Strona 1025 z 3048 PierwszyPierwszy ... 25 525 925 975 1015 1023 1024 1025 1026 1027 1035 1075 1125 1525 2025 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,241 do 10,250 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ciao,
    jolu--ciesze sie, ze sie nie poddajesz i ze sytuacja sie wyluzowala.

o dziewczynach na zlocie chcialam uprzejmie doniesc, ze wg. dokumentacji zdjeciowo-telefonicznej (co pewnie widac tez na fb.)bawia sie swietnie,plywaja, nurkuja, jedza(glownie sledzio-salatki)pija i zwiedzaja malo przyjemne-ale za to ciekawe- miejsca.

zazdroszcze wam dziewczyny przede wszystkim wspolnego czasu , wzajemnego towarzystwa i widocznych efektow spadku wagi: aga i gamma

zycze milego dnia!!!!
    buzka
    m.
    u nas nadal upal.

Awatar Laugizorli
    Laugizorli jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Orla

Agnieszko , a jakieś zdjęcia?? Na pewno wspaniale spędziłyście wspólny czas!!! Ja po tym jak wróciłam z Makosiej dostałam takiego pałera , że wczoraj wieczorem wszystkie moje kości i mięśnie czułam. Ale zrobiłam więcej niż nawet mogłam kiedykolwiek przypuszczać. Więc podróż była jak najbardziej potrzebna. Przesyłam Wam parę zdjęć, pisać mi ciężko , bo .... i palce bolą. maksio i Kuba1.jpgMaksio i łosie.jpg
    Załączone miniatury Załączone miniatury Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-maksio.jpg  

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej
    Wracam do domu
    Spotkanie bylo cudowne. Właśnie zdałam sobie sprawę jak byla mi potrzebna taka odskocznia od codzienności
    Dziewczyny jesteście wspaniale wszystkie. Kazda inna i kazda cudowna
    Agnieszko słyszałaś to juz od nas wiele razy ale powtórzęodziwiam twój talent organizacyjny i ze chciało ci sie tyle szykować pyszności i ze nas tak serdecznie przyjęłaś i takie atrakcje zapewniłaś. Jestem pelna podziwu.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao laugi.
    czy to twoje piekne dzieci?
    i ta piekna okolica z jeziorem to tez twoja?
    i pies?
    fajnie, ze zamiescilas te zdjecia,teraz lepiej cie poznalam!

Awatar Laugizorli
    Mieszka w
    Orla

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    ciao laugi.
    czy to twoje piekne dzieci?
    i ta piekna okolica z jeziorem to tez twoja?
    i pies?
    fajnie, ze zamiescilas te zdjecia,teraz lepiej cie poznalam!

Moje dzieci i jeden z moich dwóch psów.
    Maksio i Kubuś. Dziś jeździliśmy po okolicy Orli takim ślicznym pojazdem ciągnionym przez kobyłkę!! Jutro dam zdjęcia.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Smutno się zrobiło dziewczynki się rozjechały zostawiły mnóstwo pozytywnej energii i samych dobrych wspomnień. Myślę, że nie tylko dla mnie było to niezwykle udane spotkanie Uśmiecham się od ucha do ucha Byłyśmy także myślami z tymi, które chciały, a nie mogły przyjechać . Możecie czuć się jakbyście z nami były Mamy mnóstwo zdjęć, część już niektórym powysyłałam, jeszcze jutro wyśle Jolince i Kasi Jeśli któraś jeszcze chce, dajcie znać na priv, powysyłam.
    Madzia, Reginka sama sobie zakleiła usta, co by za dużo nie przybrać przez weekend Od jutra wszystkie zaczynamy się odchudzać
    a teraz idę spać

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie kochane Zawzietaski!
    Wlasnie dotarlismy do domu, rozpakowalam torbe lodowkowa i...rzucialam sie do leptopka!

Poczytam was i poodpisuje jednak juz jutro bo padnieta jestem jak pies Pluto...jechalismy z tej Gdyni 12 godzin!

Reginko- dzieki za telefon z trasy, rozlaczylo nas... bo padla mi bateria w komorce!
    Mam nadzieje, ze tez dotarlas bezpiecznie do domu!

Agnieszko- jestes wspaniala gospodynia!
    Calusy dla was wszystkich!

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Witam i js z domowego zacisza...
    podobnie jak Kasi jestem doslownie jak przezuta i wypluta, ale po tak cudownym weckendzie to bardzo mile zmeczenie ...
    nie mam sily pisac, a musze sie jeszcze nieco zregenerowac do jutrzejszego zmagania z szara rzeczywistoscia , wiec ogranicze sie do najwazniejszego ...

Agnieszko...
    wiedzialam, ze nas zaskoczysz swoia pracowotoscia i talentem organitzacyjnym ale to jak nas przyjelas i jaka atmosterke stworzylas przeszlo moje najsmielsze oczekiwania ... przesympatyczne zawzietaski dopelnily calosci i jestem wery happy , ze moglam uczestniczyc w tym wydarzeniu... naprawde warto bylo gnac po autostradach lacznie ponad 1600 km ...

a teraz juz gramole sie na grzede bo raniutko karawana idzuie dalej...
    Milwj i spokojnej nocy wszystkim zycze ...
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie Zawziętaski
    Dotarłam do domu nieco wcześniej, ale dopiero teraz dorwałam się do laptopa. Jestem oczywiście dalej pełna wrażeń! Najpierw chciałabym jeszcze raz podziękować tobie Agnieszko – za otwarte serce, ogromną życzliwość i ciepło . Naprawdę nie wyobrażam sobie, że można przyjąć kogoś jeszcze bardziej serdecznie. Czas minął naprawdę szybciutko - na szczęście dla mnie nie tylko przy zastawionym obficie stole , ale też przy innych atrakcjach, o których jak widzę wspomniałyście, a które też będę z całą pewnością pamiętać!
    Dalej nie wiem, jak nasza Agnieszka to robi, ale zdecydowanie jest mistrzem organizacji. Cały czas była przy nas, a jednocześnie nie wiadomo jakim sposobem stół sam zapełniał się pysznymi daniami, a naczynia same się zbierały i myły .
    Dziękuję tobie Sabinko, Reginko, Maniusiu a także Basiu – za wszystkie nasze rozmowy: wesołe, refleksyjne ale też te zwyczajne. Straszne jednak z nas gaduły
    Kasiu, Madziu, Jolinko – oczywiście, że brakowało tam was! Tym bardziej więc dużo radości sprawiły nam rozmowy z wami. Mamy wstępne plany następnego spotkania, więc miejmy nadzieję, że wszystko przed nami (chociaż Reginka zagroziła, ze spotka się tylko z odchudzonymi! )
    Pozdrawiam dziewczyny, których nie wymieniłam. Laugi – spora różnica między braćmi, ale wygląda na to, że starszy opiekuje się młodszym?
    Jutro do pracy, więc powoli będę się zbierać - jak tylko pooglądam zdjęcia ze spotkania .
    Jeszcze raz dziękuję wam wszystkim i … do zaś

Uprawnienia umieszczania postów