Strona 1014 z 3048 PierwszyPierwszy ... 14 514 914 964 1004 1012 1013 1014 1015 1016 1024 1064 1114 1514 2014 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,131 do 10,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Już wieczór, czas się powoli szykować na następny tydzień. Naprawdę niedużo zostało do wyjazdu.
    Sabinko, czasowo przyjedziemy do Agnieszki dosyć podobnie. No nie przejmuj się tymi odchudzonymi kobietkami Widocznie znalazły akurat swoją motywację i fajnie. Nam też się w końcu uda .
    Spokojnego wieczoru wszystkim.

do celu.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam dziewczynki depositphotos_24730771-Coffee-cup-and-cake-on.jpg
    Wróciłam wczoraj późnym wieczorem. Jejku, co to były za dni ... Po pierwsze wzruszające, ciepłe spotkanie z koleżankami w tym dwiema przyjaciółkami, które udało się wspaniale. Dziewczyny ( poza jedną) cudownie zadbane, szczupłe i młode. Wszystkie spełnione, wykształcone , zazwyczaj z ułożonym życiem osobistym i zawodowym- na 16 obecnych, 12 to nauczycielki a 6 to obecne albo byłe dyrektorki !.Jedna z koleżanek przytyła okrutnie i jest bardzo zaniedbana ale poza tym nie zmieniła się zupełnie, w dalszym ciągu jest mądrym, dobrym człowiekiem. Przyznała natomiast, że patrząc na nas , w tej samej chwili podjęła decyzję o przejściu następnego dnia na dietę Wróciły wspomnienia. To był CUDOWNY czas Jestem pod ogromnym, pozytywnym wrażeniem No i oczywiście nie było mowy o żadnej diecie, przez dwa dni było jedzenie, wino i śpiew Dziś żeby się nie dołować na wagę nie wchodzę, ale do soboty muszę zgubić nadbagaż( który na bank jest), żeby znów nie wpisać wzrostu do tabelki

Kasiu , od dziś jestem już w domu, i nie ruszam się do przyjazdu dziewczyn- poza porannymi zakupami , więc jak będziesz miała czas i ochotę, to dzwoń Ciężki masz teraz okres, tym bardziej, że niespodziewany , a dla naszej grupy, Twoja nieobecność na spotkaniu, będzie ogromną stratą , trzymaj się ...

Madzia, ja kibicowałam Włochom, i bardzo, bardzo mi szkoda, że przegrali

Maniusiu, współczuję Ci sytuacji w pracy...choroba kolegów z pracy często dotyka nas bardzo osobiście, bo są to ludzie, z którymi czasem spędzamy więcej czasu niż z domownikami ...

Reginko, gratuluję spadeczku widzę, że znów nareszcie ruszyłaś w dobrą stronę

Sabinko, powiem Ci, że gdy czytałam Twoje posty o imprezie i wbijaniu się w za małe ciuchy i potem dyskomfort na przyjęciu, to przypomniała mi się sytuacja z ostatniego Sylwestra, gdzie przed nim nie mogłam zmieścić się w żadną sukienkę i rozryczałam się do lustra w łazience i ten epizod pomógł mi podjąć decyzję o tym, ze w tym roku z tymi durnymi kilogramami skończę. Tak naprawdę równo po pół roku- własnie teraz- to był pierwszy raz, kiedy świadomie złamałam dietę. Czasem takie zdarzenia powodują pozytywny zwrot akcji
    Ja mam teraz kolejny etap- wyjazdowe spotkanie z całą rodziną z okazji rocznicy ślubu, czyli 5 sierpnia- mam miesiąc na rozprawienie się z kolejnymi kilogramami

Sabinka 15.30
    Krysia 18.36
    ( Jola też... ?)
    Reginka... jak dojedzie , bo auto nie ma rozkładu jazdy
    Basia ( jak sytuacja jej pozwoli, to ok. 17- 18, po pracy
    Agnieszka w sobotę o 10
    Ja na miejscu

Już się nie mogę doczekać, choć nasza wyjazdowa grupka skurczyła się niemiłosiernie

Dobrego poniedziałku dla wszystkich

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Agnieszko ...
    Dziekuje za kawe i witam po powrocie ... cieszesie bardzo , ze tak wspaniale sie bawilas i zapwene dzieki temu naladowalas sie energia na kolejne spotkanie , tym razem z nami... wierze ze po naszym spotkaniu bedziesz tez taka radosna i zmotywowana ... ja niestety ciagle nie ruszylam z miejsca, ba nawet nie wiem czemu zawdzieczam ten tajemniczy spadeczek... nie zobilam nic specjalnego... jadlam podobnie jak zawsze ... a tu taka niespodzianlka...kto wie moze w ta sobote bedzie niespodziewany wzrost ?..

Kasiu...
    podobnie jak Agnieszka a i zapewne reszta dziewczym bardzo zaluje , ze taka smutna uroczystosc pokrzyzowala plany naszego spotkania, ale musimyy nieustajaco wierzyc, ze ta nasza planeta kreci sie wedle jakiegos ustalonego z gory planu i jesli tak sie stalo, to tez nie bez jakiejs przyczyny ... smutne to bardzo, ale nie pozostaje nam nic innego jak pogodzic sie z takim stanem rzeczy i spotkac sie z Toba nastepnym razem

Dzierlatki ... dzis poniedzialek, wiec moj kieracik znow zaczyna sie krecic swoim stalym rytmem... troche na to narzekam , ale z drugiej strony to chyba tez i sie ciesze... spedzilam ten weeckend w domu bez jakichs konkretnych planow, i wieczorem stwierdzilam, ze takie siedzenie w domu to dopiero totalna bryndza ... napewno inacczej to wyglada gdy ma sie rodzine lub chocby wiecznie wkurzajacego kolege malzonka, ale kiedy sytuacja wyglada tak jak u mnie to nawal pracy jest zdecydowanie lepsza opcja niz jej brak... tak wiec juz nie narzekam... bananek pod nos i znikam do swojej Omci ...
    Radosnego i pogodnego dnia wszystkim zycze ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    O tym jak mi było ciasno w wyjściowych ciuchach i źle na duszy wczoraj w gościach pisać nie będę
    tym bardziej jestem wściekła na siebie bo siostra solenizantki schudła 8 kg ( wiedziałam o tym ale dopiero wczoraj ją zobaczyłam po przemianie) a u J. jest jego córka która była szczupła a teraz zrobiła się bardzo szczupła ....
    obie schudły podobno dzięki ruchowi - kijki, rower, basen....
    Sabinko
    bo to jest właśnie takie proste i ....takie trudne
    Nienawidzę jak jest mi ciasno w ciuchach.kupuję coś nowego lub szyję a łzy kapią mi na maszynę....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Nam też się w końcu uda .
    Trzeba po prostu ciągle probować i w końcu przyjdzie dobra chwila.Dla tych kobitek to też zapewne nie bylo pierwsze spotkanie z odchudzaniem.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    do soboty muszę zgubić nadbagaż
    też mam taki plan
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Sabinko, powiem Ci, że gdy czytałam Twoje posty o imprezie i wbijaniu się w za małe ciuchy i potem dyskomfort na przyjęciu, to przypomniała mi się sytuacja z ostatniego Sylwestra, gdzie przed nim nie mogłam zmieścić się w żadną sukienkę i rozryczałam się do lustra w łazience
    Ja z tego powodu opuściłam kilka fajnych imprez.....
    Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    kto wie moze w ta sobote bedzie niespodziewany wzrost ?..
    nawet o tym nie myśl!
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko wcisnelam sie w sobotę w sukienkę kupiona rok temu ale niebezpiecznie trzeszczała wiec nie ty jedna masz ten problem

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Czy już Wam pisałam, że strasznie cieszę się, że do mnie przyjeżdżacie? Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-taniec30.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-wysy-anie-serduszek.gif

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko naprawdę ????

ja tez się cieszę a jak będzie ?

tak indeks.jpg albo tak spotkanie.jpg

albo tak wymiękasz.jpg

Szkoda tylko, że nie będzie Kasi, Kalahari i Natki ze starego grona
    ale za to będą : Maniusia, Basia i Jolinka ( mam nadzieję !!!)

Gammo masz rację - takie siedzenie w domu to "totalna bryndza" i ja chyba z powodu tej bryndzy i nudów jem bez opamiętania

Agnieszko fajnie tak spotkać się po latach i stwierdzić, że wygląda się jednak nieźle ale współczuję kobitce która chyba nie bardzo się czuła przy was - laskach ale może takie spotkanie to będzie właśnie to i kliknie jej tam gdzie trzeba....
    ja też czekam na taki klik, czekam i czekam ale samo czekanie to chyba za mało

tak trochę nie na temat a może?
    ostatnio pokazywałam J. zdjęcia z mojego spotkania z koleżankami z którymi chodziłam na angielski, jedna z babeczek jest chuda po prostu, nawet nie normalnej budowy a inne takie różne ale J. bidulek któremu coś tam świtało stwierdził po zobaczeniu tej chudej babeczki - "ale ona to chyba nie powinna się odchudzać" ha ha

Uprawnienia umieszczania postów