Strona 1015 z 3048 PierwszyPierwszy ... 15 515 915 965 1005 1013 1014 1015 1016 1017 1025 1065 1115 1515 2015 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,141 do 10,150 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko też się uśmiałam.
    Ja kupiłam przez internet śliczną sukienkę . Niestety nie dała się dopiąć na górze. Oj Kubuś - mówię - no weź może się jednak zapnie?? Przecież to z 1 centymetr.. Mamuś tak na moje oko to nie centymetr tylko z 2 kg za dużo. Ale na dole jest luźna gorzej z górą.

Dziś jeszcze zaczął się remont u mnie. Znajomy będzie remontował i opiekował się resztą zwierzaków. Dziś było koszenie trawy, pakowanie się , robienie nalewek z wiśni i orzechówkę.

Jutro jadę na swoje wakacje.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno. Ja nie odpisuję na wszystko co piszecie, ale zawsze wszystko czytam z uwagą.

Dobranoc!!!
    gamma56 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dziewczynki kochane! Wreszcie znalazłam trochę czasu by chociaż was poczytać ...przyznam się jednak że z odpisywniem będzie chyba gorzej ...raz ze czasu nie za wiele. ..a i z siłami kiepsko. .
    Od rana dzisiaj walczymy z bankami urzedami...I z segregowaniem oraz pakowaniem rzeczy których teściowej mają zatrzesienie...
    Jestem smutna i bardzo zmęczona więc chyba nie będę już smecic...
    Mam nadzieję że jutro będzie ciut lepszy dzień i posunie sprawy bardziej do przodu...

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Te róże o nazwie Pamięć kupiłam i chce zasadzic w nowym domu w Gdyni symbolicznie dla teścia to będzie tak jakby on tam byl...

Laugizorli and gamma56 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!

Kasieńko – trzymaj się, jesteśmy tam myślami z tobą!

Agnieszko – rzeczywiście skurczyła się ta nasza grupka wyjazdowa . Ale damy radę! Cieszę się, że spotkanie klasowe udało się i to tak bardzo. Wcale się zresztą nie dziwię. Musisz przyznać, że miało jednak nieco inny wymiar. Spotkałaś się z osobami ze swojej wczesnej młodości. To daje taki inny rodzaj bliskości i kontaktu. A skoro tak się udało, to na pewno będziecie już teraz tylko czekały powtórki

Reginko – absolutnie rozumiem to, że chcesz pracować. Na pewno porządkuje to jakoś codzienność i ustawia do pionu. Bardziej myślałam tylko o nadmiarze. Bo jak sama wiesz, wszystko dobre, byle z umiarem. No i tu właśnie wydaje mi się, że wzięłaś sobie tego trochę za dużo na głowę. A może jednak nie wzięłaś

Sabinko – wybieram wszystkie trzy opcje . I zabawny ten twój J.

Gruszko – tak patrzę na to ile planujesz schudnąć. Może powinnyśmy się wspierać, bo u mnie jest jeszcze więcej nadbagażu i ciągle nie umiem się go pozbyć

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-rozmawiaj-ce-fili-anki-kawy.gif

Dzień dobry we wtorek
    Krysiu, masz rację, już zaplanowałyśmy kolejne spotkania

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    I z segregowaniem oraz pakowaniem rzeczy których teściowej mają zatrzesienie...
    - ja od kilku lat wyrzucam co się da. W tym roku oddaliśmy lub wyrzuciliśmy taka masę rzeczy, że uzbierałoby się na wyposażenie sporego domu...przydasie precz! Jestem z Tobą Kasiu

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Szkoda tylko, że nie będzie Kasi, Kalahari i Natki ze starego grona
    ale za to będą : Maniusia, Basia i Jolinka ( mam nadzieję !!!)
    Sabinko, ja tez mam taką nadzieję

Miłego wtorku dziewczynki

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Tez mam nadzieję że Jola będzie...
    Agnieszko uświadomiłam sobie że mija mi w tym roku 25 lat od matury i 20 od obrony dyplomu, ale jakoś nie ma pomysłu na spotkanie klasowe, właściwie mam kontakt tylko z jedną koleżanką, a ona z jeszcze jedną ale sporadyczne. Kiedyś chciałyśmy coś sklecić, przyszło kilka osób, garstka na 36 osobowa klasę może z dziesięć.
    Wczoraj dałam ciała wieczorem, pojadłam za dużo dzisiaj mam wyrzuty, ale co to da?
    Musze skończyć z podjadanie wieczornym bo to mnie gubi, w ciągu dnia mogę nie jeść wcale robi się ciemno i jak ćma do lodówki ciągnę...
    Już czuję jak tyję...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Aga, ja gubię weekendowy nadbagaż, ale idzie mi to jak krew z nosa Jakieś rozpasanie mi się włączyło...dziś mam nadzieję je wyłączyć !

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Maniusiu ty dziewczyno zapomnij o jedzeniu wieczorem!!! Jeśli już musisz coś zjeść, to niech to będzie kalarepka lub grejpfrut , a najlepiej.... woda. Pomyśl o obfitym śniadaniu rano, nawet na słodko. Jak wiele lat tak robiłam i byłam chudzinka. Teraz jakoś ja mało jej w ciągu dnia, nie chce mi się. Ale kiedy mi się chce to jem ile się da ale tylko do 15 . Trzeba się przestawić. A jeśli masz ataki głodu wieczorem to może zbyt mało jesz w ciągu dnia???

Kasiu
    współczuję Ci tej bieganiny i ogarniania tego wszystkiego. A jak się czuje teściowa, jak sobie radzi??? Żal mi bardzo kobiety.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Gruszko – tak patrzę na to ile planujesz schudnąć. Może powinnyśmy się wspierać, bo u mnie jest jeszcze więcej nadbagażu i ciągle nie umiem się go pozbyć
    Jestem jak najbardziej zaPlan mamale bez terminu realizacji.Powoli,ale jakoś idzie.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Jakieś rozpasanie mi się włączyło...dziś mam nadzieję je wyłączyć !
    Coś chyba jest w powietrzu, wczoraj też mocno przesadziłamPrawie 2 godziny roweru od rana może sprawi,ze szkod nie będzie...
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Wczoraj dałam ciała wieczorem, pojadłam za dużo dzisiaj mam wyrzuty, ale co to da?
    U mnie na wyrzuty najlepiej działa jeszcze więcej roweru albo innego ruchu.
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Te róże o nazwie Pamięć kupiłam i chce zasadzic w nowym domu w Gdyni symbolicznie dla teścia to będzie tak jakby on tam byl...
    Bardzo fajny pomysłRóża piękna.

Fajnie macie z tym spotkaniem
    U mnie w sobotę zalegla impreza urodzinowa,dobrze że w sobotę wieczorem,bo ważenie ranoCo też ta waga mi pokaże...
    cokolwiek tam będzie i tak będę robić swoje - od rana ruch,ruch,ruch a przez resztę dnia dbanie o dietę bliską idealu....
    Sukienka nowa uszyta,wyszla całkiem,całkiem.Co ma ukryć to ukrywa,co ładne podkreśla.Właściwie polubiłam ją już przy pierwszym mierzeniu.Dzisiaj dzień urody-jedyny bezpieczny i dostępny zabieg upiększający - fryzjerWielkich zmian nie będzie ale uwielbiam wizyty u mojej fryzjerki.
    Chyba zredukuję trochę ilość owoców,bo marnie mi służą.Już się trochę najadłam,a warzywa też są teraz przepyszne.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam do was z rana kochane!
    Piszę z komórki bo o otworzeniu laptopa nawet nie ma mowy.
    Teściowa czuje się w miarę dobrze... w tej chwili kwestia pogrzebu mniej nas zajmuje niż ta zwariowana przeprowadzka. Nawet nie macie pojęcia ile ona ma rzeczy. Wiadomo że każdy przez życie sporo nazbiera- ale moja teściowa cierpi na chorobę zbieractwa...wyrzucilismy więc dziesiątki worków z przeterminowane zywnoscia.
    I o każdą rzecz prawie są awantury...
    Najchętniej zrobilibyśmy likwidację tego mieszkania bez niej ale się nie da...

Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 06-07-2016 o 21:18
    gamma56, krysiapysia and Dronka72 like this.

Uprawnienia umieszczania postów