Gruszce. Nie musicie, ale jednak możecie zawitać nad morze

Kasieńko, nie odpisywałam wczoraj, bo swoje żale wylałam wcześniej i nie chciałam cię już dołować. Nic się nie zmieniło – było żal i będzie żal . Ale wasze sprawy rodzinne są najważniejsze i na tym teraz musicie się skupić .

Agnieszko – kciuki za spotkanie! Na pewno się uda, ale to jednak zawsze stres – na początku. Potem już będzie tylko lepiej. Tak naprawdę wiele zależy od tego, jaka była wasza grupa. Bo jak zgrana to nie ma siły, żebyście się nie zgadali. A w to, ze będziesz wyglądać super nie wątpię ani chwili. Może to i parę kg więcej niż za czasów wczesnej młodości, ale wbrew pozorom teraz możesz z tym dodatkiem wyglądać jeszcze ładniej. Na mnie w każdym razie zrobiło wrażenie to zdjęcie na fb. Fajnie, że dajecie Kubie takie poczucie wolności. To zawsze trudne dla rodzica, ale myślę że dla niego ważne.

Sabinko – poczytałam o tym gdzie byłaś i wychodzi na to, że naprawdę jest z ciebie niezła globtroterka! No sporo się tych miejsc uzbierało. I to akurat fajne, szkoda tylko, że związane z waszymi bliskimi. A co do mnie, to jest dokładnie tak jak napisałaś, jestem przepracowana i zmęczona (głównie tymi papierzyskami). Naprawdę potrzebuję już trochę wolnego. Wzięłam dwa dni na spotkanie z wami, ale urlop to dopiero pod koniec lipca. A na ślub syna za bardzo jeszcze się nie szykuję. Myślę, że dopiero na urlopie dojdzie do mnie, że to już niedługo .

Maniusiu – jeżeli chodzi o wojaże zagraniczne to mam całkiem podobne doświadczenia jak ty. A co do wczorajszego meczu, to nie oglądaliście? Jeżeli bardzo się nastawialiście, to pewnie nieźle się wnerwiliście

No popatrz Kalahari – myślałam, że leżysz już do góry brzuchem, a ty cały czas byłaś na pełnych obrotach. W ramach wspomnień napisałbyś coś więcej o weselisku.

Reginko – chyba naprawdę wzięłaś za dużo na te swoje biedne barki . Myślę, że powinnyśmy cię wysłać na trening asertywności

Laugi – rzeczywiście przykra sprawa z tą astmą. Podejrzewam, że to teraz naprawdę trudny czas dla alergików.

Dla pocieszenia trochę pysznej herbatki

herbatka.jpg

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Dziewczyny nie martwcie się tak moją astmą. Lekarz podejrzewa, że to na tle nerwowym. Może?? Od kiedy mam nowe leki czuję się bardzo dobrze.

Kalahari , Ty jesteś chyba moim idolem czy jak??? Jak pomyślę o Twoim intensywnym życiu , to tylko pozazdrościć zaradności i opanowania!!!

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej dziewczyny
    mam dziś takiego lekkiego dołka, w dowiedziałam się o ciężkiej chorobie kolegi z pracy. Nic się nie zapowiadało w piątek normalnie pracował, wieczorem źle się poczuł, a w poniedziałek już miał operację - bajpasy , a dziś koleżanka tez z pracy, młoda dziewczyna dostała udaru i paraliżu
    ech, życie
    Krysiu , obejrzałam mecz ale nerwa miałam, u mnie jest tak, że jak pada to zazwyczaj problem jest z prądem i TV
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam wieczorowa pora

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Dziewczyny ...tak mi przykro... jakby tego bylo malo to jeszcze mam odczucie , ze i wam cala radosc popsulam...
    Przepraszam...
    Kasiu...
    co ci przychodzi do glowy... przeciez to nie Twoje "widzimisie" tylko tak zwana sila wyzsza , wiec nie ma w ogole o czym mowic ... to nam bardzo przykro, ze Cie takie przykre zrzadzenie losu spotkalo... my bedziemy sobie zartowac, a Ty bedziesz pograzona w smutku... to my powinnysmy Cie przeprosic...

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gammo a ty widzę ostatnio zaganiana do granic możliwości, jedna praca, druga, piąta i już nie wiem która a do tego rodzinka też czasem potrzebuje pomocy a jak nie to na pewno ty łakniesz kontaktu z nimi
    oj doba czasem za krótka prawda?
    jakoś mi umknęło albo nie pisałaś czy dasz radę w tym galimatiasie znaleźć kilka dni na odpoczynek? oprócz naszego spotkania oczywiście ale i wtedy sporo czasu musisz spędzić w drodze....
    Sabinko...
    tak sie troche ograniczylam, ze mam juz 4 swoje "fabryczki" pierwsza oficjalna to moje 6 nocek w miesiacu ... druga to tygodniowo dwa x 4 godziny u swojej Omci , trzecia to tygodniowo dwa x 2 godziny u swego Klausa , no i czwarta to dwa razy w tydodniu u swojej nowej podopiecznej Marii dwa x 9 godzin... mam wolny jeden roboczy dzien w tygodniu i wolne weekendy.czyli jak sie postaram to troche moge powietrza zlapac. Na nasze spotkanie musze tez troche za kolkiem spedzic ... licze , ze 7-8 gpdzin w jedna strone . gorsza bedzie jazda do Polski bo piatek 8 lipca to ostatni dzien roku szkolnego wiec na autostradach bedzie horror... dlatego chce wyjechac jak najwczesniej bo rano powinno byc znosnie ...

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Reginko – chyba naprawdę wzięłaś za dużo na te swoje biedne barki . Myślę, że powinnyśmy cię wysłać na trening asertywności
    Krysiu ...
    tym razem to chyba nie brak asertywnosci ale zwykla chciwosc mnie zgubila ...prace nie sa ciezkie a pienizki kusza... nie zawsze mam takie mozliwosci... najczesciej trzeba sie za te same pieniadze naprawde napocic... tu tylko pomagam nie tyram ...

Kalahari...
    "ogrom zniszczen" po imprezce napewno spory ,ale ten poimprezowy luzik to wspaniale uczucie ... ciesz sie nim zanim atmosfera imprezowa calkiem z domku wywietrzeje...

Dziewczyny ja juz odliczam godziny do naszego spotkania... za tydzien o tej porze bedziemy klachac w realu ...
    ale poki co spokojnej nocy wszystkim zycze ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Reginko też właśnie dzis myślałam sobie, ze za tydzień będziemy sobie już gadać w realu. Strasznie się cieszę.
    Laugizorli, gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam w sobotni poranek!
    Stawiam kawke i znikam bo za pol godzinki jedziemy!

Trzymajcie sie dziewczyny!
    Mam nadzieje byc w kontakcie... w Polsce jak zwykle jestem uchwytna pod moja dawna polska komorka.
    Calusy!

Uprawnienia umieszczania postów