Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Agnieszko ...
Dziekuje za kawe i witam po powrocie ... cieszesie bardzo , ze tak wspaniale sie bawilas i zapwene dzieki temu naladowalas sie energia na kolejne spotkanie , tym razem z nami... wierze ze po naszym spotkaniu bedziesz tez taka radosna i zmotywowana ... ja niestety ciagle nie ruszylam z miejsca, ba nawet nie wiem czemu zawdzieczam ten tajemniczy spadeczek... nie zobilam nic specjalnego... jadlam podobnie jak zawsze ... a tu taka niespodzianlka...kto wie moze w ta sobote bedzie niespodziewany wzrost ?..
Kasiu...
podobnie jak Agnieszka a i zapewne reszta dziewczym bardzo zaluje , ze taka smutna uroczystosc pokrzyzowala plany naszego spotkania, ale musimyy nieustajaco wierzyc, ze ta nasza planeta kreci sie wedle jakiegos ustalonego z gory planu i jesli tak sie stalo, to tez nie bez jakiejs przyczyny ... smutne to bardzo, ale nie pozostaje nam nic innego jak pogodzic sie z takim stanem rzeczy i spotkac sie z Toba nastepnym razem
Dzierlatki ... dzis poniedzialek, wiec moj kieracik znow zaczyna sie krecic swoim stalym rytmem... troche na to narzekam , ale z drugiej strony to chyba tez i sie ciesze... spedzilam ten weeckend w domu bez jakichs konkretnych planow, i wieczorem stwierdzilam, ze takie siedzenie w domu to dopiero totalna bryndza ... napewno inacczej to wyglada gdy ma sie rodzine lub chocby wiecznie wkurzajacego kolege malzonka, ale kiedy sytuacja wyglada tak jak u mnie to nawal pracy jest zdecydowanie lepsza opcja niz jej brak... tak wiec juz nie narzekam... bananek pod nos i znikam do swojej Omci ...
Radosnego i pogodnego dnia wszystkim zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]