69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Jestem dziewczynki już na miejscu. Nawet nie było dużych korków, dojechałam w 4 godziny, teraz będę się szykować . W międzyczasie dostałam wiadomość ze mój Kuba zdobył certyfikat z angielskiego - to rownież dzięki Waszym kciukom
. Cieszę się bardzo bo po pierwsze znaczy że umie
po drugie wiążą się z tym rożne ulgi przy przyjęciu na studia No i daje możliwość zdobywania kolejnych certyfikatów . Jeszcze raz buziaki i do zobaczenia
-
Agnieszko przecież to było oczywiste, że Kuba zdobędzie ten certyfikat bo jak nie on to kto ????
udanej zabawy i ochów i achów na twój widok
-
Tak, tak Sabinko – ten nieranny ptaszek to ja!
Pamiętam twój kostium kąpielowy i potwierdzam – jest bardzo ładny. Z tymi akcjami to rzeczywiście jest tak – albo mobilizują albo odwrotnie. Ja mam odwrotnie, więc nawet nie próbuję podchodzić i być może tak też właśnie jest z tobą .
Agnieszko – ogromne gratulacje dla Kuby!
To naprawdę mądry i zdolny chłopak. I właściwie wcale się nie dziwię, że zdał! A teraz się szykuj, a my czekamy na wieści po …
-
Wybieram sie na imieniny a ciuchy wyjściowe nie są niestety rozciągliwe...
-
-
Hej dziewczyny
Wracam z urodzin siostrzeńca su darmowego. Było przyjemnie no ale się pojadło oj pojadło
Teraz czekam bo Sucharek ma wezwanie na komendę z pracy i nie wiemy jaki powód
Podobno więcej osób dostali wiec chyba aferka
Regino ja tak caly tydzień wcześnie wstaje to takie przyzwyczajenie
A dzis Sucharek zafundowal mi fryzjera p 8 rano. No bylo to mile ale ta godzina?
Aga gratulacje dla Kuby zdolny chlopak
-
ciao,
no dziewczyny
FORZA AZZURRI !!!!
-
A u nas burza! Nareszcie, bo w powietrzu można siekierę powiesić, tak duszno 
Maniusiu – widzę, że jesteś w grupie naszych skowronków. Do tej pory za bardzo się nie ujawniałaś z tym, stąd pewne zdziwienie. Mam nadzieję, że to wezwanie Sucharka to nic poważnego?
Sabinko – tu naciągnij, tu podpruj i będzie dobrze 
Madziu – to Forza Azzurri to jak podejrzewam coś w odniesieniu do footballu? Pytam tak bardziej retorycznie, bo raczej nie odpowiadasz, no ale jeżeli tak, to fajnie, że się cieszysz, chociaż to trochę ryzykowne biorąc pod uwagę nasze smutne nastroje po ostatnim meczu polaków
. A, sprawdziłam – Włosi wygrali. I fajnie. Nie lubię Hiszpanów za ich okrutny stosunek do zwierzą .
-
a walsnie, ze odpowiadam.....
to znaczy :
niebiescy do przodu!!!!
poki co, silna ekipa siedzi u mnie, krzycza ,wrzeszcza, pija piwo ale zadnego gola jeszcze nie bylo.... caly salon oflagowany, wszyscy w niebieskich narodowych koszulkach,dziewczyny wymalowane na 3 kolory.... a o 24 po meczu urodziny mojego syna...czyli imprezy(imprez) cd.
juz imprezuje 2 tyg. ale ja skromnie popijam dzisiaj harcerzyka....
mam nadzieje, ze wlosi w koncu strzela i obedzie sie bez karnych.....
chociaz niemcy niezle graja.
buzka
dla
wszystkich
-
Huraaa (za odpowiedź
). Nie interesuję się za bardzo piłką nożną, stąd też strzeliłam gafę z tymi Hiszpanami. Teraz już wiem, że Włosi grają z Niemcami i widzę nawet, że jest remis!
Dobra, już więcej się nie narażam, oglądajcie sobie w spokoju (to znaczy głośno i żywiołowo) i miłego imprezowania potem.
Nasza Agnieszka też już pewnie hula na spotkaniu
.
Miłego wieczoru wszystkim
Uprawnienia umieszczania postów