Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za kawe ... u mnie zupelnie odwrotnie jak u Ciebie... nie zmnienilam "diety" cokolwiek mialoby to oznaczac... robie i jem to samo co ostatnimi czasy a waga ku memu zdziwieniu i ogromnemu zadowoleniu pokazala calkiem mily spadeczek , czego sobie nieustajaco zycze... aczkolwiek stopki nie zmieniam , bo nie wiem czy to ma sens... dla zainteresowanych w mojej stopce jest link do tabelki a tam wszystkie jestesy do "poogladdania"
Maniusiu..
Ty kobieta pracujaca moglabys chyba w sobote sobie pozwolic nieco dluzej w pieleszach pozostac... no chyba , ze masz tak "wredne" lozko, ze bez wzgledu na dzien tygodnia ,bezwzglednie wykopuje cie tak bladym switem 
Grazynko...
nie zaleznie na jakim tle ,ale Astma napewno do przyjemnych chorob nie nalezy ... rob wszystko aby nad nia choc troche zapanowac..
jesli wiec masz ja na tle nerwowym, to pracuj nad tym aby nieco poskromic swoje nerwy, a zaowocuje to tez napewno zlagodzeniem objawow Astmy ...czego Ci z calego serca...
Krysiu...
nawet jesli ze wzgledu na nawal pracy ,jeszcze sie nie pakujesz , to wierze ze stroj kapielowy juz czeka w walizeczce, bo z ogromna radoscia odwiedze wszelkie wodne atrakcje ... nam "pelniejszym" naprawde trudno znalezc "cos" w czym mozemy bez skrepowania pokazac sie ludziom i to nie koniecznie dlatego, ze jest nas nieco "wiecej" tylko dlatego, ze naszym producentom brakuje wyobrazni i chyba talentu... latwo jest ladnie "rozebrac" zgrabna kobiete, ale zaprojektowac stroj dla kobitki "nieprzecietnej" to zadanie dla wyjatkowo zdolnycch i utalentowanych ... moja corka wybiera sie z rodzina na urlop do Chorwacji , ale wiadomo, ze tam bez stroju ani rusz ...od tygodni przemierzamy sklepy w poszukiwaniu czegos w czym wygladalaby jak wprawdzie XXL ale jak kobieta mierzylysmy juz ich bez liku...wczoraj zamowilam kolejnycch 7 szt w rozmiarze 50 , z nadzieja, ze cos w koncu na nia znajdzieny ... oczywiscie niepasujace odsylamy spowrotem, u nas to nie problem wiec nie musimy sie ograniczac...
Kasiu ...
szczesliwej podrozy... naprawde szkoda, ze zycie tak pokrzyzowalo nasze piekne plany, ale jak to napisala Sabinka, sa sprawy wazne i wazniejsze i nikt z nas nie ma nawet cienia watpliwosci co w tym momencie jest dla Ciebie sprawa najwazniejsza... nie rob sobie wyrzutow tylko spelnij z powaga ostatnia posluge dla swego Tescia . smutek napewno wypelnia po brzegi wasze serca... mysle ze osobom gleboko wierzacym wypowiadane w modlitwie slowa "BADZ WOLA TWOJA JAKO W NIEBIE tAK I NA ZIEMI ...." nie sa tylko pustymi slowami i mimo rozdzierajacego serce smutku , pomagaja pogodzic sie z ta wola ...
Milej soboty wszystkim zycze
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]