Strona 1027 z 3048 PierwszyPierwszy ... 27 527 927 977 1017 1025 1026 1027 1028 1029 1037 1077 1127 1527 2027 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,261 do 10,270 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    odzywam się dopiero teraz ale dotarłam do domku oczywiście wczoraj ale J. mnie odebrał z dworca i tak jakoś wyszło, że wczoraj już nie zajrzałam
    Agnieszko nie będę się powtarzać ale podpisuję się obiema rękoma i nogami pod tym, co napisały dziewczyny o tobie i o tym jak nas ugościłaś, powtórzę tylko jeszcze raz - jesteś wielka i tu oczywiście nie chodzi o twój rozmiar bo schudłaś już pięknie a na pewno będzie jeszcze piękniej i to nam pewnie dało sporo do myślenia, przynajmniej mnie...

Kasiu wszystkiego najlepszego dla twojej córki

ty:

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

O nie....
    Krysiaczku....
    Ja się tak nie bawię .... nie kłam kochana.... nie zagroziłam ze spotkam się z odchudzonymi tylko "nakazalam" wziąść się ostro do działania aby w przyszłym roku nie potrzebowac wczasow odchudzających....
    jak sobie osobiście zazyczylas wymierzylam ci narazie delikatnego klapsa.... mamy się za siebie ostro zabrać i nie liczyć na turnus odchudzający za rok .... ja w przyszlym roku zamierzam mieć wagę nie wymagająca odchudzania... czego i wam wszystkim życzę i nie pozwolę abyście sie po kątach objadaly i czekały na turnus w Korbielowie. ... a spotkanie zrobimy sobie na luzie i bez odchudzania. ...

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Gammuś , popieram
    Ja zaczynam od dziś , bo nie ma na co czekać, Agnieszka dala motywację reszta nalezy do nas

Manisuiu ja też zaczynam od dzisiaj a co
    Krysiu rzeczywiście nie tak chyba zrozumiałaś słowa naszej Gammy - potwierdzam, że powiedziała dokładnie tak jak powyżej,

u naszej kochanej Agnieszki jedzenie było bardzo bardzo pyszne i mnóstwo tego naszykowała, nie oszczędzałam się i mam - waga na dzisiaj paskudna, zrobię sobie stopkę, taką jak na kafeterii i będę wpisywać swoje osiągnięcia, powtarzam "OSIĄGNIĘCIA" bo odchudzenie naszej gospodyni natchnęły mnie do działania

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Aga napisz mi adres, to Ci wyślę
    gamma56 and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Pięknie się czyta wasze relacje ze spotkaniaSzczerze zazdroszczę.
    Też nad sobą pracuję,więc może w przyszlym roku będę pasowała do Waszego zlotu
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Dronka72
    Dronka72 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Pięknie się czyta wasze relacje ze spotkaniaSzczerze zazdroszczę.
    Też nad sobą pracuję,więc może w przyszlym roku będę pasowała do Waszego zlotu
    Popieram i też sie przyłączam

Dziś zwariowany dzień w pracy i nawet porannej kawki nie wypiłam z Wami. Miałam iść jutro na siłownie- ale musi poczekać ze względu na @. Trudno. Posprzątam w domu się jakoś zrehabilituję. A juto mam do włożenia trochę ogórków z mojego ogródeczka to tez będzie pracowite popołudnie.
    Przede mną miła perspektywa na weekend wyjazd do Torunia do siostry.
    Na działeczce weekend pracowity z dużą ilością spacerów po lesie Jutro prześle zdjęcia moich roślinek jak zgram na komputer.

Pozdrawiam Was serdecznie i miłego popołudnia życzę

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej dziewczyny
    zaczęło się , dopiero co wróciłam ze spotkania, to jestem zaproszona na dwa kolejne: z dziewczynami z podstawówki i z poprzedniej pracy
    gamma56, krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasieńko – życzenia urodzinowe dla córci!

Reginko, Sabinko – oj tam, oj tam. Chciałam się trochę wymigać od ostrego drygu naszej Buni . No dobra, czuję się postawiona do pionu (chociaż optymistka z niej, oj optymistka) .
    Ale potwierdzam to, co odczytuję w waszych wpisach dziewczynki. Też mam teraz po przyjeździe taki moment sprężenia i motywacji do zrobienia czegoś z sobą (popatrz Agniesiu jak tu na nas magicznie podziałałaś! ). Chciałaby się powiedzieć – chwilo trwaj i działaj!

Agnieszko – dzięki za takie piękne słowa i refleksje po spotkaniu. Podpisuję się pod wszystkim co napisałaś. Oczywiście już wpisuję się na listę chętnych na spotkanie za rok (jeżeli tylko siła wyższa na nie pozwoli). Beskidy bardzo mi pasują! I niezmiernie podoba mi się pomysł z możliwością wyboru dni pobytu. Rzeczywiście byłaby wtedy szansa, że więcej osób będzie mogło skorzystać.

Maniusiu – brawo dla Sucharka! Mam nadzieję, że w pracy już się trochę wyciszyło, ale dobrze że nasze spotkanie trochę cię naładowało na ten czas. A jeżeli chodzi o nasz następny zjazd, to jednak zdecydowanie nie chciałbym, żeby był możliwy z powodu utraty pracy (sio z takimi myślami! ). No i super, że posypały się kolejne propozycje spotkań. Nie wiem kiedy będą, ale fajnie że będą .

Kasiu - podejrzewam, że nikomu nawet nie przyszło do głowy, że u ciebie nic się nie dzieje. Szkoda tylko, że musiały to być takie skrajności . Powodzenia na hospitacji (cokolwiek by to nie miało znaczyć). Mam nadzieję, że napiszesz nam potem więcej czym tak cię męczyli?

Reginko – ku pamięci i dla wzmocnienie znaczenia zacytuję jeszcze raz twoje osobiste słowa: „ja w przyszlym roku zamierzam mieć wagę nie wymagająca odchudzania” .

Gruszko, Dronko – powiem tak: bierzcie się do roboty i słuchajcie Reginki

Basiu – myślę, że teraz i ty zajrzysz tu do nas z jakimś słowem
    gamma56 lubi to.

No właśnie Basiu - trochę chyba nieładnie tak zaglądać do czyjegoś domku i tylko słuchać ( czytać ) z ukrycia
    gamma56 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów