Strona 1029 z 3048 PierwszyPierwszy ... 29 529 929 979 1019 1027 1028 1029 1030 1031 1039 1079 1129 1529 2029 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 10,281 do 10,290 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Rene65
    Rene65 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wilkowice

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Gamma kochana jesteś
    Będę wpadać na kawkę

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
    gamma56 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Reginko – dwa, cztery kg miesięcznie mówisz? Chciałam znowu napisać – optymistka! ale dobra, trzymam cię za słowo! Jak sama piszesz – wybór należy do nas. Zaczynasz pierwsza?

Maniusiu – ty opowiedziałaś Marcie o zwiedzonej przez nas kolegiacie w Tumie. Marta z ciekawością artystycznej duszy obejrzała ją pewnie w internecie. Potem przez przypadek (nie ma przypadków) spotkała zakonnicę, której ją narysowała. Fajna historia. Rysowane w pociągu? – jestem pod wrażeniem!

Madziu – przypomniało mi się, jak pieczołowicie robione były zdjęcia z zastawionego stołu u Agnieszki, po to żeby wysłać je do ciebie. I teraz nie mogę sobie przypomnieć czy pisałaś coś o menu, które mieliście na ślubie córci? Ale pewnie pisałaś

Witaj Rene i oczywiście wpadaj jak najczęściej!

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Kasieńko – życzenia urodzinowe dla córci!

Kasiu - podejrzewam, że nikomu nawet nie przyszło do głowy, że u ciebie nic się nie dzieje. Szkoda tylko, że musiały to być takie skrajności . Powodzenia na hospitacji (cokolwiek by to nie miało znaczyć). Mam nadzieję, że napiszesz nam potem więcej czym tak cię męczyli?
    Kochane moje!
    Niestety i dzisiaj nic nie napisze wiecej ale wpadlam choc na momencik, zeby podziekowac za zyczenia dla mej corci i wyjasnic co "autor mial na mysli" piszac o hospitacji...

"Termin "hospitacja" pochodzi z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] słowa hospitor - "goszczę kogoś". Hospitacja służy przede wszystkim obserwacji aktywności i zachowań"...tyle Wikipedia ...a konkretnie w mym wypadku bylo to goszczenie na lekcjach, jakie odbywaja sie w szkole, gdzie mam sie uczyc od wrzesnia. Jak juz chyba pisalam, mam do tej szkoly ambiwalentne odczucia, bo przezylam tam wiele rozczarowan i upokorzen w sierpniu ubieglego roku...
    Niedlugo bedzie zatwierdzone lub odrzucone przez ubezpieczalnie rentowa moje dalsze uczestnictwo w odbywajacych sie tam kursach i chodzi o ty, zeby oni otrzymali opinie na temat mej osoby no i zebym ja sama przekonala sie czy mi ta szkola naprawde odpowiada.
    Dzisiejszy dzien byl dla mnie bardzo trudny ...szczegolnie do poludnia bo bylam po minionych dniach rano polprzytomna!

Jutro moja corcia odjezdza do siebie a ja mam nadzieje wreszcie zlapac oddech.

Dobranoc moje milusinskie!

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Moja Madzia dziękuje za życzenia!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Awatar Rene65
    Mieszka w
    Wilkowice

Tyle razy zaczynałam coś pisać i rezygnowałam, bo co ja mogę napisać.... same smutki To co ja wyprawiam to się w głowie nie mieści. Na siłę chce męża z tego wyciągnąć. Zastosowałam mu ostrą dietkę, bez cukrów, białej mąki, nabiału i mięsa. Piekę bezglutenowy chleb, wyrabiam przedziwne nikstury, soczki, warzywka, soczewicę, ciecierzycę, kasza jaglana, kurkuma z piperyną i olejem lnianym, ostropest, widłak.....cuda wianki etc. Nawet nie wiem czy to działa, ale wyniki morfologii i elektrolity, które robi co tydzień są bardzo dobre. Skutkiem ubocznym chemii jak na razie jest podwyższone ciśnienie. Myślę, że za około 2-ch tygodni gdy zrobią mu USG będę wiedziała czy się pogarsza, a dokładnie co się dzieje będę wiedziała po tomografii komputerowej dopiero 15 września. Tyle na razie.
    Wakacje Wnuczkę mam na służbie. Do komputera się dostać ciężko jest Choć mam stacjonarny i lapka , to obie damy okupują. A jak jest wolny, to akurat nie mam czasu. Przyjechała ciotka, stara panna, nauczycielka matematyki (siostra męża) ze Stargardu Szczecińskiego. Stacjonuje u jego córki, ale jutro przyjeżdża do nas. Upiekłam ciasto i planuje jutro zrobić duszonki na ognisku ( nawet nie wiedziała co to jest, nigdy nie jadła )
    Gratuluję udanego spotkania ( też byłam zaproszona ) i podjętych decyzji odchudzających. Odkryłam coś przez przypadek, co na mnie baaardzo pozytywnie zadziałało, a, że zaczynacie walkę, to coś do poczytania:
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 11-07-2016 o 22:17

Awatar Rene65
    Mieszka w
    Wilkowice

Jak się przez Tapatalka wysyła zdjęcie ?
    Jak Wy tu wklejacie zdjęcia, czy najpierw trzeba je wgrać do swojego albumu, czy jest prostszy sposób ?
    Ostatnio edytowane przez Rene65 ; 11-07-2016 o 23:00

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was moje kwiatuszki!

Postawie wam chociaz dzisiaj kawke skoro tak malo ostatnio pisze...

Dobrego dnia dziewczyny!

P.S. Reniu w tapatalku wybierasz symbol przewroconego ptaszka "<" a potem zdjecia i przez nie wchodzisz do swej galerii w komorce i tam wybierasz, potwierdzasz i gotowe!
    Ja tutaj na forum do albumu w ogole juz nie wrzucam....

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam Zawziętaski we wtorek images.jpg

Rene możesz wklejać zdjęcia bezpośrednio z telefonu. Wystarczy kliknąć
    na ikonkę trzecią z prawej
    O kurkumie mówiłam dziewczynom gdy były u mnie. Ja staram się wsypywać ją do wszystkich potraw jakie gotuję w domu. Oczywiście nie zawsze jej smak lub kolor jest pożądany, więc wtedy tylko np. szczyptę
    Fajnie, że przeszłaś na zdrową kuchnię. To będzie z korzyścią nie tylko dla Twojego męża

Kasiu, fajne zdjęcie Mam nadzieję, że dziś będziesz miała w szkole już łatwiej

Reginko, mówiłam, że robienie słoików, to dla mnie relaks Za chwilę jadę na targ po wiśnie, a potem, gdy już zrobię je w słoje, na kije

Sabinko, a jaki telefon ma kolor? Ja zawsze mówię, żeby był byle jaki byle nie czarny

Agnieszko, zdolną masz córę...uchwyciła podobieństwo kolegiaty idealnie

Strasznie cieszę się, że Was zmotywował pobyt u mnie. Ja zgubiłam prawie kilogramowy nadbagaż po weekendzie- głownie poalkoholowy i teraz staram się o ubytek stopki

Dobrego dnia Wam życzę

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, dziewczyny znów maja kawy do wyboru do koloru Buziaczki Ci wysyłam

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

To prawda Agnieszko! Dziewczyny opija się kawy jak smoki! Ja już w pociągu bo mam długi dojazd . To dlatego bede ubiegać się o miejsce w akademiku /hotelu od jesieni. ..

Takie sacrum i profanum było na stołach na stypie... o rety! róże i kotlety!

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Uprawnienia umieszczania postów