Strona 1011 z 3048 PierwszyPierwszy ... 11 511 911 961 1001 1009 1010 1011 1012 1013 1021 1061 1111 1511 2011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,101 do 10,110 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kawa duza mi wyszla...to mam nadzieje , ze dla wszystkich starczy...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam i zostawiam kawę fruit-platter-and-coffee-340x255.jpg

Dzisiejsza waga- po zmianie diety pokazała niestety wzrost, no, ale tego przecież się spodziewałam Na szczęście wzrosła w ciągu dwóch pierwszych dni, a teraz stoi, czyli jest szansa, że więcej rosnąć nie będzie i znów zacznie spadać Za to mogę wieczorem iść na imprezę

Jadę dziewczynki, miłego weekendu Wam życzę

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Hej Kasiu pisałyśmy znów równocześnie
    Szczęśliwej podróży ...

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Szczęśliwej podróży Kasiu

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Dzisiejsza waga- po zmianie diety pokazała niestety wzrost
    Moja też,ale"tylko"300g.Zazwyczj po takich wypadach było +2kg więc się cieszę.
    W moim przypadku brak ruchu( prawie tydzień bez roweru i nic w zamian)Od razu mści się na wadze.
    Ale dziś już 4 dzień regularnej jazdy,więc za tydzień powinno być dobrze.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Kawa duza mi wyszla...to mam nadzieje , ze dla wszystkich starczy...
    Mam nadzieję,że nie odbierzesz tego jako nietakt ze względu na cel twojej podrozy do Gdyni,ale jak masz ochotę to dysponuję czasem i kawką nadmorską
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    dzieki za kawe ... u mnie zupelnie odwrotnie jak u Ciebie... nie zmnienilam "diety" cokolwiek mialoby to oznaczac... robie i jem to samo co ostatnimi czasy a waga ku memu zdziwieniu i ogromnemu zadowoleniu pokazala calkiem mily spadeczek , czego sobie nieustajaco zycze... aczkolwiek stopki nie zmieniam , bo nie wiem czy to ma sens... dla zainteresowanych w mojej stopce jest link do tabelki a tam wszystkie jestesy do "poogladdania"

Maniusiu..
    Ty kobieta pracujaca moglabys chyba w sobote sobie pozwolic nieco dluzej w pieleszach pozostac... no chyba , ze masz tak "wredne" lozko, ze bez wzgledu na dzien tygodnia ,bezwzglednie wykopuje cie tak bladym switem

Grazynko...
    nie zaleznie na jakim tle ,ale Astma napewno do przyjemnych chorob nie nalezy ... rob wszystko aby nad nia choc troche zapanowac..
    jesli wiec masz ja na tle nerwowym, to pracuj nad tym aby nieco poskromic swoje nerwy, a zaowocuje to tez napewno zlagodzeniem objawow Astmy ...czego Ci z calego serca...

Krysiu...
    nawet jesli ze wzgledu na nawal pracy ,jeszcze sie nie pakujesz , to wierze ze stroj kapielowy juz czeka w walizeczce, bo z ogromna radoscia odwiedze wszelkie wodne atrakcje ... nam "pelniejszym" naprawde trudno znalezc "cos" w czym mozemy bez skrepowania pokazac sie ludziom i to nie koniecznie dlatego, ze jest nas nieco "wiecej" tylko dlatego, ze naszym producentom brakuje wyobrazni i chyba talentu... latwo jest ladnie "rozebrac" zgrabna kobiete, ale zaprojektowac stroj dla kobitki "nieprzecietnej" to zadanie dla wyjatkowo zdolnycch i utalentowanych ... moja corka wybiera sie z rodzina na urlop do Chorwacji , ale wiadomo, ze tam bez stroju ani rusz ...od tygodni przemierzamy sklepy w poszukiwaniu czegos w czym wygladalaby jak wprawdzie XXL ale jak kobieta mierzylysmy juz ich bez liku...wczoraj zamowilam kolejnycch 7 szt w rozmiarze 50 , z nadzieja, ze cos w koncu na nia znajdzieny ... oczywiscie niepasujace odsylamy spowrotem, u nas to nie problem wiec nie musimy sie ograniczac...

Kasiu ...
    szczesliwej podrozy... naprawde szkoda, ze zycie tak pokrzyzowalo nasze piekne plany, ale jak to napisala Sabinka, sa sprawy wazne i wazniejsze i nikt z nas nie ma nawet cienia watpliwosci co w tym momencie jest dla Ciebie sprawa najwazniejsza... nie rob sobie wyrzutow tylko spelnij z powaga ostatnia posluge dla swego Tescia . smutek napewno wypelnia po brzegi wasze serca... mysle ze osobom gleboko wierzacym wypowiadane w modlitwie slowa "BADZ WOLA TWOJA JAKO W NIEBIE tAK I NA ZIEMI ...." nie sa tylko pustymi slowami i mimo rozdzierajacego serce smutku , pomagaja pogodzic sie z ta wola ...

Milej soboty wszystkim zycze
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

A ja zobaczyłam 5 za 8. Szkoda, że muszę na razie trochę zrezygnować z ruchu. Waga idzie w dół , ale po ubraniach to ja nic nie widzę. Coś nowego!!! Przyjemnego ważenia.Na mnie czekają wiśnie do drylowania.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki – zapowiada się bardzo upalny dzień. Co ja piszę – już jest ogromnie upalny dzień!
    Kasieńko - spokojnej drogi.
    Agnieszko - dobrej zabawy i samych pozytywnych wrażeń.
    Przepraszam za to paradoksalne zestawienie, ale to życie właśnie
    Reginko, gratki za ten niespodziewany spadeczek - oby więcej takich miłych niespodzianek . A strój kąpielowy oczywiście wygrzebałam ze sterty dawno nie używanych (próbowałam znaleźć coś porządniejszego, ale sprzedawcy chyba uznali, że przy takich gabarytach to sio od wody i opalania ). Trudno, jakoś zniesiecie ten widok, bo bardzo mam ochotę na wodne atrakcje!
    Idę jednak trochę pobuszować po dworze, a potem chyba trzeba się zabrać za jakieś porządki i … pisanie

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki
    kawy od rana cały kubełek a i czytania sporo, ranne ptaszki i nie tylko się odezwały
    ja kostium kąpielowy mam na szczęście i to nawet dosyć ładny ( nawet wy tak twierdziłyście w zeszłym roku w Dąbkach), za mały nie powinien być bo rozciągliwy jest ha ha
    co prawda nie pływam i boje się wody ale popluskać się mogę i to z wielką chęcią, w końcu cały rok chodzę na aqua aerobik
    a ja z akcji się wypisuję bo dzisiaj waga duuuużo większa niż ostatnio ( cały kilogram !!!!) i coś mi się wydaje, ze taka "rywalizacja" to źle na mnie wpływa.... a może tak sobie tylko wymyśliłam, tak czy owak nie ma się czym chwalić
    a dzisiaj imieniny koleżanki a ja tak jak i Kasia nie umiem imprezować bez jedzenia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

gamma56 and krysiapysia like this.

Uprawnienia umieszczania postów