Strona 1022 z 3048 PierwszyPierwszy ... 22 522 922 972 1012 1020 1021 1022 1023 1024 1032 1072 1122 1522 2022 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,211 do 10,220 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry dziewczynki kawa nad morzem.jpg na dzień dobry kawkę zostawiam
    Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    będziemy oglądały "Moje córki krowy" - książka już przeczytana a teraz porównamy z filmem lub odwrotnie
    Jestem ciekawa Twojej opinii a książka ciekawa?

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Krysiu ja rozmiar miałam kiedyś też malutki bo do urodzenia córki ważyłam 50 kg ( a teraz 83,5 kg !!! - horror
    Do póki nie miałam problemów z tarczycą to miałam rozmiarówkę 36-38.... teraz już się to skończyło chyba bezpowrotnie
    Ostatnio edytowane przez Dronka72 ; 08-07-2016 o 07:19
    Agnieszka111 and kalahari like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczyny
    mam dziś podły nastrój, koleżanka z pracy rozbiła się o drzewo , nie żyje . Zginęła jadąc do pracy. Miała 30 lat...
    Jej mąz tez z nami pracuje, jest w szpitalu...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

O Matko, Maniusiu, jakieś fatum wisi nad Twoją pracą strasznie mi przykro
    kalahari lubi to.

Awatar Dronka72
    Mieszka w
    Łódź

To smutna wiadomość, pozostaje żal gdy odchodzi ktoś z bliskiego otoczenia.......

Awatar Dronka72
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Miniona noc była przespana-nie do uwierzenia ,ale spałam od 22.15 do 7.45 !Pierwsza taka noc od 3 tygodni i jeszcze ta drzemka wieczorem.
    To dobra wiadomość oby tak już zostało

Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Dronko...oj muszę się przyzwyczaić do zmiany nicka(...)Nawet nie zdążyłam w tym wszystkim napisać Ci o sobie i z pamięci uleciało mi to co napisałaś o sobie...powtórzysz,bo znaleźć nie mogę
    Mam 44 lata. Moje imię to Marzenna. Pochodzę z Pomorza ( okolice Kamienia Pom.) ale od 25 lat mieszkam w Łodzi. Mam męża od 24 lat i dorosłą córkę (22 lata), która studiuje i pracuje ale nadal u rodziców na garnuszku Uwielbiam prace w ogrodzie i jestem dumna z moich wszystkich roślinek, które pielęgnuje na działce
    Od zawsze pracowałam w biurze-początkowo jako księgowa, ale od kilku lat jestem kadrową i specjalistą ds płac . W ubiegłym roku miałam trochę przerwy w życiu zawodowym z uwagi na fakt załamania nerwowego ( mega stres w poprzedniej pracy), ale w październiku wyszłam na prostą. W chwili obecnej pracuje w zawodzie w miłej i nie nerwowej atmosferze.

Pozdrawiam serdecznie
    Ostatnio edytowane przez Dronka72 ; 08-07-2016 o 08:41
    kalahari lubi to.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Maniusiu nie znajduję słów , aby napisać coś sensownego. Czy ta kobieta miała dzieci?? Taka śmierć to prawdziwa tragedia dla całego otoczenia!!! Ja wczoraj wracałam z Makosiej i naprawdę niektórzy kierowcy nigdy nie powinni kierować, narażają nie tylko siebie ale i innych na taką śmierć. Bardzo mi przykro.

Napisałam dziś dużo i chwila braku prądu , efekt wiadomy. Potem napiszę . Na razie ogarniam bałagan w domu. Dziś porobię zdjęcia. Na razie pokażę Wam mój kominek w nowej odsłonie.kominek2.jpgkominek4.jpg

Dzisiaj będą jeszcze listwy przypodłogowe. Ale cieszę się jak dziecko!!!! A w dodatku w moim ogrodzie w czasie kiedy mnie mnie nie było zakwitły nowe kwiaty.
    Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej!!

Dziewczyny jestem szczęśliwa , że takie dobre i wspaniałe osoby dzisiaj się spotkają u Agnieszki!!! Co prawda nie w pełnym składzie , ale spotkacie się . Wszystkim życzę dobrej drogi i wiele radości u tak wspaniałej gospodyni.
    Ostatnio edytowane przez Laugizorli ; 08-07-2016 o 08:47
    kalahari and Dronka72 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    O Matko, Maniusiu, jakieś fatum wisi nad Twoją pracą strasznie mi przykro
    no powiem ci Agnieszko , że strach do pracy przychodzić...
    dziś

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Laugizorli Zobacz posta
    Maniusiu nie znajduję słów , aby napisać coś sensownego. Czy ta kobieta miała dzieci??
    miała mał córeczkę dwu i pół letnią
    Wszyscy mamy nadzieję , że Tomek przeżyje
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 08-07-2016 o 09:55

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu – o matko, to z pewnością nie jest wiadomość na dobry wyjazd . Przyznaję, że mnie przykołowała

Jolinko – cieszy ta przespana noc. Myślę, że jeżeli pozwolisz sobie na takie wyciąganie z siebie tych trudnych myśli, a nie trzymanie ich kurczowo w sobie, to naprawdę jest szansa, że tych przespanych nocy będzie więcej i więcej (czego bardzo co życzę!). Wiem, że nie zmienisz swojego nastawiania w domu i dalej będziesz chciała być ta silna, ale pozwól sobie na różne chwile „słabości” chociażby u nas. Sama widzisz ile życzliwości jest w naszych dziewczynach. Ale pamiętaj zawsze, że to musi być twoja potrzeba chwili a nie przymus. A w domu wyznacz sobie proszę czas tylko dla siebie (ale bez wyrzutów sumienia!). To ważne również dla całej twojej rodziny, bo będziesz przez to naprawdę bardziej silna psychicznie. Dobrze, że tata zbiera się do domu. Pogadamy na spotkaniu.

Dronko – kawy może się nie napiję, ale to morze to biorę w całości! . A skoro mieszkasz w Łodzi to aż szkoda, że nie uda ci się zajrzeć do nas chociaż na chwilkę (no chyba żeby ).

Laudi – tak to już niestety jest, gdy nie ma baterii w laptopie. Ja po takich niefajnych doświadczeniach z uciekającymi wiadomościami staram się pisać najpierw na wordzie i na bieżąco zapisywać. Brawo za ładny kominek . Co do naszego spotkania, to jeżeli będziesz miała ochotę, to jak najbardziej zadzwoń.

Agnieszko – trudno nie zareagować na takie piękne machania . Jeszcze chwila i też się zbieram.

Reginko, Sabinko – do zaś ….

Maniusiu – a ciebie czekamy jutro …
    Laugizorli and kalahari like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Maniusiu – o matko, to z pewnością nie jest wiadomość na dobry wyjazd . Przyznaję, że mnie przykołowała
    Krysiu, my dziś nie jesteśmy w stanie pracować, mam nadzieję , że jutro nastrój będzie lepszy na wyjazd, jesli bym miała was dołowac humorem to nie pojadę, ale myslę że dam radę, w końcu zycie toczy się dalej, tylko ta czarna seria w naszej firmie... to jest okropne

Uprawnienia umieszczania postów